получих интересна информация, има построени сгради, които нямат едно жилище продадено, всичко си седи в собственика ... явно е "мускулест" и отдава целия блок под наем, а на това време наемите как вървят ... мммм чудно чак ... чудя се според вас .. собственика що държи цял блок ... няколко години вече ... защото чака цените да отидат още по високо в небето, защото не може нищо да продаде, защото иска да лапка от наемчета или друго .. споделиха ми и за два подземни "гаража" 13 подземни клетки около 100 000 евро предвид цините на гаражите изглежда оферта и още един с 8 за около 50 000 евро ... стана ми интересно, как така никой не ги купува тези гаражи, предвид, крещящия проблем с паркирането в софия ... друг ми казва не ме питай как съм продавал на 450 евро кв. едното жилище от блока го продал на брат си и на него му останали гаражите ... бонус от целата схема
не знам на какво да вярвам, на сайтовете с космически цени или на приказки от хиляда и една нощ, от препатили . още един .. друг случай ... 4 сгради построени в софия, след последната такъв фалит, че 10 години по късно още плащат на банки и сигурно още толкова поне ще плащат . някой ще каже, то по хубаво нещо от фалита няма, ама помня как живееха преди и как сега . всичкото това е от гледане на цифрички в нета ми се струва на мен

Коментар