Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нароили са се на зареда. И още инвеститоре ще има с това което идва - свят ще им се завие. Опитвал ли си някога да сметнеш каква свята пара са загубили за няколко години. Но ще са на ,,печалба" като дочакат вече белобради старци 30% дискаунт, след общо 150% нагоре за тези години? А може и повече да дойде.
Което и показва колко е изтънял пазара. А витински защо дава пари там само той си знае, мисълта да живея дъртанян в Б-стан мен лично ме втриса - ще си пия пиенето със Слатинарита, ще копам мамулите с бай Пешковци и ще ме лекуват камилари ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Говореше че тази година трябва да купуваш а не си се похвалил
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
В плановете ми за имотите продажба е мръсна дума
Коментар
-
В плановете ми за имотите продажба е мръсна дума
Ще купуваш на тия цени или ще чакаш да паднат?
Говореше че тази година трябва да купуваш а не си се похвалил
Коментар
-
Митенце нещата не вървят май по плана ти и цените вместо да падат се вдигат
Мислил ли си за план Б да продаваш
Коментар
-
Митенце нещата не вървят май по плана ти и цените вместо да падат се вдигат
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеИмотите свършват със страшна сила, интересно ми е като привърши всичко включително и боклуците към края на годината какво ще стане.. Кога в историята на човечеството са свършили имотите и какво те кара да мислиш че ще свършат в края на годината, че ми стана интересно
Коментар
-
Честитих му на човека бре, чети по- внимателно
Коментар
-
Друго прави ли ти впечатление
Момчето е купило всички му честитихме
От групата на понижителите на един не можа да му се пречупи езика да каже честито на момчето
А па Митенцето почна да му дава акъл
Понижители сър
Коментар
-
Туристите са решили че като ги видят на оглед и ще им направят подарък. Сал гаража ги е отказал.. Следващия, мола!
Коментар
-
Нароили са се на зареда. И още инвеститоре ще има с това което идва - свят ще им се завие. Опитвал ли си някога да сметнеш каква свята пара са загубили за няколко години. Но ще са на ,,печалба" като дочакат вече белобради старци 30% дискаунт, след общо 150% нагоре за тези години? А може и повече да дойде.
Ако ги сметна на кв.м. са 50 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
В петък един колега звъни за оглед. Правим го. Преди огледа, колегата си сподели - те мойте, имат мнението, че цените ще падат, яко. Пристигат туристите, тип "NordWest" and "Bearfox", блеят. Питам ги имат ли въпроси: - Нямат. Да ви покажа гаража... Амиииии, няма нужда.
Та се присетих за тукашната флора и фауна...... Следващия, мола!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Та се присетих за тукашната флора и фауна.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБанда, тука мноо нови шушумиги има бре...
Северозапад, Мечколисици...
А какви "култови оракули" имаше от красна поляна....
Коментар
Коментар