Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61350347147708
Недоразумението в Стрелбище.
Дневна с бокс 20 квадрата, спални по 9 и 10 квадрата. 2.77 квадрата баня! Със скосявания!
Обща площ 165 квадрата.
Такива умотворения може да има само в България. Архитектите на тази глупост трябва публично да си изгорят дипломите.
Изплолзваемата площ е към 50. Дори с тази голяма тераса (не и личат квадратите) не виждам как може да станат 165. Май са взели и от покрива площ и го броят за РЗП.
Това чудо излиза по над 3000 Евра квадрата. А влиза в статистиката като 1000 Евро.
Хайде сега да видим как Песимистът ще го изкара по 1300 Евро това чудо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Мислиш, че има нещо читаво за "чистене". Няма. И читави парцели няма.
Последно кво се случва не стоплих, зает съм и нямам време да се ровя.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПродавам двустаен,тухлен апартамент в жк.Западен парк.Апартамента е на 5ти от 6 етажа,има асансьор.С площ от 62 кв.м,разполага с две отделни стаи и кухня,голяма тераса+избено помещение.Среден с южно изложение.
ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ
60 000€
Почват да излизат новите цени.Това е от група,имоти от собственик.. За толкова купих през 2014 края едното от апартчетата. Е, 68 кв с два балкона. Сигурно ме взеха за луд.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Аааааааа..... Купата си ми е приятел , ...... и с него ако споря , ще е само на ''4рози '' и някакво засукано мезе ......
Без завоалирани закачки и прехиперболизирани епитети .............
Някакъв тъп ..... олигофренски спор ..... между брокери умрели от глад и ''вече умиращи'' от глад бедняци .......не може да стои между двама 50 -годишни мъже , виждали и А и Я ..................
за жените :
На мен , никога не ми е ''дремело '' , как се отнасят мисловно жените ..... към мен .......
Важното е тет -а -тета ............ да е безприкословно , уважително , и ....да го поемат с удоволствие (приемам и ...привидно )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
За жените над 65 години съм съгласна, че трябва да се отнасяш уважително ,но трябва да го правиш и с доста по-младите за да не се отнасят с теб като с дечко
Колкото до посоката на движение на цените и времето ,това е прогноза на Купата , така, че спори с него не с мен.
Без завоалирани закачки и прехиперболизирани епитети .............
Някакъв тъп ..... олигофренски спор ..... между брокери умрели от глад и ''вече умиращи'' от глад бедняци .......не може да стои между двама 50 -годишни мъже , виждали и А и Я ..................
за жените :
На мен , никога не ми е ''дремело '' , как се отнасят мисловно жените ..... към мен .......
Важното е тет -а -тета ............ да е безприкословно , уважително , и ....да го поемат с удоволствие (приемам и ...привидно )
Коментар
-
пп
Да кажеш '' баби '' на жена над 65 е ......достолепно и уважително .....
Да кажеш ''дечко '' на мъж около 50 -те е .......... злобарско - олигофренско
Колкото до посоката на движение на цените и времето ,това е прогноза на Купата , така, че спори с него не с мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Мислиш, че има нещо читаво за "чистене". Няма. И читави парцели няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрматура поскъпнала с около 40% дали говори за спад при НС? Регулации, които ще започнат да забавят разрешенията за строеж дали са в посока спад на НС?
Коментар
-
Продавам двустаен,тухлен апартамент в жк.Западен парк.Апартамента е на 5ти от 6 етажа,има асансьор.С площ от 62 кв.м,разполага с две отделни стаи и кухня,голяма тераса+избено помещение.Среден с южно изложение.
ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ
60 000€
Почват да излизат новите цени.Това е от група,имоти от собственик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
А като поевтиняваха материалите април месец, къде беше да кажеш че ще падат цените? Ограничителните регулации в свят на работа от вкъщи води до Сан Франциско и Ню Йорк. Бърз фалит, вдигане на МДТ и чакане от Европата после да се намеси. Нека първо да се изчисти инвентара и празните жилища, пък тогава да видим посока. Пък ако наистина то изглежа толкова опечена работата, понястоявай малко за отпадане на мораториуми и 60/40-та и т.н. мерки. Вместо тях можехме да купим ваксини например.
- 1 like
Коментар
-
Дечко ,не съм писала за посока на движение ,нали ?!
'Одили сме на училище и ние ....... 7..8 пъти( за дипломи говоря ...)
Седи , грей се ...... и гледай картичката на Женевското езеро у ....офисо 2Х2 ..........
пп
Да кажеш '' баби '' на жена над 65 е ......достолепно и уважително .....
Да кажеш ''дечко '' на мъж около 50 -те е .......... злобарско - олигофренско
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрматура поскъпнала с около 40% дали говори за спад при НС? Регулации, които ще започнат да забавят разрешенията за строеж дали са в посока спад на НС?
Коментар
-
Посоката на движението е ''малко '' различна за упоменатите години ............... ма баби - броки ....
Коментар
-
Е, то където е 2025 г , там и 2029 г. по прогноза на Купата
Коментар
Коментар