IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
    Опааа, стана интересно!
    днес получих обаждане от брокерез, че цената се сваля с 8500Е.

Попитах брокерезина, откъде знае телефона ми и интереса ми към имота и не получих адекватен отговор.
    Разбира се го отсвирих, защото аз с паразити не работя.

Помислихме с жената и стигнахме до извода, че продавача много е на зор. Англичанин е. Лично съм го проверил, макар, че според брокерезите собственика е руснак с българин пълномошник.
    Абе като цяло цирк и това ще е повод да натисна с 30% цената при положение, че плащам 100% по банка без кредит
    Ама какви са тея отбиви от цената ?!
    Тоя продавач-англичанин не е ли чел във форума съветите и писанията на бай Лор от Радомир за вечния ъп, ъп, ъп... на тухлите до 2 759 година ?!

Как така тухладжия ще намаля цените - това е нещо нечувано !!!
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Брокерезите още веднъж ми паднаха в очите и дълбаят дъното:-)
      Учудваш ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И предишния път кризата тръгна от ваканционните имоти, после се прехвърли към морските (във Варна има 20% спад на сделките) накрая стигна до София.
        Според мен пробвай да го натиснеш с 50%, чужденците са доста на зор, особенно ако са руснаци.
        То е ясно че нищо не си купувал и като цяло нямаш връзка с реалността, но защо си решил да даваш съвети?

Коментар

Опааа, стана интересно!
          Май иде понижение, поне за имотите извън Сф.
          Както писах тук, жената е харесала двустаен първа линия море и ще го купуваме, харесахме имота и продавача знае това. Огледа го направихме в присъствието на собственика англичанин.
          Обаче, понеже не бързаме с документите днес получих обаждане от брокерез, че цената се сваля с 8500Е.

Попитах брокерезина, откъде знае телефона ми и интереса ми към имота и не получих адекватен отговор.

Помислихме с жената и стигнахме до извода, че продавача много е на зор. Англичанин е. Лично съм го проверил, макар, че според брокерезите собственика е руснак с българин пълномошник.
          Абе като цяло цирк и това ще е повод да натисна с 30% цената при положение, че плащам 100% по банка без кредит.

И предишния път кризата тръгна от ваканционните имоти, после се прехвърли към морските (във Варна има 20% спад на сделките) накрая стигна до София.
          Според мен пробвай да го натиснеш с 50%, чужденците са доста на зор, особенно ако са руснаци.
          Ако е апартхотел и с изтекла гаранция внимавай, всички разходи по подъжка с мега надути цени от фирмата по подръжка са за ваша сметка, а в хотелската част настаняват пияндурници, които рушат. Успех.
          Last edited by better; Днес, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Цените на жилищата в Германия: В Мюнхен квадратния метър мина 11 000 евро

https://financialtribune.bg/bg/imoti...a-11-000-evro/

От рубриката, днес в Мюнхен, утре....
            Преди малко гледах предаване за имотите в Мюнхен. Разликата с БГ освен качеството на изпълнение( не в наша полза) е начина на смятане на квадратурата- скосяванията и терасите ги броят за 50% площ, а общите части въобще не ги включват в площта. Горе долу 130 квадрата в София са равни на 100 квадрата в Мюнхен.

Коментар

• Опааа, стана интересно!
              Май иде понижение, поне за имотите извън Сф.
              Както писах тук, жената е харесала двустаен първа линия море и ще го купуваме, харесахме имота и продавача знае това. Огледа го направихме в присъствието на собственика англичанин.
              Обаче, понеже не бързаме с документите днес получих обаждане от брокерез, че цената се сваля с 8500Е.

Абе като цяло цирк и това ще е повод да натисна с 30% цената при положение, че плащам 100% по банка без кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                https://www.segabg.com/hot/category-...tira-vuv-varna

Айде на олИвото от Канадска гмо рапица.
                Toвapът идвa oт Kaнaдa и e пpeднaзнaчeн зa нaй-гoлeмия пpepaбoтвaтeл нa мacлoдaйни ĸyлтypи y нac - "Oливa" AД. Paпицaтa e пpoизвeдeнa в Kaнaдa и щe влeзe зa пpepaбoтĸa в зaвoдитe нa бългapcĸoтo пpeдпpиятиe. Bнocът ce ocъщecтвявa oттaм, зapaди липcaтa нa cypoвинa y нac и oгpaничeниятa зa внoc oт Уĸpaйнa.

B Бългapия мoщнocтитe зa пpepaбoтвaнe зa cлънчoглeд в oлиo, бeлeнo ceмe и шpoт ca зa нaд 4 млн. тoнa нa гoдинa, a дopи и в нaй-дoбpитe зeмeдeлcĸи гoдини, гoдишнoтo пpoизвoдcтвo нa cлънчoглeд y нac нe e билo дocтaтъчнo зa пълнo нaтoвapвaнe нa мoщнocтитe, ĸoмeнтиpaн oт "Oливa".

Коментар

• https://www.segabg.com/hot/category-...tira-vuv-varna

Айде на олИвото от Канадска гмо рапица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Цените на жилищата в Германия: В Мюнхен квадратния метър мина 11 000 евро

В цялата страна цените на съществуващите апартаменти са се повишили с 1,4% през първото тримесечие на 2025 г. в сравнение с четвъртото тримесечие на 2024 г. На годишна база ръстът е малко над 1 процент.

Спад се отчита в цените на жилищата ново строителство. Той е минимален с 0,2%.

Коментар

• Цените на жилищата в Германия: В Мюнхен квадратния метър мина 11 000 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и тук имаме един такъв, трайко се казва
                        гледа имоти за 400к е
                        но дава пожертвования за болно дете 20лв
                        Да не е тоя ,дето аз дадох 1к?!

Коментар

• del aleks262 dgd

Кое не е по темата? Би ли ми обяснил?

Mortgage rates surge over 7% as tariffs hit bond market

https://www.cnbc.com/2025/04/11/mort...nd-market.html

Consumer sentiment tumbles in April as inflation fears spike, University of Michigan survey shows

https://www.cnbc.com/2025/04/11/cons...vey-shows.html

30 годишните ипотеки ли? Настроенията на потребителите при покупката на имот ли?

Учете ги тези езици, бе! Оставка!
                          Last edited by unimog; Днес, 11:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

гледа имоти за 400к е
                            тогава едни много дейни и устати повишители реЕзко имаха работа
                            после се обиждат на 'мизерия'..
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това изобщо не е актуално. Вече българите купуват в чужбина. За българите на заплата става дува.
                              гледа имоти за 400к е
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                Това изобщо не е актуално. Вече българите купуват в чужбина. За българите на заплата става дува.
                                има го и това, но на фона на тукашната вселба е малко.

имам и приятели и познати, които купуват в гърция. по-скоро си купиха. в момента и там понадуха цените и поне моите познати си пасуват.
                                като цяло си става пак 'българска работа' в мисъл, че или го ползват или дават на българи срещу някаква такса, но гърците почнаха да се мръщят и да ги преследват за нерегламентиран туризъм.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X