Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изплащане на апартамент без кредит?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Легално е. Договорът се нарича продажба с отложено прехвърляне на собствеността. Потърсете си адвокат.
lifelover - не мисли схеми за пестене на смешни пари(макс 50лв МЕСЕЧНО), ще те боли ПОВЕЧЕ главата от ядовеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lifelover_ Разгледай мнениеЗдравейте,
От няколко години съм наемател на апартамент, който идеално пасва на нуждите ми, плюс това и имам късмета хазяйката ми да е точен човек. Толкова свикнах, че вече не се чувствам като квартирант, а по-скоро у дома. Именно това ме подтикна да размишлявам дали има вариант, в който мога да се споразумея с хазяйката и да изплащам апартамента подобно на лизингов план?
Не искам да се занимавам с банки и кредити.
Ако това е легално/възможно, идеята ми е да платя процент от цялата сума накуп и след това да продължа с плащането на ежемесечни вноски.
Нуждая се от съвети и идеи ако въобще това е реалистично
Коментар
-
Първоначално изпратено от lifelover_ Разгледай мнениеЗдравейте,
От няколко години съм наемател на апартамент, който идеално пасва на нуждите ми, плюс това и имам късмета хазяйката ми да е точен човек. Толкова свикнах, че вече не се чувствам като квартирант, а по-скоро у дома. Именно това ме подтикна да размишлявам дали има вариант, в който мога да се споразумея с хазяйката и да изплащам апартамента подобно на лизингов план?
Ако това е легално/възможно, идеята ми е да платя процент от цялата сума накуп и след това да продължа с плащането на ежемесечни вноски.
Нуждая се от съвети и идеи ако въобще това е реалистично
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изплащане на апартамент без кредит?
Здравейте,
Нуждая се от съвети и идеи ако въобще това е реалистичноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар