If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Краят на март не е много далече ако се окажа че знам повече от тях ще дойдеш ли да го признаеш???
Мораториума е въведен за да се избегнат фалитите на засегнатите от пандемията хора - Какъв е смисълът той да бъде отменен преди те да имат възможност да се върнат към нормална работа ???
Понякога е хубаво да ползвате и главите си не само да повтаряте какво казал тоя и оня
Ледчо тоя доклад от PWC не се връзва с твоите тези ,та се питам одитори ли да слушам теб ли
Но отскокът от 5% на глобалната икономика няма да бъде равномерен и той може да се превърне в действителност само при две условия: ваксинацията, ефективността на медикаментите срещу всички щамове и колко бързо препаратите достигнат до по-широк кръг от населението; и на второ място - до колко и до кога правителствата и централните банки ще продължат със своята подкрепа и в каква степен бенефициентите на тези средства ще ги усвояват".
Видя ли сега ,не са само парите важни ами и как ще се усвоят ,ако на теб ти дам едни пари и ти не направиш така че да вдигнеш потреблението ,бизнеса и работнните места ,какво очакваш ?
За твое добро ще е да слушаш мен - Ако беше слушал мен до сега Нямаше да загубиш пари даже щеше да си спечелил вече
От слушането на неправилните хора до момента парите ти за двустаен стигат вече само за студио
Те шефовете на БНБ разправяха за края на март, но явно ти знаеш повече
Краят на март не е много далече ако се окажа че знам повече от тях ще дойдеш ли да го признаеш???
Мораториума е въведен за да се избегнат фалитите на засегнатите от пандемията хора - Какъв е смисълът той да бъде отменен преди те да имат възможност да се върнат към нормална работа ???
Понякога е хубаво да ползвате и главите си не само да повтаряте какво казал тоя и оня
Разбрах.Пазара е вечен.абе всичко ще расте завинаги .Какъв е варианта за спад ,изобщо във физиката има ли такъв вариант едно тяло,или процеси да претърпят спадове?
Тъпата опорка че пазара не е вечен си я повтаряте като грамофони вече 3-та година не виждам да ви е помогнала
Не пазара не е е вечен въпроса е има ли смисъл да го чакаш ???
Ти от чакането ти до момента доволен ли си ???
Ако след 3 години пазара е още 30% нагоре ще си доволен ли че после щял да падне с 30%???
Ледчо тоя доклад от PWC не се връзва с твоите тези ,та се питам одитори ли да слушам теб ли
Но отскокът от 5% на глобалната икономика няма да бъде равномерен и той може да се превърне в действителност само при две условия: ваксинацията, ефективността на медикаментите срещу всички щамове и колко бързо препаратите достигнат до по-широк кръг от населението; и на второ място - до колко и до кога правителствата и централните банки ще продължат със своята подкрепа и в каква степен бенефициентите на тези средства ще ги усвояват".
Видя ли сега ,не са само парите важни ами и как ще се усвоят ,ако на теб ти дам едни пари и ти не направиш така че да вдигнеш потреблението ,бизнеса и работнните места ,какво очакваш ?
Ама то всичко расте - борси, крипто, ЗЗ, имоти, злато ... мен са ме учили, че вечен растеж на всичко (еле пък активи с противоположен фундамент) не е възможен, но при положение, че борсите са на плюс след най-тежката икономически година от 90 години насам, що не?
Не знам, като гледам ситуацията с Мъск и Биткойна и Гейстоп аферата, си давам сметка в какъв цирк живеем и какви нищо незначещи активи качват стотици проценти заради форум или туитване. Казината пасти да ядат.
+1 Те борсите си паднаха резонно с над 30%, единствено наливането на стотици милиарди долари под формата на изкупуване на джънк активи от фед ги спаси. Но и те ходят по тънък лед- до толкова тънък, че застрашават долара да си изгуби функцията на световна резервна валута....
Сметката се плаща от тия дето имат кинти в банки - На босия не можеш да му вземеш опинците
Парите които се наливат са необезпечени създадени от въздуха - Но за сметка на това имат същата покупателна способност на твоите в банката
Само ти не можеш да разбереш че наводняването на пазара с пари обезценява парите
То си е за твоя сметка
Разбрах.Пазара е вечен.абе всичко ще расте завинаги .Какъв е варианта за спад ,изобщо във физиката има ли такъв вариант едно тяло,или процеси да претърпят спадове?
Има една малка уловка във всичко ,знаеш ли каква е тя .
Преди няколко дни имаше статия и ЕЦБ то отговори че въпроса за опрощаване на дълговете на която и да е страна в ЕС не подлежи на обсъждане .
В този ред на мисли всичките тия пари дето се наливат трябва да се изработят .
Вече една година стана от както света е на практика от локдаун в локдаун ,та как ще почне да работи икономиката не ясно,на приказки и очакване всичко е цветя и рози иначе
Уловката само ти не можеш да я схванеш
Сметката се плаща от тия дето имат кинти в банки - На босия не можеш да му вземеш опинците
Парите които се наливат са необезпечени създадени от въздуха - Но за сметка на това имат същата покупателна способност на твоите в банката
Само ти не можеш да разбереш че наводняването на пазара с пари обезценява парите
Коментар