IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Живея самостоятелно и съм добре обезпечен. Имам желание и пари да заведа следващата приятелка на хубави екскурзии и да и купя подаръци от там,

А ти семеен ли си, ходиш ли много по жени?
    Търси консултация с психотерапевт - БЕЗ да го коментираш с роднини и близки.
    Напълно сериозен съм. Във форума няма да получиш нужната помощ.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако живееш при мама, нЕмаш кинти, нЕмаш кола - проблемът е при теб!

Бедния мъж, само майка му го обича......

А ти семеен ли си, ходиш ли много по жени?
      Last edited by Evgo; 15.04.2025, 15:50.

Коментар

20 ли било, забравил съм. Преди време си спомням за едни номера на чси/банкстерите. Като видят, че няма кандидати, свалят обявата (имат право) с цел да избегнат 20 те % редукция на цената следващия път. Този номер обаче минава няколко пъти, след това искат не искат, свалят цената.
        При публична продан се прави оценка от оценител с оглед на таксите, които се плащат.

В деня на проданта се отварят предложенията. Печели най-високото, ако няма наддаване. Но е обявено от каква цена ще започне публичната продан.

При неуспешна първа продан, цената се намалява с 20% за следващата продан.
        Last edited by Evgo; 15.04.2025, 13:22.

Коментар

Преди 10-11 г. съм следил публичните продани в София.

Направи ми впечатление, че стари апартаменти без ремонт ги пускаха скъпо. Също така имаше много разбити и окаяни апартаменти (все едно са живяли клошари), на ниски цени. И точно тези обяви са си стрували предивид цените днес.

Предвид дискусиите ни от снощи, не е хубаво да се ровите в нещата на хората. Проблемът при мен е в Ганка, че няма читави жени и дори до срещи не се стига.
          Ако живееш при мама, нЕмаш кинти, нЕмаш кола - проблемът е при теб!

Бедния мъж, само майка му го обича......

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

20%
            освен това не е задължително веднага да се пусне втора продан - нямам идея как и какво правят, но 'прибират' разни непродадени за известно време и после пак..

ПП този сегмент никакъв го няма в момента, защото пазарът е 'горещ' и много имоти си намират купувач (банките са кооперативни) без да се стига до ЧСИ. банката си взима своето, кредитополучателя се 'отървава' и кой от където е...
            Ако при ЧСИ започнат да излиза повече имоти, като този за който говорим - значи има индикации, че пазарът се клати. 50-100-150 продани за София е нищо - в смисъл пазарът на НИ си върви и всички са хепи и с розови очила
            20 ли било, забравил съм. Преди време си спомням за едни номера на чси/банкстерите. Като видят, че няма кандидати, свалят обявата (имат право) с цел да избегнат 20 те % редукция на цената следващия път. Този номер обаче минава няколко пъти, след това искат не искат, свалят цената.

Коментар

20%
              освен това не е задължително веднага да се пусне втора продан - нямам идея как и какво правят, но 'прибират' разни непродадени за известно време и после пак..

ПП този сегмент никакъв го няма в момента, защото пазарът е 'горещ' и много имоти си намират купувач (банките са кооперативни) без да се стига до ЧСИ. банката си взима своето, кредитополучателя се 'отървава' и кой от където е...
              Ако при ЧСИ започнат да излиза повече имоти, като този за който говорим - значи има индикации, че пазарът се клати. 50-100-150 продани за София е нищо - в смисъл пазарът на НИ си върви и всички са хепи и с розови очила
              Преди 10-11 г. съм следил публичните продани в София.

Направи ми впечатление, че стари апартаменти без ремонт ги пускаха скъпо. Също така имаше много разбити и окаяни апартаменти (все едно са живяли клошари), на ниски цени. И точно тези обяви са си стрували предивид цените днес.

Предвид дискусиите ни от снощи, не е хубаво да се ровите в нещата на хората. Проблемът при мен е в Ганка, че няма читави жени и дори до срещи не се стига.

Коментар

На сайта на чси или в кантората трябва да е обявен резултата от търга. Ако не е купен, цената трябва да се намали с 10%.
                20%

Last edited by bertram; 15.04.2025, 10:16.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

отдавна не е така
                  махнаха архива на миналите продани
                  На сайта на чси или в кантората трябва да е обявен резултата от търга. Ако не е купен, цената трябва да се намали с 10%.

Коментар

На същия сайт се обяваваха резултатите от търга, това беше преди 15 год, сега нз.
                    отдавна не е така
                    махнаха архива на миналите продани
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Абе казваха едно време, че това не било чак толкова важно от едно см нагоре, ама пуберския ми акъл си викаше обратното.

А то какво се оказа - имай ти пари, апартаменти или хубаво лице/тяло, пък дали ти е 14 или 22, все тая.
                      Така е...

Коментар

Голям е.

Ти как си в това отношение?
                        При мен е средна раУта, затова компенсирам с големи коли.....

Коментар

Ако имаш голЕма пишка - не ти трябва голяма кола!
                          Шопска мъдрост.....
                          Абе казваха едно време, че това не било чак толкова важно от едно см нагоре, ама пуберския ми акъл си викаше обратното.

А то какво се оказа - имай ти пари, апартаменти или хубаво лице/тяло, пък дали ти е 14 или 22, все тая.

Коментар

Ако имаш голЕма пишка - не ти трябва голяма кола!
                            Шопска мъдрост.....
                            Голям е.

Ти как си в това отношение?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може това да е причината
                              стареца на евго да го е държал далеч от семейната лада
                              Мани ги тез Лади. ПичуетИ, караха Москвичи.

Коментар

Брат ти е по-малко засегнат и до колкото си казвал по-рано е излетял от майчиното гнездо.

Психотерапия. Без да се съобразяваш с майка ти. Просто похарчи там няколкостотин лева за няколко сеанса.
                                Той живее в чужбина.

А тук аз се оправям сам. Предполагам и ти се грижиш за вашите и им носиш това онова. И ги водиш по лекари, ако се налага.

Коментар

Working...
                                X