Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by marsianec1; 07.06.2021, 22:51.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Всъщност видях голяма реклама преди няколко дни за касиерки на Лидъл - след 3-тата година 1700 бруто + купони и други неща....
Заплатите на касиерките не са шега работа напоследък....т.е. 1.2нето ако не и 1к в момента. Но не е това идеята. Доста познати ит-та имам с по 3.5к заплата. Как мислиш ,накъде вървят нещата. Таксата на детето в детската е 60 кинта. С индексациите от няколко години би следвало да е 300. Да не говоря в сферата на услугите какви цени трябва да са, да де ама няма кой да ги плати . Та как мислиш , аз преди няколко поста казах ценообразуване извън папУто и мед.услуги ,как кой накъде . Ама отговор не видях . Само имот ,имот ,имот. Да де ама освен лично ползване ,другото е шитня и тия дето купуват на връх ,може и много да са се преебали ,справка няма да казвам годината .И някой ще каже ако паднат цените на заветния имот-коптор то ще се купуват на кило, не няма бе споко, има лихви за тая работа, те ще станат по скъпи от сега или ще запазят крайна цена , ама парите няма да идат у тебе а у евреите !
А тия дето ще имат кеша ще трябва да го доказват през иглено ухо . Та ,веселба ....
Last edited by pa4anga; 07.06.2021, 22:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Как от земята , тука спецовете говорят, че касиерка в кауфланд взимала 1.2к чисто и може да си купи имот .
Заплатите на касиерките не са шега работа напоследък....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
така ще бъде, колкото и да отлагат ... вече трябваше да се е случило това .... трябва да се удари чертата отдолу и да се види какъв е резултата, а каквито и манипулации да правят, няма шанс да докарат нещата на плюс ... много бизнеси светят на червено и са пред фалит, тези които са оцелели ще погълнат клиентите на по малките и ще се утвърдят, всичко се окрупнява ... това е проблем защото концентрира голяма власт в отделни единици, които могат да манипулират в своя полза ситуацията .. иначе тръгването на цените надолу на имотите е неизбежно като смъртта .. въпроса е именно в това ... колко ще паднат при наличието на толкова налапали въдицата и с интерес в обратната посока ... влезе ли еврото при нас поне 50 % надолуОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Поне си разбрал , че НЯМА имоти в устроените райони подходящи за относително спокоен живот . В тези райони има огромно количество стари гради,, по нещо и на поносима цена, но съседската и хигиенна среда не позволяват качествен живот.
Затва хората се бутат в калта.... не е от кеф по нея, а че понякога дори не идеално място с ок съседи е по-добро от идеалното място с непасващи на мисленето ти съседи....Last edited by nomche; 07.06.2021, 21:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Как от земята , тука спецовете говорят, че касиерка в кауфланд взимала 1.2к чисто и може да си купи имот .
Отвсекъде раздават пари само да има кой да ги вземе и да ги похарчи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИма ли яко блъскане с лакти на перона или брокерите ядат солети за обяд.
Май е второто, щото тия цени за имотите някой трябва да ги плати, а у нас парата извира от земята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Сам Зел мина почти изцяло на фондове и РЕИТове пък нашия "инвеститор" дето плаща ДДС се хили. Ако толкова не ти харесват фондовете, направи ти един фонд и ни обери парите ако мислиш че си толкова добър. Истината е че фондовете предлагат същата доходност и всичко над това е въображаемо за дребните риби.
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.06.2021, 21:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
така ще бъде, колкото и да отлагат ... вече трябваше да се е случило това .... трябва да се удари чертата отдолу и да се види какъв е резултата, а каквито и манипулации да правят, няма шанс да докарат нещата на плюс ... много бизнеси светят на червено и са пред фалит, тези които са оцелели ще погълнат клиентите на по малките и ще се утвърдят, всичко се окрупнява ... това е проблем защото концентрира голяма власт в отделни единици, които могат да манипулират в своя полза ситуацията .. иначе тръгването на цените надолу на имотите е неизбежно като смъртта .. въпроса е именно в това ... колко ще паднат при наличието на толкова налапали въдицата и с интерес в обратната посока ... влезе ли еврото при нас поне 50 % надолуБизнес е понятие неясно за тях, от заплатаджия да искаш креативност ?! Един работил на гурбет н-години и ги влага у апартамент и говори на другите перонци и олимпиици, разбираш ли ?! Друг казва ,че не купува за отдаване а за лично ползване и запазване на кеш , лично ползване и запазне на кеш, разбираш ли ?! Аз си мисля ,че е наближил момента за поредното голямо дране ,част от което ще е със имотите ,въпроса за много пари е как ще стане !
Европейски примери да не се дават, тук е България евроазиатска страна от третия свят !
Коментар
-
Фирма имам отдавна.... За жилищни имоти е спорна ползата.... или да речем минимална.... Нямам имоти на нейно име....
Фондове, кооперативи за имоти ли имаш предвид ? Страхотно чувство за хумор.....
Коментар
-
Да ти добре си направил, а аз закъснях с няколко месеца и сега ми е неприемливо. Все ми се струва / или иска/ пазара да не приеме ситуацията в момента и да върне малко назад. Щото може 10% да е ръста за годината средно, но на нещата които гледам е 20%+.... Не мога да се пречупя. Вече не ми идват толкова лесно парите....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Къде са тези цени в Лозенец, Стрелбище, Бели Брези, Ив.Вазов, Г.Делчев, Мед. академия, Изток, Изгрев. Много вероятно да ги няма и в Борово, Хиподрума и т.н. Аз виждам смислени тристайни за по 1/2 милион само и то на ШЗ, еми не е нормално това, тез пари да не падат от небето. Не говоря за панели и някакви миризливи ЕПК-та с впиянчени съседи и изкукали бабички.
Затва хората се бутат в калта.... не е от кеф по нея, а че понякога дори не идеално място с ок съседи е по-добро от идеалното място с непасващи на мисленето ти съседи....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти за София ли говориш или за два квартала в София?Я се уточни.В повечето квартали цените са много по ниски.Иначе време е да путърсиш качествена медицинска помощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
построй си...иначе животът ти ще мине в сравняване на български с немски квадратен метър зп
вземи си един парцел и си построй каквото ти харесва
Коментар
Коментар