Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 10.06.2021, 09:28.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениенаблюдавам много зорко нещата с имотите ... стигам до извода, че и брокерските къщи като чуха за хиликоптерните пари се разиграха.. цялата балонория идва от тях и едничката им надежда, че с кухи обороти после ще кандидатстват за компенсации, помощ от държавата .. значи надуват цените и продават и препродават един на друг няколко имота .. и после защо нямат реални продажби .. ами нямат защото реално нямат реализирана сделка към краен клиент ... купувачите са други брокерски къщи .. пук идвадразнещо е да няма реални критерии за успешни продажби . едно време автокъщите правеха така, аз продавам моите на теб, ти продаваш твоите на мен и си надуваме оборота .. ще има сопа
На пазара не останаха читави имоти те брокерите един на друг си продавали - колко мъка господи
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лордиевич, стискай палци. Почвам преговори за морски имот.
Коментар
-
Лордиевич, стискай палци. Почвам преговори за морски имот.Last edited by X_Y; 10.06.2021, 09:23.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
наблюдавам много зорко нещата с имотите ... стигам до извода, че и брокерските къщи като чуха за хиликоптерните пари се разиграха.. цялата балонория идва от тях и едничката им надежда, че с кухи обороти после ще кандидатстват за компенсации, помощ от държавата .. значи надуват цените и продават и препродават един на друг няколко имота .. и после защо нямат реални продажби .. ами нямат защото реално нямат реализирана сделка към краен клиент ... купувачите са други брокерски къщи .. пук идвадразнещо е да няма реални критерии за успешни продажби . едно време автокъщите правеха така, аз продавам моите на теб, ти продаваш твоите на мен и си надуваме оборота .. ще има сопа
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Дали лихвите ще скочат с 5% или данъците няма много голяма разлика. Ако виждаш голяма разлика кажи, ама с математика, обосновано. Пък представи си че и лихвите и данъците и осигуровките скочат едновременно, както най-вероятно ще стане. Тогава...
Ти ако не виждаш разлика между това да вдигнат лихвите с 5% спрямо това да вдигнат данъците с 5% незнам защо въобще пишеш в тоя форум
А и двете ги вдигате от 5 години резултата е очеваден имотите дублираха
И преди съм ви казвал по скоро ще видите отрицателни лихви по влоговете от колкото 5% лихви по кредитите, ама манете ме мене аз така си дрънкам вие сте разбирачите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Реално обаче, след отчитане на инфлация, увеличението е едва около 13% през първото тримесечие на тази спрямо същия период на миналата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПри съседите +30,6 % Явно са разбрали, че Бота156 има намерение да захлупва в Стамбула
https://m.fakti.bg/imoti/586424-ceni...a-pri-sasedite
Коментар
-
При съседите +30,6 % Явно са разбрали, че Бота156 има намерение да захлупва в Стамбула
https://m.fakti.bg/imoti/586424-ceni...a-pri-sasedite
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Човека поне прави нещо, а вие само злобеете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
смешко,
аз от 98-ма година пиша приложен софтуер и го продавам. верно губя си времето с разни чантаджии като теб, но като цяло съм практично настроен. пиша, продавам, внасям данък.
с мързеливци на държавна хранилка имам допир само във форума (слава богу). приятелите ми си изкарват парите със здрав труд в частния сектор и съм склонен да вярвам на тях отколкото на някакъв чичак дето цял живот служба носи.
жив и здрав, но не си фактор, който може да промени разбиранията ми за правене на бизнес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Някои си изкарват парите сами и нямат мама и тате да им бършат дупето когато се наакатSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
звучи много добре, а панелите са екстра,която е за феновете само. като имаш някой лев не ти пречи да си направиш къщата топла зимата и хладна лятото , да си оградиш двора, да си направиш удобства, които няма да намериш в големия град и да имаш място да се радваш на живота след пенсия...да не говорим, че радомир може да си го обитаваш и сега лятото и да пътуваш, но ако гледаш фики как пее 'сега е момента за апартамента' не е твоето това.
по-добре дай 50000 за ремонти отколкото да дадеш 200 000 за една мини двустайка... дохда от наем е доход , но живота е един...и кратък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това в момента се случва с моите деца.... Гледат розАвият домат там, някога може би внуците ще го гледат, но макар и доста близо до София / има хора преселили се от София да живеят и пътуват/ не е място за наливане на пари според мен.... Иначе имам бунар, водопровод и рекичка през двора.... вода да искаш....За да стане съпоставимо на живота в София трябват много пари и е по-добре да се поддържа в някакво приемливо състояние за лятото и зимата на топло в София...
Инвестиции в панели не ми се занимава да правя поради както казах отдалечеността на имота от съседи , а и подкупи и т.н. не е моето нещо.... Ако става толкова лесно имам 3 къщи на които да сложа....Кеша не ми е проблем....
по-добре дай 50000 за ремонти отколкото да дадеш 200 000 за една мини двустайка... дохда от наем е доход , но живота е един...и кратък.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
като клавиатурен анонимник ти си ясен, че селото земята и къщите са покрай дедовците (а останалото покрай жената и службата), но аз визирам периода на песи, когато реши да го кара по-леко и да остави апартаментите на децата. Радомир е на 20 мин спокойно каране от околовръстното да кажем 30 и хем ще си е до софия, хем ще си има голям двор, спокойствие, градинка да се занимава. Динамиката на града е за млади хора с деца, а когато порастнат децата една къща в предградията или природата е много по-спокойно място.
.
Инвестиции в панели не ми се занимава да правя поради както казах отдалечеността на имота от съседи , а и подкупи и т.н. не е моето нещо.... Ако става толкова лесно имам 3 къщи на които да сложа....Кеша не ми е проблем....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.06.2021, 19:38.
Коментар
Коментар