IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ами то това е целта на глобализма - да намразиш родината си, да намрази фамилията си, да намразиш религията си.

С теб се получава.
    Целта на глобализма е да пътуваш, събираш знания, които да използваш, да направиш пари и да живееш добре, но естествено трябва да говориш езици и да се научиш да се приспособяваш .
    Last edited by X_Y; Днес, 21:05.

Коментар

• Христос Возкресе!

Четох колко била хубава София без селтиците.

Имам спомени от 80-те години, че наистина беше много хубаво и спокойно. След промените вече НЕ. Бертрам ми каза, че съм живеел в миналото и за това не мога да си намеря половинка.

В блока, където живея, сме три апартамента на етаж, но не се разбираме никак. Избягваме се и не си говорим. Аз бях приятел с едното семейство, но миналата година се скарахме по въпросите на блока, за ремонтите и за друго и няма скоро да се сдобрим. Чичото се занимава само с интриги.

А по времето на НРБ отношенията между комшии и между хората бяха по-сърдечни. Днес хората в София имат пари, някои дори много, но са овълчени.

Коментар

• Преживях една хиперинфлация, като студент трети курс. 1997 г. Спомням си, че сутринта едно кафе беше 50 лева, а на обяд, вече беше 100. Страшни времена! Успокояваше ме факта, че притежавах вече първото си жилище, апартамент придобит през 1994г.Това ми беше моята крепост, твърдина срещу хиперинфлацията.
        Сега си имаме един арменец, радетел на хиперинфлация мечтаеш за 10€ хляб и 500€ преглед при доктор.
        Last edited by X_Y; Днес, 21:04.

Коментар

Ами то това е целта на глобализма - да намразиш родината си, да намрази фамилията си, да намразиш религията си.

С теб се получава.
          Първо Христос Воскресе!

Второ, гарата си е за оправяне, мани го сега глобализъма. Пий една бира и почни добре деня. Виж под кревата дали не дебне глабализъма и поне днес я отпусни тая душа и спри да пишеш глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
            Трябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.
            Два глиста – баща и син се подават от задника. Поглежда малкият глист нагоре и пита:
            - Тате, какво е това синьото там горе?
            - Небето сине! – отговаря възрастният екземпляр.
            - Ами много е хубаво, тате! – проплаква малкият.
            - Хубаво е сине – отговаря бащата.
            Поглежда наследникът на фамилията напред и пак пита:
            - Ами това другото голямо синьо какво е, тате?
            - Морето, сине.
            И пак същите разсъждения за хубавите неща в живота. Изведнъж към лежащия на плажа пловдивчанин се задава мома по монокини.
            - Ами това красиво нещо какво е – попитал малкият глист.
            - Мадама, сине! – отговорил бащата.
            - Е, щом всичко е толкова хубаво навън, ние какво правим в този гъз – чуди се малкият глист.
            - Родина, сине, Родина... – отговаря мрачно неговият старец.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

С теб се получава.
              Ай не ми казвай какво да мразя. И какво не. Като си забивате главите в пясъка, дирниците ви пак стърчат навънка, сещаш ли се….пък религията къде я намеси не те знам.

Коментар

Трябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.
                Най-накрая ти е светнала ламбата. Предполагам сега разбираш че имотите в бг са едни надценени кучкарници и само помияр би си сложил парите в такова нещо.Не напразно чужденци отдавна не купуват.Да не говорим за инвестиции в БГ последните 2години.

Коментар

За съжаление си много прав!

Коментар

С теб се получава.

Коментар

• Трябваше да посрещам група деца испанци кацнали във Варна, на централна жп гара софия. На перона имаше насран клошар, който беше повърнал и ченгетата се опитваха да го отместят, а гълъбите кълвяха повръщаното. В подлеза мирише на урина, тоалетната където циганка събира левче за да влезеш, е потресаваща. Нищо не казаха децата, но аз умрях от срам. И от гняв, защото не е да няма пари в тая държава, просто се краде и на никого не му пука. Бил съм цял живот патриот и съм спорил вкл и в тая тема с гастъри като жонката, че тр си обичаме държавата и да не плюем по нея, но нещата наистина са уродливи вече. Па вие си харесвайте родното место колкото си искате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Е, в София има къде да пиеш бира. Има и планина. Горе-долу това са плюсовете. Всичко друго е тотал щета - архитектура, трафик, инфраструктура, въздух, манталитет.
                        Абе има си някои проблеми София, ама селяндурите силно преувеличавате. Да вземем въздуха - 194 място от 370, по средата сме:
                        https://www.eea.europa.eu/en/topics/...quality-viewer

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Хубаво е в Любляна, но е много скучно. Една бира няма къде да пиеш в неделя. Софето, при всичките си недостатъци, ми е на сърце
                          Е, в София има къде да пиеш бира. Има и планина. Горе-долу това са плюсовете. Всичко друго е тотал щета - архитектура, трафик, инфраструктура, въздух, манталитет.

Коментар

Разбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
                            Чудесна идея, почвай да събираш пари за автобуса!

Коментар

Разбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
                              Хубаво е в Любляна, но е много скучно. Една бира няма къде да пиеш в неделя. Софето, при всичките си недостатъци, ми е на сърце

Коментар

• Разбрахме от арменеца, че голямото мяу, всъщност означава хиперинфлация! Хляб 10 €, лекар 500,€
                                Много ме забавляват подобни теории,граничещи с революция...абе човек, ти убеден ли си в менталното ти развитие???
                                Last edited by Bailor; Днес, 03:29.

Коментар

Working...
                                X