IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, не стоплят сигурно че имаме и в акции. Но те знаят. В акции може и 12К лева, но за апарт трябват 220К, но евро. Мааалка различка.
    Така са нещата и при мен в акции, наемите ги набивам там. Понеже една каракуда ми написа и за кредити, това перо за 35% в четвъртия град е толкова леко спрямо придобивките в първия, че се равнява почти на статистическата грешка спрямо общите активи. Но нека да оставим подобни шнорхели да се надяват на някакви промоции лично за тях предназначени хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
      Има! Вся власть советом.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?
        Не, не стоплят сигурно че имаме и в акции. Но те знаят. В акции може и 12К лева, но за апарт трябват 220К, но евро. Мааалка различка.

Коментар

Ти пък. Разбира се. Стига да не отиват за погасяване на кредита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Дойде времето на акциите. На курниците вече излизат във ваканция.

Коментар

Даже не е лошо да има опция да имат право само помежду си да пишат, щото не се включват активно в представителните анкети по темата, а умишлено ги бойкотират заради позорящи ги факти от личното им житие и битие.
              Лошо, че така бойкотират анкетата, а тя би ни дала поглед върху нагласите. Няма нищо позорно в това всеки да си каже къде живее в момента. Аз лично очаквах и bertram да се включи, но явно той няма време от много работа на къра. Аз не мисля, че е позорен факт житието при родители и баби. Даже им завиждам защото много обичам топли мекички с мляко рано сутрин.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

при тая инфлация даже могат и да "растат" ...
                Ти нали беше за дефлация бре прогностико от Ловеч? Нали учеше тука пролетариата.

Коментар

• Дойде времето на акциите. Курниците вече излизат във ваканция.
                  Last edited by Три без коз; 22.11.2021, 23:53.

Коментар

Даже не е лошо да има опция да имат право само помежду си да пишат, щото не се включват активно в представителните анкети по темата, а умишлено ги бойкотират заради позорящи ги факти от личното им житие и битие.
                    е, голяма работа сега, че берфоксчо живее във ведомствения панел с майка си и баба си.
                    поне никога не сяда гладен да оспамва темите.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      кип калм, айде първо да си оправите бъговете с личните съобщения, па после да ги препоръчваш.
                      и пак повтарям, не съм казвал, че искам да получавам лични съобщения от берфоксчо.
                      та какво по дяволите може да ми пише той,? как гушка мечето ли?
                      но мен това не ме интересува. ако иска да споделя с накавръка и евърчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
                        при тая инфлация даже могат и да "растат" ...

Коментар

• кип калм, айде първо да си оправите бъговете с личните съобщения, па после да ги препоръчваш.
                          и пак повтарям, не съм казвал, че искам да получавам лични съобщения от берфоксчо.
                          та какво по дяволите може да ми пише той? как гушка мечето ли?
                          но мен това не ме интересува.
                          ако иска да споделя с накавръка и евърчо.
                          Last edited by ratten; 22.11.2021, 22:48.
                          препоръка е

Коментар

още една анкета.

въпросът е: Докога очаквате, че ще се покачват цените на имотите?

1. До януари 2022-ра
                            2. До към 2029-та
                            3. По-скоро до към 2039-та.
                            По отношение на ръстта 2029-та вече си е съвсем реалистична прогноза. Сега бацета и разклонения не им е кеф, но Блакаквариуса е примерен инвеститор , залага и на имоти и на злато, без да реве като карпатска мечка и срещу двата актива, щото цял живот е играл само виртуално, реален играч
                            Last edited by 13ADROL; 22.11.2021, 22:37.

Коментар

още една анкета.

1. До януари 2022-ра
                              2. До към 2029-та

Коментар

още една анкета.

1. До януари 2022-ра
                                2. До към 2029-та
                                По мой сметки още година и след това задържане без сериозен срив.
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X