Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Така е, има търсене под наем в района. Живях временно за година в къщата на шурея до стадиона на Вардар. Поне в тази част с къщите и от другата на стадиона имаше голямо търсене и ни разпитваха дали я даваме под наем. Познавах хора с предплатени наеми за година напред. Явно им е удобно на хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да ти кажа не познаваш София .Метро не ни трябва защото имаме депо,от там трамваите /22/,стига за точно 20 минути до Министерски съвет ,и интервала на движение е през 3 астрономически минути.Отделно направиха реорганизация така че трамвая се движи в коловоз и колите не му пречат на движението,реално се движи със скоростта и оптимизацията на наземно метро,връзката с 3 метростанции,броя и новата на Овча Купел се прави за 10 минути
Красна поляна граничи с широк център ,и изобщо не е периферен.вижда се и на картата
А ти помниш ли книжарницата и мебелните магазини от едно време, за които говоря?
Коментар
-
Да ти кажа не познаваш София .Метро не ни трябва защото имаме депо,от там трамваите /22/,стига за точно 20 минути до Министерски съвет ,и интервала на движение е през 3 астрономически минути.Отделно направиха реорганизация така че трамвая се движи в коловоз и колите не му пречат на движението,реално се движи със скоростта и оптимизацията на наземно метро,връзката с 3 метростанции,броя и новата на Овча Купел се прави за 10 минути
Красна поляна граничи с широк център ,и изобщо не е периферен.вижда се и на картата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
да ти кажа, че Красна поляна не е много добър квартал.
Няма метро, периферен, не могат да се постигат високи наеми и не е предпочитан.
Ти си се родил там и за теб е друго.
Аз съм ходил в Красна поляна още през социализма. В цетъра в дългия блок имаше много мебелни магазини и книжарница и сме ходили от там да пазаруваме и да гледаме.
Бъкстон е по-хубав, защото е в полите на Витоша, близо до Бояна. Но за наеми пак не става много, защото е отдалечен от центъра. И е скъп и с ниско ROI.
Поздрави
Красна поляна граничи с широк център ,и изобщо не е периферен.вижда се и на картатаLast edited by nkavrakov1982; 17.02.2021, 10:04.
Коментар
-
Еми виж ,всички къде идват,от холандско в Красна поляна,квартал на министри,президенти,учени...говорят,но на финала къде акостират ?В Красна поляна...
да ти кажа, че Красна поляна не е много добър квартал.
Няма метро, периферен, не могат да се постигат високи наеми и не е предпочитан.
Ти си се родил там и за теб е друго.
Аз съм ходил в Красна поляна още през социализма. В цетъра в дългия блок имаше много мебелни магазини и книжарница и сме ходили от там да пазаруваме и да гледаме.
Бъкстон е по-хубав, защото е в полите на Витоша, близо до Бояна. Но за наеми пак не става много, защото е отдалечен от центъра. И е скъп и с ниско ROI.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИнфлацията започва бавно да пълзи с ЮК. В Турция също. Купата отдавна писа кво следва. А, Попе, съгласен ли си?
Коментар
-
Аз съм до Стадиона но се засичаме на пазара.
Калфин е от другата страна до пожарната във втора част.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мерси Никол, Явно е така както и предполагах Жонката ОТНОВО послъгва УМИШЛЕНО :-) Не разбирам какво ще спечели от това :-)
Прочетох набързо 2-3 статии в нета на Английски от Немски не отбирам, та се оказа, огромна забава с водата.... Освен двойната такса канал спрямо цената на водата / има ли водомер на канала ?/ всяка община е с различна цифра.... рекорда е 55 евро за кубик в една.....не 2, не 7 , а 55 :-))) УАУ !
Но скъпият канал обяснява защо във Франкфурт имаше открити пикални ....и навсякъде беше леко ароматизирано... Явно пестеливият Немец предпочита навън да върши работа от скъпото вкъщи....:-)
Въобще не те послъгва, даже му се учудвам на търпението да спори с теб....
С цялото ми уважение , не знам дали сумарно , както казваш, ти се събира една година във Франкфурт, но аз след 10 год. там не съм платил над 3 евро за кубик вода
Вярно има открити пикални, но се намират и някои хубави квартали да ти кажа ....
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
и аз това се питам, но веднага щом намеря инвестиционен имот, купувам, отдавам и бегам.
Коментар
-
Въпрос към теб.
Какво търсиш в София,след като е такава кочина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, ще купя и аз в Поляната, до елита, теб и Купата. За себе си, да има къде да....другото под наем колкото има.
Коментар
Коментар