Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Песимисте това в червеното вече го разбрах. Само не мога да разбера как с личностни заяждания ще намалят цените на имотите?
За това в синьото, имай предвид, че информацията която ви дадох всъщност е една много малка част от това което предстои да се променя. По ред причини не мога да дам цялата информация с която работя.
За последното за демографията, господата по високите етажи не се притесняват никак и мисля че знам защо. Това мога само да кажа. Като контрапункт на демографията мога да изложа теза за поскъпването на строителните материали, както и липсата на работна ръка в строителния сектор.
В момента са започнали процеси на приобщаване на България в Европа които ще изненадат доста хора. Не разбирам толкова ли ви е трудно да видите какво се случва в Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Румъния. Не ме разбирайте погрешно, нямам за цел да убеждавам който и да било да купува или продава имот.
За последнито ти изречение сме абсолютно на едно мнение - Предстоят доста интересни времена. Бих се наел да дам и лично виждане за това с колко ще се вдигат цените на имотите в близък и далечен план, но засега нямам такова намерение по ред причини, ще спомена само, че за близките 1-2 години очаквам двуцифрен растеж изразен в проценти.
Коментар