Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Европа си заслужава да получи урок.Урок който да и държи влага поне следващите 100 години...Европа по трудният начин ще разбере че вместо да се драпа с Русия по добре ще е да я приеме в ЕС...Знам че за повечето хора това звучи налудничаво ама един такъв съюз става номер едно и е непобедим...Европейските глави трябва да узреят за това нещо....Европа в момента се управлява от идиоти и олигофрени.Тотални идиоти скъсали всякаква връзка с реалността
Оставям ви да си говорите за "имоти" хахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЕдинственото нещо,което е голям риск,е да се насочи проблема с газа в политическа насока,вече има гласове че Русия използва газа за политически цели и да блокира Европа,тръгнат ли вече натам нещата ....не ми се мисли,ако някоя от големите държави прекрачи червената линия....
- 1 like
Коментар
-
Големият въпрос е могат ли да противодействат на инфлацията.Покачването на лихвите ще фалира Запада.Дълговете са огромни.Предстои грандиозно шоу.Вчера отворих Имот бг и да ти кажа днеска ще ходя при една баба да ми лее куршум.Апартаменти масово по 250000 евро...Много ми е чудно кой купува.Не вярвам да има чак такива идиоти
Масово , на килограм се купуват скъпите
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.economic.bg/bg/a/view/za...a-imoten-pazar
Тия имат сума ти още опашки от компании готови за фалити...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вие го знаете, но като ви яхне някой тъпанар политик или формация и гласа ви се губи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Енергийната криза и очакваните повишения на лихвите (според някои анализатори "100% сигурни" от страна на ЕЦБ към края на 2022) натиснаха сериозно акциите на повечето водещи немски компании.
Инвеститорите усетиха огромните рискове, до които инфлацията може да доведе. Същевременно добрите възможности да направиш изгодна покупка на солидни акции с добри дивиденти се увеличават.
https://www.finanzen.net/nachricht/z...-2022-10610378
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Получи се и още как. Всички имат чували с пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Джонка, крайно време беше някой да им го каже на алчните брокерчета. Много си повярваха, но предстоят съкращения.
Инвеститорите усетиха огромните рискове, до които инфлацията може да доведе. Същевременно добрите възможности да направиш изгодна покупка на солидни акции с добри дивиденти се увеличават.
https://www.finanzen.net/nachricht/z...-2022-10610378Last edited by ejonny2376; 13.10.2021, 00:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Еми аз затова апелирам към взимане на властта от военните .Национализация и преразпределение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Важното обаче е, че кешът е в сметката (или ако не е там, много лесно може да отиде там).
А гладният брокер си мечтае само някой глупак да му даде 3%, през останалото време лъже наляво и надясно и се моли на господ.
ПС: В момента всяка стотинка свободен кеш може да купи 10% повече от желаните акции сравнено с началото на годината. Мислиш ли, че ми пука Софийските квадратни метри колко струват? Ще ми пука тогава, когато почнат да идват разни измамени от теб и такива като теб ипотекарчета да ми се молят да им купя надценения апартамент. Само че тогава дискаунтът ще бъде 50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Във Венецуела получи ли им се?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЕми аз затова апелирам към взимане на властта от военните .Национализация и преразпределение.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Левчо остави енергетиката за тия които я разбираме...Не става и само с АЕЦ.Управлението на възможните режими на ЕЕС е доста сложна задача....Казах че манталитета ни пречи...Времем е политиците и едрите бизнесмени да се смирят и да се доверят на професионалистите.Очакваме смирение и подкрепа...Ние ще им дадем решението и посоката.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар