If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе най-отговорно заявявам, че веднага давам 20 000 евро за двустаен в Пирин голф.
Който го осигури ще получи 3% комисионна (мръсна за мен дума по принцип)
И мен ме напушва смех, като се сетя че цял живот блъскаш за нещо, дето тук отнема 5 години
кажи ми, кое е това нещо?
да купя на кредит сутерен, бивш обществен писоар с солун и да го изплащам 5 години ли?
или да се ушиеш на дърти години в ипотека до пенсия за селска къща столетник в швабистан.
сега е 300к, след освежителен ремонт с отпуснат кредит от около 15к евро моментално удара 650к Е
напушва ме смях, като се сетя как постна бертрам обявата за хана в еър бнб и на любезните домакини
И мен ме напушва смех, като се сетя че цял живот блъскаш за нещо, дето тук отнема 5 години
Иначе най-отговорно заявявам, че веднага давам 20 000 евро за двустаен в Пирин голф.
Ботича пак не е разбрал продавали са едногодишен наем за двустаен
Намаза ли нещо или типично по ботовски нещата са далеч от истината.
Не ми писа Ботича, явно пак си говори наизуст.
сега е 300к, след освежителен ремонт с отпуснат кредит от около 15к евро моментално удара 650к Е
напушва ме смях, като се сетя как постна бертрам обявата за хана в еър бнб и на любезните домакини
Любезни са си хората къде на друго место в немско те посрещат и запращат с тромпети и фанфари
Ама струва 650К€ нали? А беше пак по негова оценка зимъска 300К€. Или и там греда.
Ако беше видял неокосения двор в airbnb обявата и старата кошница - тойота някаква курдисана в лехите...бунгалото в Солун е по-приветливо. А, и старите мебели в ретро стил вътре. С тях наистина удря 650К еврака.
Не се занимавайте с комплексари, които са емигрирали, защото никой няма да ги вземе на работа в България! Те са баш упойката на нацията. В България винаги е имало работа за кадърни хора!
Виждаме, дръвници Тя затуй е цъфнала и вързала, от много кадърност кат твоята
Ама струва 650К€ нали? А беше пак по негова оценка зимъска 300К€. Или и там греда.
Ако беше видял неокосения двор в airbnb обявата и старата кошница - тойота някаква курдисана в лехите...бунгалото в Солун е по-приветливо. А, и старите мебели в ретро стил вътре. С тях наистина удря 650К еврака.
Миналата пролет разправяше че вече струва поне 200к - Тая зима 300к и от зимата до сега дубъл и отгоре 650к
И после перонджиите викат ръст нема даже леко поевтинели
Аз друго се чудя що не продава да върне на банката 20-те бона кредит и с 600+ еврака още сега да цепи за Гърция
Самият факт че е монтирал само 10кв говори колко е голям въпросният хан не повече от 2 спални е бил и нашият е преоборудвал хола на спалня да има къде да спи и отдава двете спални
А аз го съжалявах че пере на поне 10 човека чершафите
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар