Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да бяха поне написали колко е квадратурата на двора (едва ли е 230 кв.м.), защото той е единственото ценно нещо там. Самата къща плаче за фадрома.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
1500 Евро за град като София е напълно разумна и достатъчна цена. Парите се изкарват с поемане на риск и с много труд. Няма как да напълня джобовете на разни паразити и да не получа нещо стойностно насреща.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Отиди на гости на Купата и го огледай, нищо, че е в Албена. Той ще ти издейства поне -40% дискаунт. Познава лично продавача и дори няма да има брокери по сделката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Много пъти ми е било трудно да го разбера Джони. От една страна печели супер пари по борси и други инвестиции и работа, а от друга се цупи или на липсата на това което търси или пък ако случайно нещо ставащо има на цената му. Уверен съм че в тази тема освен може би Аквариуса който и строи освен готините мебели едва ли има друг който да е щастлив от вдигането на цените ! Нито ти, нито аз, или Ледчо или пък Ратко който дори продаде когато не трябва !!!... Никой не е ок, но такава е реалността. понякога люн...., Ето дори Заплатката/ Фениксчо/ каза в прав текст, че не приема тези нива и няма да купи / евала за позицията/ А Джони нямало повече от 1500 да даде ама на немски квадрат вероятно :-) ... Ми тва е толкова несериозно, че няма накъде., то мазе няма да му дадат на тази цена по местата дето гледа....
Само виж как са цифрите в Бейрут дето пуснах вчера.... град преминал през всичко най-лошо в последните 100 години....Двойни цени на имоти, живот всичко, а доходите по-ниски от София....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това , ако беше около Созопол да съм го отнесъл....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКойто иска да стане съсед на Купата, сега има прекрасна възможност да го направи: Продава Къща 230 кв.м. - Добрич област, гр.Балчик - Обява 2906169 - Imoti.net
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
1. Слънце трудно да липсва, денят е с 1 час по-дълъг от софийския
2. Влагата даже не ми стига хахахаха, аз искам на море да живея - как без влага?
3. глупаците не мога да ви мисля
- 1 like
Коментар
-
Който иска да стане съсед на Купата, сега има прекрасна възможност да го направи: Продава Къща 230 кв.м. - Добрич област, гр.Балчик - Обява 2906169 - Imoti.netОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Джони, леко смешно звучи това. Ледчо си има имоти, а ти нямаш нищо. Дори нямаш изгледи да купиш. Та кой е безнадеждният случай? Не го казвам със зла умусъл, но ще мине доста време да купиш на 1500 за локация и качество които в момента вървят по 7000. Купата отново излезе прав, ако купиш ще трябва да платиш поне 3500.
Само виж как са цифрите в Бейрут дето пуснах вчера.... град преминал през всичко най-лошо в последните 100 години....Двойни цени на имоти, живот всичко, а доходите по-ниски от София....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ако и половината от писанията на Жони бяха истина, най-малкото щеше да е наел луксозно жилище в омразната София и да живее като нормален човек.
Оставяме настрана че по негови думи вече трябваше да е в ЮАР, Сингапур и къде ли още не.
При всички фантасмагории, които съм чел тук, Жонката със сигурност е в топ 3 (с Бабата и Заплатката).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тоест признаваш, че имотите в БГ са боклук, така ли?
Безнадежден случай си.Last edited by bulgarian lev; 07.06.2021, 18:25.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Този ти отговор напълно отговаря на въпроса - Има ли Джонката доказани доходи с които може да купи в Германия? - Не няма
Както и кретена даже прозря и както и много пъти съм казвал само пълен идиот може да плати данъци в ЕС и с тези пари да дойде да купи в БГ
Безнадежден случай си.
- 1 like
Коментар
-
Едно е да мислиш , друго да знаеш със сигурност.
https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%...82%D0%BA%D0%B0
https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%...82%D0%BA%D0%B0Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ние тук не обсъждаме жилищните ти проблеми а инвестиции в имоти
Ако парите са ти чисти в немско и всичко там е цветя и рози си купи там отдай под наем и живей под наем в София където си поискаш
Проблема ти е че не можеш да купиш в Немско и гроздето е киселоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар