IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Много нагло поведение от многониковия ! Бате Пешо е на светлинни разстояния от трол като теб, ти нали си доказан трол?
    Бате е за теб , по обясними причини. За мен е Пешо . А ето какво е за Матеев.
    Първоначално изпратено от Mateev

Ти си за смях откакто си се регистрирал във форума. Некомпетентен "електротехник" с мания за величие.
    А защо многониковия казва на другите че са многоникови е загадка. Колко ника имаш , знаеш ли изобщо.
    И купи ли нещо последните две години , или си анализирваш езика тук, за тоя дето духа .

Коментар

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

Селски, що не ходиш да слагаш на козъта задните крачета в гумените ти ботуши и да си правиш вечерното упражнене с любимата порода , ами си седнал да се правиш на умник . Дърпай ТЕЛКа и не му мисли.
      Но и не показвай навсякъде , че не му мислиш. Прави се поне.
      Много нагло поведение от многониковия ! Бате Пешо е на светлинни разстояния от трол като теб, ти нали си доказан трол?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Да така е и Ледчо е прав.... всичко е заминало.
        Видя ли Джони каква обява за Гоцето извади ? 2700 евро с ДДС , и кофти място.... Това е лудост, но причината за тази лудост е че няма алтернатива за нея освен ако не е в Бусманци и Ихтиман

ПП Новите съседи се представиха и обясниха пред всички колко са щастливи, че са купили този невероятен апарт...., а ние люпим семки...:-)
        Захлупиха на 157К и не им мигна окото. А сега и семките свършиха.
        Last edited by bulgarian lev; 06.09.2021, 23:49.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Кратунчо бан може да получиш и с тоя ник.Не се прави на тарикат.получи заплаха за бан и хоп с другия ник...Ловеч е елементарен град с Филиала на ТУ Габрово в Ловеч е ПУЦ къде си тръгнал да мамиш
          Селски, що не ходиш да слагаш на козъта задните крачета в гумените ти ботуши и да си правиш вечерното упражнене с любимата порода , ами си седнал да се правиш на умник . Дърпай ТЕЛКа и не му мисли.
          Но и не показвай навсякъде , че не му мислиш. Прави се поне.

Коментар

Някой въобще купил ли е имот на тези космически цени или само си приказваме напразно за едната комисионна.
            Дотук само ледчо разбрах че е нулирал портмонето и вече няма и една стотинка фиатна пара в замяна на нов имот с цел бъдеща печалба.
            Друг някой купил ли е от тъй изредените 10-12 ника многогодишни повишители. Щото ми се струва, че тук има някаква завера . Много пишат ,че ще растем, но никой не пише че е купил. Питам просто като няколкомесечен потребител на форума ,щото не ми е ясно. А и за един приятел питам . Че се чуди.
            Убаво питаш , сега гледай сеир от никове .....

Коментар

Някой въобще купил ли е имот на тези космически цени или само си приказваме напразно за едната комисионна.
              Дотук само ледчо разбрах че е нулирал портмонето и вече няма и една стотинка фиатна пара в замяна на нов имот с цел бъдеща печалба.
              Друг някой купил ли е от тъй изредените 10-12 ника многогодишни повишители. Щото ми се струва, че тук има някаква завера . Много пишат ,че ще растем, но никой не пише че е купил. Питам просто като няколкомесечен потребител на форума ,щото не ми е ясно. А и за един приятел питам . Че се чуди.
              Кратунчо бан може да получиш и с тоя ник.Не се прави на тарикат.получи заплаха за бан и хоп с другия ник...Ловеч е елементарен град с Филиала на ТУ Габрово в Ловеч е ПУЦ къде си тръгнал да мамиш

Коментар

• Някой въобще купил ли е имот на тези космически цени или само си приказваме напразно за едната комисионна.

Коментар

• Тези строители и инвеститори, явно не са чували за нашите понижители от последния ден, пардон месеци..
                  https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/

Коментар

То не е само до цена. Предлагането в районите които ме интересуват за 3 месеца е 30% надолу. като брой. От 2200 сега са 1500 обяви....От тук е шока.
                    Мисля че не е нужно да обяснявам какво значи това освен, че няколкото неща които бях запазил с голям компромис то сега няма нищо на каквато и да е цена / от панели не се интересувам/ И нямам предвид само маломерки и двустайни....
                    Вероятно ще направя компромис и ще взема нещо извън района ми на интерес.... нещо средно без да е Дружба или Обеля....Ще видим....още си бия шамари с цел да се събудя :-)
                    Бръже, ша свършат В Манастирските иди та земи на 3000 евра хахахаха, те чак тогава ще те разнасям тук и следващите 10 години докато трае спада

