Първоначално изпратено от NordWest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Това е така но по важното е че дори и да спрат печетарката и при най малкият симптом на забавяне те пак ще я пуснат с пълна сила
Тоест посоката е неизбежна и ще е леко на подскоци в зависимост от намаляването и пускането пак на печатарката
Целта както много пъти съм писал е 2-но по висок БВП постигнат от над 100% инфлация да му мислят тия дето трупат пари в банки аз изтръсках кесията за тази година.
Браво,ледчо. Ше се абонирам за постовете ти.
Само тва с кесията не ми допадна ,но знам че не си са мъчил много . То това е лесно.
Коментар
-
Това е така но по важното е че дори и да спрат печетарката и при най малкият симптом на забавяне те пак ще я пуснат с пълна сила
Тоест посоката е неизбежна и ще е леко на подскоци в зависимост от намаляването и пускането пак на печатарката
Целта както много пъти съм писал е 2-но по висок БВП постигнат от над 100% инфлация да му мислят тия дето трупат пари в банки аз изтръсках кесията за тази година.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Целта както много пъти съм писал е 2-но по висок БВП постигнат от над 100% инфлация да му мислят тия дето трупат пари в банки аз изтръсках кесията за тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Спирането на печатницата е знак, че ще спрат ръстовете. Но това спиране може да отнеме няколко години защото парите от печатарката ще продължат да се въртят докато достигнат до всички места и им се изчерпа/размие силата....
Целта както много пъти съм писал е 2-но по висок БВП постигнат от над 100% инфлация да му мислят тия дето трупат пари в банки аз изтръсках кесията за тази година.Last edited by ledosvetlenie; 06.09.2021, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кавръка го познавам. Яндокс е друг елемент.
През това време минаха още доста като Яндокса - Заплатки Рулетки и какви ли не още приказни герои
Коментар
-
Тази статистика е от поне 5 години не променена с малката разлика че тогава вместо Яндокса яростно пишеше Кавръка
Та този край на този бичи тренд край му се не види
Кога чуя да е спряла печатарката може и аз да стана понижител, но към момента не виждам предпоставки за това както и останалите
Коментар
-
Тази статистика е от поне 5 години не променена с малката разлика че тогава вместо Яндокса яростно пишеше Кавръка
Кога чуя да е спряла печатарката може и аз да стана понижител, но към момента не виждам предпоставки за това както и останалитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пропуснал си купчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
Примера ти не работи в твой плюс. На края на всеки бичи тренд най много са повишителите и те са с дълъг стаж ,били са такива през цялото време на покачването . Обратно , най малко са понижителите и е редно да са с малък стаж , тъй като обратното движение е в процес на сформиране и подготовка .
Не добър пример за каузата ти.
Кога чуя да е спряла печатарката може и аз да стана понижител, но към момента не виждам предпоставки за това както и останалите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеАнди кое не е по темата броя на активно очакващите повишение и понижение??????????????????
Таква статистика се прави редовно на борсите сред участниците
Ето я пак статистиката
Към момента само двама от активно пишещите Яндокса и Бота очакват понижение
и 8 очакват повишение
Ташунко - Ровера - Дъри - Лева - Лорда - Аз - Песито - Ратен
Също така е важно и кой какъв стаж има в този форум защото не може да се сравнява едно към едно мнението на хора които от години се интересуват от имоти с това на новорегистрирани потребители без никакъв бакграундпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ледчо ма ти колко мислиш получават нашенците които имат кофа метла лопата гъба и няколко почисващи препарата които са горди собственици на почистващи фирми?Какви наеми?Нали спят в две стаи по десет калпака.Един става друг ляга.Делят нами сметки.Мани не вярвай на глупостите които ти разправят тука.
Познавам и други дето чистят частни къщи и взимат по около 12 паунда на час
Не знам някой да получава под 1500 месечно това е за УК
По Италия и Испания може и да са по ниски заплатите но там и наемите са по ниски и живота е по евтин
Живееш си в някакъв твой измислен свят като Бота дето си мислите че само вие имате пари а другите лапат мухи
Коментар
-
Анди кое не е по темата броя на активно очакващите повишение и понижение??????????????????
Таква статистика се прави редовно на борсите сред участниците
Ето я пак статистиката
Към момента само двама от активно пишещите Яндокса и Бота очакват понижение
и 8 очакват повишение
Ташунко - Ровера - Дъри - Лева - Лорда - Аз - Песито - Ратен
Също така е важно и кой какъв стаж има в този форум защото не може да се сравнява едно към едно мнението на хора които от години се интересуват от имоти с това на новорегистрирани потребители без никакъв бакграунд
Коментар
-
За 800 евро нкой на запад няма да си го премести от единият крачол в другия щото социала е повече
Те ако работят за по 800е няма да могат да си платят наема храната и транспорта и е по добре да си стоят в БГ
Коментар
Коментар