Проблемът вече изглежда не е в цените. Просто от хиляди обяви 100% боклуци. Днес се загледах за пръв път от доста време и виждам, че няма нито една интересна нова оферта за районите, които хипотетично ме интересуват. По-добре е да даря едни 100к за благотворителност, отколкото да купя боклук в Хладилника или Кръстова Вада, пък макар и "висококачествено ново строителство".Същото важи и за Лозенец, където малкото нови сгради са тотални боклуци и недоразумения.
Ледосветлението щом продължава да дава акъл как имотите били доходна инвестиция, нека уточни кой точно от тези боклуци си струва да се купи. И откъде му идват тези 10% капиталова, след като не е продал нищо (а доходността идва чак тогава, когато кешираш). Че и на мен дяловете ми струват двойно на това, за което ги купих но не мисля да ги продавам и това не ме грее особено.
Ледосветлението щом продължава да дава акъл как имотите били доходна инвестиция, нека уточни кой точно от тези боклуци си струва да се купи. И откъде му идват тези 10% капиталова, след като не е продал нищо (а доходността идва чак тогава, когато кешираш). Че и на мен дяловете ми струват двойно на това, за което ги купих но не мисля да ги продавам и това не ме грее особено.
Коментар