IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Джони, знаеш ли този обект и кой е строителя? В твоя предпочитан квартал е. Бая са прекалили с общите части, но не изглеждасъвсем зле, спалните са големи.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6rvojn&f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
      Не бе нема инфлация, 10% от началото на годината били поскъпнали имотите - пълни глупости

Всичко се срива даже гледам цените на цигулките паднали

Стискайте кеша момента е близо

Имам в предвид момента за въглищата че зимата е студ
      Да, така и 2008 се говореше. МоментЪт на страх за кеша е преломен, ако не знаеш да ти кажа . Но давай , сей страх, полезно е ! Всичко в тУхла, днес ,че утре е късно !
      Last edited by pa4anga; 06.06.2021, 00:08.

Коментар

• Не бе нема инфлация, 10% от началото на годината били поскъпнали имотите - пълни глупости

Всичко се срива даже гледам цените на цигулките паднали

Стискайте кеша момента е близо

Имам в предвид момента за въглищата че зимата е студ

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не е като да няма за 3к.
          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...zhx&f1=1&fe7=1

Или за 2500, при това на нашето любимо място и с люкс мебели (това си стои от 1 година и повече и не му е мръднала цената, защо ли)?
          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...zwb&f1=1&fe7=1

Друг е въпросът, че аз повече от 1500 не давам. Бих дал и 5000, но за апартамент в нормален град, не в столица на държава от третия свят.

Та реално цената се качва, но на мижавите кутийки по 50-60 квадрата. Понеже е пълно с тъпаци без сериозен бюджет, дали ще е 120к или 150к е без значение. Когато минем 250к-300к и вече тъпаците издишат. За твоите фалшиви 74 квадрата повече от 220к няма кой луд да ти даде. Макар и те да са твърде много - просто твърде надценени и нереални цени са това.
          Би било плашещо, ако при средна офертна 150К , тези по 400К почнат да се харчат за седмица....
          А минаването на 250К не е до издишане , а до инвестиционен смисъл - недостатъчен наем и трудна препродажба....има смисъл само за живеене....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

За 3К го пускам само да щракне 2 снимки. Лимит. Толкоз.
            Не е като да няма за 3к.
            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...zhx&f1=1&fe7=1

Или за 2500, при това на нашето любимо място и с люкс мебели (това си стои от 1 година и повече и не му е мръднала цената, защо ли)?
            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...zwb&f1=1&fe7=1

Друг е въпросът, че аз повече от 1500 не давам. Бих дал и 5000, но за апартамент в нормален град, не в столица на държава от третия свят.

Та реално цената се качва, но на мижавите кутийки по 50-60 квадрата. Понеже е пълно с тъпаци без сериозен бюджет, дали ще е 120к или 150к е без значение. Когато минем 250к-300к и вече тъпаците издишат. За твоите фалшиви 74 квадрата повече от 220к няма кой луд да ти даде. Макар и те да са твърде много - просто твърде надценени и нереални цени са това.
            Last edited by ejonny2376; 05.06.2021, 21:25.

Коментар

Престани с тоя Купа, добре че го баннаха завинаги, а писанията му останаха забравени в изтритата тема.
              Начи 2 в 1 - баннат завинаги и темата затрита след това :-)))), а цените през това време на път да напуснат Слънчевата система :-)
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.06.2021, 20:28.

Коментар

Май си му станал фен на Купата. Престани да го хвалиш, че започваш да ме дразниш! :-))
                Ми като чиляк от старата школа се дразня от несправедливистите, начи мое разни профили по цел ден да пишат само лични заяждания или пък други откровени лъжи все едно не сме минавали досега Калотина и не знаем кое как е и когато Купата им отговори в същият тон хоп в затвора, а завистниците без последици продължават с глупостите все едно някой ще им повярва и ще сринат цените..... То сега погледнато във времената на Кавръка цените растяха по-малко / той по-добре се е справял /
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.06.2021, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                  Жони, немой да се косиш, не Купата е виновен за цените такива каквито са....Макар и да сме наясно, от хилядолетия, че вестителите са го отнасяли невиновни.... Който е чел постовете на Купата през годините и вникнал в написаното сега му е вечно благодарен....
                  Та по този повод днес цените са на топ ниво 10% нагоре от началото на годината вече....
                  И беше аПсолУтно прав, че на Левчо апарта не може да струва 3К на квадрат...Минимум двойно е....., ама и на 5-рна цена нема смисъл да се продава...
                  Ей ти един в Изгрев на почти 5К...., кат сметнем общите части и т.н. брой го 7К....:-)

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6rul5k&f1=1

Свикване към новата реалност....сега разбирам защо апарта в сградата ми дето се продаде на немислима цена за мен го отнесоха като куцо пиле розав домат....и вчера наемателите ми чужденци ми дават едно тесте ръкописни бележки под вратата от съседи че купуват квото и да е....
                  Но и ти като Заплатката винаги може да си купиш в чужбина където цените растат така или иначе повече от тези у нас.... тъй да се каже на промо....
                  Престани с тоя Купа, добре че го баннаха завинаги, а писанията му останаха забравени в изтритата тема.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Крети, плащай си кредите и стискай палци и 100-годишните селски ханове също да намажат от поскъпването :-)
                    Колко - 10% от не офишъл инфлацията за 10 г?

Коментар

Тва е положението. Като последен удавник реших да погледна дали няма. в Диаманта нещо изостанало по 1500 / нали имаше такива преди 1-2 години/ , макар и да не ми харесва мястото...., таксата поддръжка и т.н...., ама оказа се че вече нема....
                      Направо почвам да завиждам на Купата , че е отървал кеша....:-)
                      И аз. Добър ребус реши, той е по къщите. Къща до София, дворче, зеленинка, тишина, бръм морето. Бръм - Банско. А аз и у родния Перник не мое да се класирам.

Коментар

Тва е положението. Като последен удавник реших да погледна дали няма. в Диаманта нещо изостанало по 1500 / нали имаше такива преди 1-2 години/ , макар и да не ми харесва мястото...., таксата поддръжка и т.н...., ама оказа се че вече нема....
                        Май си му станал фен на Купата. Престани да го хвалиш, че започваш да ме дразниш! :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Пак си спал отвит
                          Крети, плащай си кредите и стискай палци и 100-годишните селски ханове също да намажат от поскъпването :-)

Коментар

За 3К го пускам само да щракне 2 снимки. Лимит. Толкоз.

Коментар

Разбирам че сбърках, имаше шанс да го купя. Но наемът, не ми стигна концентрация да осмисля че макар наемът да е под натиск сега след 5 години едва ли ще е този, разбира се може и далеч по-скоро. За капиталовата нема и дума да отварям. Тези 157К ще са по две след 5-6 години.
                              То даването под наем предвид развитието до 2029 е нещо като пари за семки....Може и без него....
                              И аз требеше да се напрегна , и доцентката сега всички съжаляваме....

Коментар

Разбирам че сбърках, имаше шанс да го купя. Но наемът, не ми стигна концентрация да осмисля че макар наемът да е под натиск сега след 5 години едва ли ще е този, разбира се може и далеч по-скоро. За капиталовата нема и дума да отварям. Тези 157К ще са по две след 5-6 години.
                                Пак си спал отвит

Коментар

Working...
                                X