If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жилищата в София поскъпнаха с над 63% за период от пет години и половина. Това нарежда столицата на първо място сред градовете в страната с над 120 хил. жители в класация за поскъпване на имотите.
Жилищата в София поскъпнаха с над 63% за период от пет години и половина. Това нарежда столицата на първо място сред градовете в страната с над 120 хил. жители в класация за поскъпване на имотите.
между видения и факти има разлика, аз съм писал и преди, че София няма да се разраства, сегашната отрицателна миграция го доказва. Света се променя, начина на работа също, все повече хора ще имат доходи извън офиса.
Обратното важи за Банско; апартамент без такса поддръжка заминава за макс. 2 дни, всичко на пазара в момента е с такса поддръжка между 10 и 15 евро на м2 за година.
София ще опустява все повече. Това е добре за сегашната кочина. Дано помогне малко повече на чистотата и приветливостта на града, както и на задръстеното движение. След време аз лично виждам запустели крайни квартали и панелки и цени като преди 5 години в Банско. На правителствено ниво освен съкращенията в държавния сектор, трябва някой да реализира старата идея министерствата и институциите да бъдат разхвърлени из цялата страна, даже сега с дигитализацията това ще се случи много по-лесно.
Последната статистика беше, че повече хора са напуснали София отколкото са дошли.
Всъщност то няма нужда от статитистика, достатъчно е човек да се замисли.
Ама ако има някоя желязна причина защо градът ще продължи да се разраства сега е момента да я кажете.
София ще опустява все повече. Това е добре за сегашната кочина. Дано помогне малко повече на чистотата и приветливостта на града, както и на задръстеното движение. След време аз лично виждам запустели крайни квартали и панелки и цени като преди 5 години в Банско. На правителствено ниво освен съкращенията в държавния сектор, трябва някой да реализира старата идея министерствата и институциите да бъдат разхвърлени из цялата страна, даже сега с дигитализацията това ще се случи много по-лесно.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Последната статистика беше, че повече хора са напуснали София отколкото са дошли.
Ама ако има някоя желязна причина защо градът ще продължи да се разраства сега е момента да я кажете.
Извън Софето ептен нема пари А цените почти същите, освен на имотята - типично и за други процъфтяващи икономики като македонската да речем.
и сега вече няма миграция ли?
или е с обратна посока?
Люлин брат, въздуха да ти е проблема. Ако някой още не е разбрал миграцията от селото към града, от града към София в последните 80 години завърши през 2020
и сега вече няма миграция ли?
или е с обратна посока?
Като казахте Люлин, та скоро гледах там е въздуха е доста замърсен. Мисля че скоро, това ще бъде също компонент при решението за покупка на жилище.
Люлин брат, въздуха да ти е проблема. Ако някой още не е разбрал миграцията от селото към града, от града към София в последните 80 години завърши през 2020
Основния проблем на пуе'ен даге е, че е населен с плевенчани, които са дивни селяндури. Всеки който има поне щипка потенциал духва от там при първа възможност. Те хората са го казали - от плевен котка не се взима, ти жена си довел...
Плеченчанки са големи мадами, спор няма.
Апартаментът от линка на Бота е добър, въпреки че е по мода от 2000 г.,
Основния проблем на пуе'ен даге е, че е населен с плевенчани, които са дивни селяндури. Всеки който има поне щипка потенциал духва от там при първа възможност. Те хората са го казали - от плевен котка не се взима, ти жена си довел...
Като казахте Люлин, та скоро гледах там е въздуха е доста замърсен. Мисля че скоро, това ще бъде също компонент при решението за покупка на жилище.
Люлин е една идея по-добре от Младост щото ветровете са основно от запад. А най-зле е центъра и Павлово че цялата гняс от "баровските" квартали във Витоша слиза там като напалят кюмбетата.
Отделно щастливците близо до цигански махали, там е друга категория.
Коментар