IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

Убаво е да видиш, че има човек ,разгадал до основи плана на печатарите ,които владеят света.
    Браво,ледчо. Ше се абонирам за постовете ти.
    Само тва с кесията не ми допадна ,но знам че не си са мъчил много . То това е лесно.
    Да ти кажа слабо ме интересува какво допада и какво не на поредният няколкомесечен акаунт

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Това е така но по важното е че дори и да спрат печетарката и при най малкият симптом на забавяне те пак ще я пуснат с пълна сила

Тоест посоката е неизбежна и ще е леко на подскоци в зависимост от намаляването и пускането пак на печатарката

Целта както много пъти съм писал е 2-но по висок БВП постигнат от над 100% инфлация да му мислят тия дето трупат пари в банки аз изтръсках кесията за тази година.
      Убаво е да видиш, че има човек ,разгадал до основи плана на печатарите ,които владеят света.
      Браво,ледчо. Ше се абонирам за постовете ти.
      Само тва с кесията не ми допадна ,но знам че не си са мъчил много . То това е лесно.

Коментар

Това е така но по важното е че дори и да спрат печетарката и при най малкият симптом на забавяне те пак ще я пуснат с пълна сила

Тоест посоката е неизбежна и ще е леко на подскоци в зависимост от намаляването и пускането пак на печатарката

Целта както много пъти съм писал е 2-но по висок БВП постигнат от над 100% инфлация да му мислят тия дето трупат пари в банки аз изтръсках кесията за тази година.
        С тая печатарка даже Кретенчов ще му стане селското къще 500К€. Когато в Дортмунд и Есен ударят няколко милиона.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Да, вероятно си прав и когато след спирането се забавят нещата ще я пуснат отново....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Спирането на печатницата е знак, че ще спрат ръстовете. Но това спиране може да отнеме няколко години защото парите от печатарката ще продължат да се въртят докато достигнат до всички места и им се изчерпа/размие силата....

Last edited by ledosvetlenie; 06.09.2021, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кавръка го познавам. Яндокс е друг елемент.
              Не съм казал че са един и същи човек, а че просто винаги има по някой заблуден да вика на бялото черно

През това време минаха още доста като Яндокса - Заплатки Рулетки и какви ли не още приказни герои

Коментар

Тази статистика е от поне 5 години не променена с малката разлика че тогава вместо Яндокса яростно пишеше Кавръка

Та този край на този бичи тренд край му се не види

Кога чуя да е спряла печатарката може и аз да стана понижител, но към момента не виждам предпоставки за това както и останалите
                Спирането на печатницата е знак, че ще спрат ръстовете. Но това спиране може да отнеме няколко години защото парите от печатарката ще продължат да се въртят докато достигнат до всички места и им се изчерпа/размие силата....

Коментар

Тази статистика е от поне 5 години не променена с малката разлика че тогава вместо Яндокса яростно пишеше Кавръка

Кога чуя да е спряла печатарката може и аз да стана понижител, но към момента не виждам предпоставки за това както и останалите
                  Кавръка го познавам. Яндокс е друг елемент.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пропуснал си купчо
                    Ма губи ми се напоследък сигурно пише от нов ник и не съм го видял

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Примера ти не работи в твой плюс. На края на всеки бичи тренд най много са повишителите и те са с дълъг стаж ,били са такива през цялото време на покачването . Обратно , най малко са понижителите и е редно да са с малък стаж , тъй като обратното движение е в процес на сформиране и подготовка .
                      Не добър пример за каузата ти.

Коментар

• Ледчо пропуснал си още много никове . Верно са много чакащите повишение. Значи ще поскъпват имотките.

Коментар

Анди кое не е по темата броя на активно очакващите повишение и понижение??????????????????

Таква статистика се прави редовно на борсите сред участниците

Ето я пак статистиката

Към момента само двама от активно пишещите Яндокса и Бота очакват понижение

и 8 очакват повишение

Ташунко - Ровера - Дъри - Лева - Лорда - Аз - Песито - Ратен

Също така е важно и кой какъв стаж има в този форум защото не може да се сравнява едно към едно мнението на хора които от години се интересуват от имоти с това на новорегистрирани потребители без никакъв бакграунд
                          пропуснал си купчо
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ледчо ма ти колко мислиш получават нашенците които имат кофа метла лопата гъба и няколко почисващи препарата които са горди собственици на почистващи фирми?Какви наеми?Нали спят в две стаи по десет калпака.Един става друг ляга.Делят нами сметки.Мани не вярвай на глупостите които ти разправят тука.
                            Познавам един дето взима повече от теб в АЕЦ-а и даже не му е напълно запълнена седмицата и не иска да поема повече работа та да има повече свободно време

Познавам и други дето чистят частни къщи и взимат по около 12 паунда на час

Не знам някой да получава под 1500 месечно това е за УК

По Италия и Испания може и да са по ниски заплатите но там и наемите са по ниски и живота е по евтин

Живееш си в някакъв твой измислен свят като Бота дето си мислите че само вие имате пари а другите лапат мухи

Коментар

• Анди кое не е по темата броя на активно очакващите повишение и понижение??????????????????

Таква статистика се прави редовно на борсите сред участниците

Ето я пак статистиката

Към момента само двама от активно пишещите Яндокса и Бота очакват понижение

и 8 очакват повишение

Ташунко - Ровера - Дъри - Лева - Лорда - Аз - Песито - Ратен

Също така е важно и кой какъв стаж има в този форум защото не може да се сравнява едно към едно мнението на хора които от години се интересуват от имоти с това на новорегистрирани потребители без никакъв бакграунд

Коментар

За 800 евро нкой на запад няма да си го премести от единият крачол в другия щото социала е повече

Те ако работят за по 800е няма да могат да си платят наема храната и транспорта и е по добре да си стоят в БГ
                                Ледчо ма ти колко мислиш получават нашенците които имат кофа метла лопата гъба и няколко почисващи препарата които са горди собственици на почистващи фирми?Какви наеми?Нали спят в две стаи по десет калпака.Един става друг ляга.Делят нами сметки.Мани не вярвай на глупостите които ти разправят тука.

Коментар

Working...
                                X