Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Кой живее там и кога живее е без значение. Давал съм го на различни приятели, когато им дотрябва. Това учудва ли те?
Или си мислиш, че от всяка секунда престой там трябва да се получава наем? Може би важи за твоите кокошкарници, които отдаваш. Аз обаче имам лукса и удоволствието да не искам наем от близки хора. Какъв съм глупак викаш, да изпусна едни 800 лева месечно...
Вие брокерчетата превръщате всяко едно нещо в проценти, обикновено 3%. Това ви е в главата. Алчността, без работа да измъкнеш пари от хората, изкарани с труд, при вас е безгранична. А не осъзнавате какво вътрешно удовлетворение доставя на човек да даде нещо от себе си без да иска нищо насреща.
Гледай тука какво пише: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...snx&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да кажем, че не се интересувам, как би ме възприел друг ползвател на форума.
кажи сега ти за паркета. бедното приятелско семейство ли изрева, че не иска вече да ходи по балатума?
или ти реши да им покажеш малко класа.
Или си мислиш, че от всяка секунда престой там трябва да се получава наем? Може би важи за твоите кокошкарници, които отдаваш. Аз обаче имам лукса и удоволствието да не искам наем от близки хора. Какъв съм глупак викаш, да изпусна едни 800 лева месечно...
Вие брокерчетата превръщате всяко едно нещо в проценти, обикновено 3%. Това ви е в главата. Алчността, без работа да измъкнеш пари от хората, изкарани с труд, при вас е безгранична. А не осъзнавате какво вътрешно удовлетворение доставя на човек да даде нещо от себе си без да иска нищо насреща.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да кажем, че не се интересувам, как би ме възприел друг ползвател на форума.
кажи сега ти за паркета. бедното приятелско семейство ли изрева, че не иска вече да ходи по балатума?
или ти реши да им покажеш малко класа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони, дай да уточним сега ти нали търсеше имот за живеене пък пускаш само линкове на инвестиционни и правиш некви калкулации....? Нали печалбата иде от борсата и други места , а имота ти е за живеене така че каква печалба търсиш там не разбирам....
А и ако мое да те помолим нещо. - не слагай скъпият паркет във Вазов. Беше обещал , че ще ни го продадеш без печалба. С паркета ще стане прекалено скъп....
Абе дай да ти дам по 1700 направо и да не се разправяш а ? Съгласен ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Аз пък се чудя кой уважаващ себе си човек/брокер/инвеститор би си сложил прякор "мишката", освен ако не е наистина мишка.
или ти реши да им покажеш малко класа.препоръка е
Коментар
-
Джони, дай да уточним сега ти нали търсеше имот за живеене пък пускаш само линкове на инвестиционни и правиш некви калкулации....? Нали печалбата иде от борсата и други места , а имота ти е за живеене така че каква печалба търсиш там не разбирам....
А и ако мое да те помолим нещо. - не слагай скъпият паркет във Вазов. Беше обещал , че ще ни го продадеш без печалба. С паркета ще стане прекалено скъп....
A за паркета си позакъснял малко, вече е сложен. Масивен дъб. Цената ти скача на 2000 само заради паркета. Плюс това, ти не искаш старо строителство, така че недей да сигнализираш излишен интерес и да надуваш цената само.
- 2 Харесвания
Коментар
-
се забавлява да чете и пише коментари, след като се логне с профил 'еджони"препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...1,image1#photo
Пеше ,ти ли държил лилавото знаме на снимката ?
- 1 like
Коментар
-
Напротив, всеки спад е шанс да купя още. Нямам акция под 5% дивидент за последната година.
А от имот в София каква полза? Освен 6%-7% такси при покупката и после по 100 лева на месец поддръжка?
Абе дай да ти дам по 1700 направо и да не се разправяш а ? Съгласен ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.10.2021, 15:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никога няма да стане това. Освен че са с различни разбирания( Русия смята за нормално в 21 век да вземе територия от съседите си) богатите западни страни няма как хем да плащат сметката в ЕС, хем да оставят по- бедната в случая Русия да ги командори( депутатите в парламента на ЕС се избират според броя на населението на страната, а русия с население над 160 милиона ще има повече депутати от Германия и Франция взети заедно). По същия повод и Турция никога няма да стане член на ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Европа си заслужава да получи урок.Урок който да и държи влага поне следващите 100 години...Европа по трудният начин ще разбере че вместо да се драпа с Русия по добре ще е да я приеме в ЕС...Знам че за повечето хора това звучи налудничаво ама един такъв съюз става номер едно и е непобедим...Европейските глави трябва да узреят за това нещо....Европа в момента се управлява от идиоти и олигофрени.Тотални идиоти скъсали всякаква връзка с реалността
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това е супер успешна инвестиционна стратегия. HODL!
Покажи ми една обява за подценен имот в София, който си заслужава покупката от инвестиционна гледна точка, където:
(12 x (месечен наем-месечна поддръжка)-годишни данъци и такси смет-провизия за бъдещи ремонти) / (цена+такси+комисионни+ремонт)>=5%Last edited by ejonny2376; 13.10.2021, 12:29.
- 1 like
Коментар
-
Напротив, всеки спад е шанс да купя още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ами ти се хвалеше в "началото на годината" как имаш стотици хиляди в "желаните акции", а пък те отслабнали спрямо кеша с 10%. Значи спрямо "Софийските квадратни метри" са отслабнали с 25%. Още един-два такива "успеха" и няма да остане нищо за което да ти "пука".
А от имот в София каква полза? Освен 6%-7% такси при покупката и после по 100 лева на месец поддръжка?
Коментар
Коментар