Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТрябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТрябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.
Коментар
-
С теб се получава.
- 1 like
Коментар
-
Трябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Е, в София има къде да пиеш бира. Има и планина. Горе-долу това са плюсовете. Всичко друго е тотал щета - архитектура, трафик, инфраструктура, въздух, манталитет.
https://www.eea.europa.eu/en/topics/...quality-viewer
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Хубаво е в Любляна, но е много скучно. Една бира няма къде да пиеш в неделя. Софето, при всичките си недостатъци, ми е на сърце
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеРазбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеРазбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Разбрахме от арменеца, че голямото мяу, всъщност означава хиперинфлация! Хляб 10 €, лекар 500,€
Много ме забавляват подобни теории,граничещи с революция...абе човек, ти убеден ли си в менталното ти развитие???Last edited by Bailor; Днес, 03:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Прости, ел. уредите и изобщо всяка технология са в отделна категория, защото оптимизира производството и намалява разходите, а някои даже и посредниците, което създава естествена дефлация, а това е най-доброто нещо, което може да се случи за една икономика, но не и с настоящата парична система.
При населението също имаме дефлация.
За 15 години тоталитарен репресивен строй при корумпираното, оядено, подпухнало и разплуто дърто крадливо и лъжливо комуне от Банкя,
населението е дефлирало от 7,5 млн души на 6 млн души.
Колко процента дефлация е това ?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Дефлац;ия има - вчера гледам един климатик намален от 2600 на 1899 лв
Това е и причината ИИ да не бъде оставен да се разпорежда без да е обработен и удобно фиксиран, защото ще направи същото навсякъде другаде, включително и във финансите, а всяко правителство иска да има постоянно и дългосрочно плавно растяща инфлация, за да може понциномиката да се движи добре.
Всеки остаряващ модел, било то на телефон или кола, цената им намалява спрямо новите модели и се правят периодично намаления да изтикват непродадената стока. С изключение на хранителните стоки с изтичащ скоро срок, периодичните намаленията в големите вериги магазини са договорени и са по задължение, за да може производителите и техния бранд изобщо да присъства на щанда или витрината, а магазина да печели клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Точно така е. А най - е хубаво е в момента. 4 празнични дни и селяндурите си отидоха по родните си места. София е приказка.
Спокойна, чиста, тиха. Няма трафик, пролетта разпукна и птичките пеят:-) Може да ги чуеш не само в парковете ами и в малките улички.
да върне празните буркани срещу пълни
да се оплаче, какъв кенеф е софия
докато прибира от мама 100лв "за бензин"
а тате се опитва да вкара прасето в багажника
винаги съм се чудел на тия човекоподобни:
довлякъл си се тук от никомунезнайно село
осираш докъдето успееш стигнеш с таралясника и да стъпиш с галоша
и се оплакваш от софия
там кочина, там са много селяни....
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар