Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Уви, подозирам че си прав....:-(
Ти вложи ли маломерката междувременно в нещо по-ново ?
плана беше до сега да съм купил 2 с тия пари...а не стигат и за 1 вече.
големото кукуригу дойде ама клъвна кеша место имотиту.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма да се отказваш.
ако не купиш сега скъпо, догодина ще купуваш на още по-скъпо.
Ти вложи ли маломерката междувременно в нещо по-ново ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Не случайно си ми любимец, знаеш кога е време да си признаеш поражението, докато некои други герои-инвеститоре още пророкуват гоУемо МЯУ по неколко пъти на година.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
той ако на 30% си вярваше на това, което говори от 2018-19-та щеше да е изтеглил поне 2 ипотеки и да е взел 2 апарта от бокар или други негови любимци. Има добри доходи и съм сигурен, че щяха да му пуснат ипотеки и да дръпне с едно 20-30% капиталова на 200-300К евро...
Първо грешиш за вярата ми - за миналата , а и за тази година очаквах малък спад, Още от 2016-17 писах, че очаквам 2021-24 да има плато и плана беше към края му да купя. Причината за очакванията ми бяха , че строителите ще се унесат и започнат повече неща от потенциала на пазара и че хората ще бойкотират високите цени / най-вече това/ Иначе във всеки момент бях наясно, че чисто икономически цените у нас са невероятно ниски. И в момента вероятно има поне 30% още да са по-високи до нормална равновесна точка / не до балон - той е след това
Та така правих си сметка без кръчмар/....язък за келнерстването ми :-) По този повод и дохода ми сега в сравнение с 2018 е около 3 ПЪТИ по-нисък. И без Короната щеше да е надолу, но тя и долара ми разказаха играта Иначе обмислях да взема някои неща с ипотечка / дори бяха конкретни имоти/ - някои знаят че съм обсъждал условията на банки на лични/ обаче тогава се случиха някои неприятни неща с близки хора и живота ми пое в друга посока / не ми е нужно напрежението от висящ кредит/ Най-много съжалявам че можех да купя най-големият апарт в старата ми сграда за около 200К / мястото е топ на топа за моите нужди/... тва 2017-18 Сега няма нищо но ако се продава ще е поне двойно....Жената всяка седмица мрънка че предното място е много по-добро....
Последните няколко месеца гледах някои неща които бяха приемливи като за момента как изчезват едно по едно....Вече няма наистина нито едно което да ми хваща окото. Пък било то и скъпо да е.... просто няма нищо....
Сега като погледна назад всичко е кристално ясно, но минало бешело... Успокоението по шопски е че можеше и много по-зле да се справя с момента...:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 03.04.2021, 22:00.
- 1 like
Коментар
-
алекс, отговорих на маминия. Моя пост изтри, неговия не. Трябва ли пак да те псувам, да ме блокирате и пак нов ник да правя? Кому е нужно? Неговото не е ли заяждане? Това че пише мазно не е критерий. Остави ме да му отговоря, плащам му с еднаква монета.
пп. маминчок, ма голем си заеби, щом модитата караш да ме трият а твоите простотии оставят да висят. Цяла тема затриха заради тебе. (та пак ще повторя, че ти не попадаш в купувачите на деЦките, защото мама и тати са действали на едро, цел 200м2 апартамент сега, панел преди и 50% от фирмата са ти приписали) гоУем инвеститор си, нема дума. (добре, че нямаш ни брат ни сестра, та нема кой да оспори даренията)
току що виждам, че някой ми е харесал мнението, това сигурно сам съм го направил с ник ном.7 нали... (ратко, Евго и Доматокраде, мерси за харесването, но не беше нужно да вдигате палец)Last edited by Арменския пoп; 03.04.2021, 21:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеНе случайно си ми любимец, знаеш кога е време да си признаеш поражението, докато некои други герои-инвеститоре още пророкуват гоУемо МЯУ по неколко пъти на година.
казал съм го 10 пъти и да го кажа за 11-ти тук повишителите не са купувачи ( с изключение на лорда, но той скромно).
сериозните купувачи са понижителите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЛоша работа.... На Дедо Поп звездите май му говорят право....
До момента по 2% на месец от началото на годината.... Предполагам 2008 е мината вече....
Средна цена на имотите в извадката: 150674 euro
Средна цена на кв.м: 1415 euro.
И една примерна случайна обява показваща нагласите на продавачите....
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6jw00a&f1=1
БЕЗ асансьор ....
ПП На местата и типа имоти които ме интересуват последният месец са поскъпнали с 5%.... Аз хвърлям кърпата и се отказвам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма да се отказваш.
ако не купиш сега скъпо, догодина ще купуваш на още по-скъпо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ти чакай някой да ти каже. Особено банкер или политик. Сещай се како...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЛоша работа.... На Дедо Поп звездите май му говорят право....
До момента по 2% на месец от началото на годината.... Предполагам 2008 е мината вече....
БЕЗ асансьор ....
ПП На местата и типа имоти които ме интересуват последният месец са поскъпнали с 5%.... Аз хвърлям кърпата и се отказвам.....
За съжаление.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Откъде черпиш информация за тези изводи? Нагласите на банкери и политици са да се разсрочва при проблеми.
https://www.banker.bg/finansov-dnevn...-otnosheniiata
Коментар
-
БЕЗ асансьор ....
ако не купиш сега скъпо, догодина ще купуваш на още по-скъпо.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Откъде черпиш информация за тези изводи? Нагласите на банкери и политици са да се разсрочва при проблеми.
https://www.banker.bg/finansov-dnevn...-otnosheniiata
Коментар
-
Лоша работа.... На Дедо Поп звездите май му говорят право....
БЕЗ асансьор ....
ПП На местата и типа имоти които ме интересуват последният месец са поскъпнали с 5%.... Аз хвърлям кърпата и се отказвам.....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 03.04.2021, 14:43.
Коментар
Коментар