Коментар

То не е само до цена. Предлагането в районите които ме интересуват за 3 месеца е 30% надолу. като брой. От 2200 сега са 1500 обяви....От тук е шока.
                      Мисля че не е нужно да обяснявам какво значи това освен, че няколкото неща които бях запазил с голям компромис то сега няма нищо на каквато и да е цена / от панели не се интересувам/ И нямам предвид само маломерки и двустайни....
                      Вероятно ще направя компромис и ще взема нещо извън района ми на интерес.... нещо средно без да е Дружба или Обеля....Ще видим....още си бия шамари с цел да се събудя :-)
                      И преди ти бях писал - Имаш си жилище за живеене не гледай на следващото пак като на такова а го гледай с инвестиционна цел

Зарежи известните сайтове за обяви, разрови се за локални ФБ страници има вероятно за почти всички квартали стани им член и пусни че търсиш нещо да купиш могат да изпаднат много добри неща дето още не са на пазара

Винаги ще има хора като Бота дето си мислят че са продали супер изгодно на 33 годишни наема а в същото време да се окаже че просто не познават пазара и са продали евтино

Обаче такива като него стигнат ли до сайтовете за обяви и почти няма шанс да се доредиш

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Днес чух мой познат който търсеше да купи с кредит и не го бях чувал от известно време

Беше харесал нещо по Обеля на шпакловка и замаска щото за по хубави места банките не му отпускаха достатъчно пари

Та миналият месец е купил и вика отдъхнах си ако се беше провалило следващото подобно нещо сега е вече с по над 20 000 евра отгоро само за два три месеца от както почнах да търся

Одеве бях написал за чакащите на перона ама го изтриха

По някога човек изпуска влака и вместо да хване следващият макар и на по висока цена седи и чака на перона с мисълта че предишният ще се върне за него

Не попадай в тоя капан
                        Струва ми се че тук не си прав. Това е типично брокерско съждение и мислене, с прикрепено уж примерче от един познат . Толкова ти харесах поста за плана на Властелините, разгада го до основи и се абонирах за постовете ти. Но сега това не е много правилно.
                        Всъщност, къде си ? Разбирам че си на някакъв перон и си изпуснал влака . За къде си ? Ако си наблизо да мина да те взема ?
                        Никой капан не е достатъчно силен за теб.
                        Пиши, ще порастват ли още къщите. Следя ти постовете с интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Изпуснахме бая оферти. Но кво да се прави? Наемите ни разколебаха, но се възстановяват. Смених наематели даже на леко по-висок наем наеха.
                          Да така е и Ледчо е прав.... всичко е заминало.
                          Видя ли Джони каква обява за Гоцето извади ? 2700 евро с ДДС , и кофти място.... Това е лудост, но причината за тази лудост е че няма алтернатива за нея освен ако не е в Бусманци и Ихтиман

ПП Новите съседи се представиха и обясниха пред всички колко са щастливи, че са купили този невероятен апарт...., а ние люпим семки...:-)

Коментар

Днес чух мой познат който търсеше да купи с кредит и не го бях чувал от известно време

Беше харесал нещо по Обеля на шпакловка и замаска щото за по хубави места банките не му отпускаха достатъчно пари

Та миналият месец е купил и вика отдъхнах си ако се беше провалило следващото подобно нещо сега е вече с по над 20 000 евра отгоро само за два три месеца от както почнах да търся

Одеве бях написал за чакащите на перона ама го изтриха

По някога човек изпуска влака и вместо да хване следващият макар и на по висока цена седи и чака на перона с мисълта че предишният ще се върне за него

Не попадай в тоя капан

Коментар

Днес пуснах справките след лятото. Цифрите не са за форума. Положението е надминало всичките ми очаквания.
                              Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....
                              Изпуснахме бая оферти. Но кво да се прави? Наемите ни разколебаха, но се възстановяват. Смених наематели даже на леко по-висок наем наеха.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Хора там познавам всякакви има и чистачи има и на хубави работи

Факт е че никой който има пълно работно време не получава под 1500 паунда

Отелно че в момента имат як недостиг на работна ръка и всеки който иска може да си уплътни времето в краен случай като работи на две места
                                Не е важно колко изкарваш на месец.Важно е колко ти остават в края на месеца!
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X