Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Сърдите се на твърдения за чичаци, ама точно това е ситуацията. Да не се повтарям, ама всички признаха, че повишителите не купуват. Извинявам се, но твърденията на повишителите са анализ насочен към самоубеждение. Ми не, не е нормално да има в София апартаменти за половин милион с безумни % общи части, кое изобщо му е нормално на имотни пазар от обявите на брокерите, от начина на площоизмерването, от строитетелните предприемачи ли и какво ли още не, че бил 90 % подценен? Като Виена ли да станат цените, чакате? Повишителите звучите като акционери в Тесла или потребителите на айфони.
Нормално е при предстояща криза от невиждан порядък, хората да очакват познатото, а то е спад на борси, висока безработица, срив в цените на НИ. Е това беше моето очакване и не е да не съм казвал какво съм правил поради тези очаквания. Никой не е подозирал, че ще се предприемат такива мерки в подкрепа на имотния пазар. Много грешно е виждането, че НИ са сектор, в който има само ръст, дано не се наложи да го разберете по трудния начин.
И понеже след малко ще пиша и на Лева, да кажа, че реално в тази тема споря с вас от позицията на достатъчно, да не кажа най-голямо уважение. Не целя заяждане, с вас може да се спори, има други лица, на които нивото е толкова ниско, че просто не си заслужава да обсъждам нищо.
Коментар