Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Тук сте много настроени против Ледчо, но той ви показва на практика какво трябва да се прави, за да се направи поне опит да се запази изкараното. Знаеш ли защо ? Щото в съвременният свят няма шанс който и да е малък и среден бизнес да оцелее повече от 20-30 години. 95% от бизнесите ще фалират за подобен период. Биха останали само най-големите / у нас обикновено държавно-мафиотски/ или нишови като кръчма с имидж и място или лимитирани продукти и специфични не подлежащи на мас производство, занаяти, изкуство и т.н. дребни уникалности и сървисни бизнеси..... Всичко друго няма НИКАКЪВ шанс предвид глобализацията. Във всеки момент когато някой голям види кеш в страната ни идва и за няколко години ще ликвидира/изкупи всички местни бизнеси. НАБЛЮДАВАЛ съм го в няколко сектора / и участвал не че се гордея с тва, но и без мен щеше да е същият резултат/
Ако човек не инвестира изкараното от временният си бизнес в нещо, което запазва стойност в някаква степен е пътник....
Варианта на Берти е по-добър от апартите и би имал по-голяма дългосрочност, но тва си е бизнес и работа и късмет / да не попадне на някой съсед земеделец от тези по новините напоследък/....
Имотите в София макар и да може да пострадат за определен период впоследствие ще наваксат... до инфлацията, което за мен е достатъчно.
Коментар