Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И бачкерите толкова си докарват, No easy money.
Имало демографска криза за имотите..., а за работната ръка няма ли ?
https://business.dir.bg/ikonomika/ot...abotitsa-u-nas
Какво следва за заплатите ?
Кой ще строи, кой ще ремонтира имотите ? Нали не мислите че жилище не пипнато 20 години става за живеене ?
Ясно е че миграционният поток е обърнат вече, но това няма да стигне.... След 10 години започват и мигрантите....от Африка, Азия или където и да било няма да има друг избор вече, а заплатите ще са достатъчно атрактивни....
Люпете семки и гледайте мача....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.07.2021, 16:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
знаеш ли колко е средната заплата нето в Плевен?
Статистиците да гледат заплатите, аз гледам факти и цифри по отдаване и покупко-продажба.
Лаборант в държавна болница е с около 800 лв, в частния сектор 1500 чисти плюс 200 лв за ковид...за заплати под 2К лева им дават.Last edited by bulgarian lev; 15.07.2021, 16:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И бачкерите толкова си докарват, No easy money.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
....На лаборантки заплати....и може би бензинджии и касиерки от Лидъл но в Луковит.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
....На лаборантки заплати....и може би бензинджии и касиерки от Лидъл но в Луковит.
Коментар
-
+1
Цените наистина са "космически" и стадото е наплашено.
Обаче според мен няма трайно, стабилно и платежоспособно търсене. От време на време по някоя сделка.
При заплати 1500-2000 лв, трудно се изплащат апарти по 120 000 -150 000 евро.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да ви кажа, че покупката на един апарт не създава стойност в българската икономика.
Просто става преразпределение на пари от един джоб в друг. Нито създава работни места, нито има благотворно влияние върху икономиката и хората.
Има някой хора, които са се насочили да купуват земя и да си печелят от ренти. И купуват малки парчета тук там, и така при инвестирани 50 000 лв, печелят няколко хиляди лева от ренти. Аз самият се мъча да продам едно парче, защото много малко рента плащат.
Но стратегията да се инвестира в малки парцели не е много хубава, тъй като е много разпарчетосано и доходът зависи от арендатори селски тарикати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чудя се само какво послание да отправя
дали загребване на вода от далечни кладенци, поднесена с няколкото термина, които вече знам
и завършващо с неясно заключение, поставено под въпрос от външни фактори, което да ми донесе много лайкове
или да изкажа простичко лично очакване.
ти на кое би заложил?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кажи си го чака ни ...
дали загребване на вода от далечни кладенци, поднесена с няколкото термина, които вече знам
и завършващо с неясно заключение, поставено под въпрос от външни фактори, което да ми донесе много лайкове
или да изкажа простичко лично очакване.
ти на кое би заложил?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
тия термини всички ги знаят
и въпреки, че не помагат е някак приятно да ги прочетеш и да се изпълниш с надежда.
сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
или ще има първо "желана" инфлация, докато сащ си стопи дълга.
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.
https://www.cnbc.com/2021/07/13/cons...-estimate.html
Коментар
-
тия термини всички ги знаят
и въпреки, че не помагат е някак приятно да ги прочетеш и да се изпълниш с надежда.
сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
е знаеш и още не бъди скромен. Термини като: пазара ще сгъне, гоУемо МЯУ, -40% дискаунти, имотите не са панацея, и тн.... също би следвало да ги знаеш
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
а МЯУ-то откога започна да го проповядваш? Странно, 2015-та хем проповядваше МЯУ, хем да се купува. Ах, ти арменска душичка... Я покажи къде си писал 2015-та да се купува. Тук в темата повечето помним какво си писал, така, че няма смисъл да лъжеш като дърт арменец.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар