Първоначално изпратено от disкmanv
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от disкmanv Разгледай мнение
Глей какво става у Благоевград, -30% спад за миналата година, сещай се за София скоро
макар че е град със млади хора, Американски Уни и движение на сърби/макета
https://www.blagoevgrad.eu/30-spad-n...agoevgrad.html
Чакат ги преко сили да се напасът на ниски лихви и после ще им ги вдигнат, за да ги нагъзят по-добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Прав си, не ми е проблем, не съм брокер за да говоря за ъп на имотите по време на криза
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
А, вие как опонирате на посоката, като никога, в нито един случай, като в нито един момент в живота си, не сте имал досег до имот?
Дедо ми и баба ми ми завещаха къща кат и половина с двор два декара на село.
Така че не се изказвай неподготвен.Last edited by Три без коз; 08.02.2021, 01:25.
Коментар
-
А, вие как опонирате на посоката, като никога, в нито един случай, като в нито един момент в живота си, не сте имал досег до имот?
Я погледни отдолу 4 фалшиви профила в права редичка, клонираните атакуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...na-rim-321513/
Айде бре в Рим падат,в София няма да паднат...
Пандемията сваля цените на жилищата в центъра на Рим
Наемите и продажбите също намаляват с напускането на посетителите на града- 3 стаи,
- 130 м2,
- Етаж 2
- нов, тухла
- Цена/кв.м. 1100.00 EUR
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И в Англия и в САЩ тръгваш от нулата.Говоря за след като завършиш средно.Това че тука родителите дондуркат студенти е друг въпрос.Не е грешка че си споделил годините си това впоследствие се разбира.Аз се радвам да видя млад бългаин чийто мозък не е назобан с евроатлантически ценности.Млад човек който е разбрал че с учене труд внимателно харчене и упоритост се успява.Да съгласен съм на 24 така изглежда света.Ако си упорит работиш здраво учиш и не харчиш за глупости няма никакъв проблем и жилище да си вземеш и по големи неща да постигнеш.Мани форумните разбирачи тука дека им требат 10000 заплата за да купят.Не може на 25-30 да имаш всичко.Аз на 33 се нанесох в апартамент построен от мен.Не бива да смяташ че хората купили имоти са се набутали...Вече толкова години се интересувам от цените и виждам че е много трудно обикновен човек да уцели дъното.Да цените имат движение и надолу но посоката във времето е нагоре.Такива простотии дето четеш тука че цените щели да се сгромолясат с 40% са мокри мечти на хора които нямат пари.Почне ли корекция на цени надолу хубавите имоти изчезват от пазара и остават само боклуци...То евтини имоти има ма не знам защо тукащните форумни идиоти рутвт цените в Центъра Иван Вазов Лозенец и Изток..Иначе тика е пълно с безимотни разбирачи.Чел си знаеш то не беше демография данъци земетресения ковид и какво ли не а цената не пада.Не си губи времето да спориш с такива...
П.П Чешем си езиците. Може и да не съм прав, времето ще покаже .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ама друг път.
макар че е град със млади хора, Американски Уни и движение на сърби/макета
https://www.blagoevgrad.eu/30-spad-n...agoevgrad.html
Коментар
-
Е, ти като си инвестирал в имоти, не би трябвало да ти е проблем всичко написано от теб по-надолу Ама не е баш така, нали. Хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ама друг път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Много интересно как решавате кой какво има и кой в какво инвестира без да познавате човека. Аз лично имам инвестиции и в акции и в имоти, даже тази година планирам още 1 имот да купя( в имотите по- скоро инвестирам парите на другите и те ми ги плащат). Че спестителите са губещи съм съгласен, че имотите са добра инвестиция съм съгласен, но тук мантрата е че в България единствените варианти за инвестиция са имот или депозит в банката. И който не купува имоти е перонец, лузър и не знам още какво , както и другата глупост за вечния ъп на имотите....
Коментар
-
Ами, що не го правиш, ами ни поучаваш тук? Поучавай тези в темите за индексите...ама лев не си вложил там нали..само мечтаеш да излезеш от квартирата на твоята цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И в Англия и в САЩ тръгваш от нулата.Говоря за след като завършиш средно.Това че тука родителите дондуркат студенти е друг въпрос.Не е грешка че си споделил годините си това впоследствие се разбира.Аз се радвам да видя млад бългаин чийто мозък не е назобан с евроатлантически ценности.Млад човек който е разбрал че с учене труд внимателно харчене и упоритост се успява.Да съгласен съм на 24 така изглежда света.Ако си упорит работиш здраво учиш и не харчиш за глупости няма никакъв проблем и жилище да си вземеш и по големи неща да постигнеш.Мани форумните разбирачи тука дека им требат 10000 заплата за да купят.Не може на 25-30 да имаш всичко.Аз на 33 се нанесох в апартамент построен от мен.Не бива да смяташ че хората купили имоти са се набутали...Вече толкова години се интересувам от цените и виждам че е много трудно обикновен човек да уцели дъното.Да цените имат движение и надолу но посоката във времето е нагоре.Такива простотии дето четеш тука че цените щели да се сгромолясат с 40% са мокри мечти на хора които нямат пари.Почне ли корекция на цени надолу хубавите имоти изчезват от пазара и остават само боклуци...То евтини имоти има ма не знам защо тукащните форумни идиоти рутвт цените в Центъра Иван Вазов Лозенец и Изток..Иначе тика е пълно с безимотни разбирачи.Чел си знаеш то не беше демография данъци земетресения ковид и какво ли не а цената не пада.Не си губи времето да спориш с такива...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар