Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Като е облачно съвсем нищо ли не произвеждат ?
Бай Пеше ,по твоята част нещо не мога да си обясня. Ти дали си наясно. В Китай от скоро има режим на тока , някои производства са почти затворени, но и за частните лица има ограничения. Та там е планова икономика , не им дреме за емисии и т.н..... Струва ми се абсурдно да не са разчели колко ток ще им трябва и да не са построили централи....
Та дека избега токо ? Или пък потреблението е скочило, толкова рязко че не могат да наваксат ? Или пък всичко е театър ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ха ха ха ама това все още са ниски цени...За ноември отиваме на 300-350 евро на мегават час...Аз да питам фотоволтаиците коло произведоха за последната седмица?????
Бай Пеше ,по твоята част нещо не мога да си обясня. Ти дали си наясно. В Китай от скоро има режим на тока , някои производства са почти затворени, но и за частните лица има ограничения. Та там е планова икономика , не им дреме за емисии и т.н..... Струва ми се абсурдно да не са разчели колко ток ще им трябва и да не са построили централи....
Та дека избега токо ? Или пък потреблението е скочило, толкова рязко че не могат да наваксат ? Или пък всичко е театър ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.10.2021, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Сирене прави жена ми овче....и кашкавал прави.Наскоро си купих краве масло от мандрата в Тетевне по стара рецепта и се учудих че ми хареса...Германски хранително отровни боклуци не ям.Кокошчица зайче агънце телешко ми свинското ......ще си замълча щото ония изроди дебнат.Лютеницата я правим с мед по рецепта на баба ми.Пробвали сме и други рецепти ама тая е най вкусна..Произвеждаме си чушки домати патладжани фасул краставици картофи.Печени чушки със сол захар чесън оцет олио в буркани.Вадиш отваряш с топла питка и една буца овче сиренце ....Два фризера и мазето са пълни.Още имам чушки и домати но свършат ли почвам фризерите докато не са ни натресли скъпия ток.Понякога си купувам итлианско сирене Горгонзола...препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знам какво може да си докараш с храна от овчарите
Helicobacter pyloriтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Знам какво може да си докараш с храна от овчарите
Helicobacter pylori
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
каврък не знаеш ли притчата(вица) за шкембето. Колкото по малко го кавардисваш(демек слагаш палмово масло) толкова по добре
Коментар
-
каврък не знаеш ли притчата(вица) за шкембето. Колкото по малко го кавардисваш(демек слагаш палмово масло) толкова по добре
Helicobacter pylori
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеРадев да изкара армията и да наложат мораториум на цените с държавни декрети .
- 1 like
Коментар
-
Овчарите от Калофер са частен случай,говорим като цяло,тези овчари не са фактор ,а и пак подчертавам че не ги знаеш про какви хигиенни условия какво творят .Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз пък от една година ям сирене от овчарите в Калофер и мога да ти кажа, че няма такова сирене ни във веригите ни в гърция.
веригите 'затварят' пазара за малките производители това е, а точно големите са научени от германци и не само на всякакви мошенгии
ако мислиш, че ползването на хидрогенизирани мазнини и всякакви други боклуци е измислено от нашите производители дълбоко се лъжеш - те са пълни аматьори в сравнение с това, което ни сервират опорните доставчици(чужди) във въпросните мега-вериги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, предпочитам веригите, пред малките квартални магазинчета от преди 20г, където се продаваше с надценка и месата бяха стари.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНе е така ,спорили сме .
Качеството на храните внос е в пъти по високо от БГ-ТО.В България само едни LB bulgaricum правят читаво сирене и кашкавал щото изнасят и кисело мляко,другото е леш.
Кашкавала купувам от Лидл ,сирене от Гърция пак от там ,мед,от Полша и Чехия също имат хубави продукти ,там се работи с SGS Швейцарска фирма,независима за контрол на качеството ,Бай Ганьо в гаража не знаеш какво блъска в храните или кояйто и да е БГ измекяр производител
веригите 'затварят' пазара за малките производители това е, а точно големите са научени от германци и не само на всякакви мошенгии
ако мислиш, че ползването на хидрогенизирани мазнини и всякакви други боклуци е измислено от нашите производители дълбоко се лъжеш - те са пълни аматьори в сравнение с това, което ни сервират опорните доставчици(чужди) във въпросните мега-вериги.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Щом аз си поръчах 10 кубика дръва х 68лв. Че 30ст ток и минусови температури ще ми е по скъпо въпреки хипер климатиците.
Бай пеше виждаш ли как лети към нас великото зануляване?
Не успяха с куроната да занулят бизнеса ама я да ги видим сега с 10 пъти по скъпа енергия как ще издържат
Коментар
Коментар