Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДойде времето на акциите. На курниците вече излизат във ваканция.
- 1 like
Коментар
-
Даже не е лошо да има опция да имат право само помежду си да пишат, щото не се включват активно в представителните анкети по темата, а умишлено ги бойкотират заради позорящи ги факти от личното им житие и битие.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
при тая инфлация даже могат и да "растат" ...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дойде времето на акциите. Курниците вече излизат във ваканция.Last edited by Три без коз; 22.11.2021, 23:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Даже не е лошо да има опция да имат право само помежду си да пишат, щото не се включват активно в представителните анкети по темата, а умишлено ги бойкотират заради позорящи ги факти от личното им житие и битие.
поне никога не сяда гладен да оспамва темите.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекип калм, айде първо да си оправите бъговете с личните съобщения, па после да ги препоръчваш.
и пак повтарям, не съм казвал, че искам да получавам лични съобщения от берфоксчо.
та какво по дяволите може да ми пише той,? как гушка мечето ли?
но мен това не ме интересува. ако иска да споделя с накавръка и евърчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
Коментар
-
кип калм, айде първо да си оправите бъговете с личните съобщения, па после да ги препоръчваш.
и пак повтарям, не съм казвал, че искам да получавам лични съобщения от берфоксчо.
та какво по дяволите може да ми пише той? как гушка мечето ли?
но мен това не ме интересува.
ако иска да споделя с накавръка и евърчо.Last edited by ratten; 22.11.2021, 22:48.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеоще една анкета.
въпросът е: Докога очаквате, че ще се покачват цените на имотите?
1. До януари 2022-ра
2. До към 2029-та
3. По-скоро до към 2039-та.Last edited by 13ADROL; 22.11.2021, 22:37.
Коментар
-
1. До януари 2022-ра
2. До към 2029-та
3. По-скоро до към 2039-та.
Коментар
-
1. До януари 2022-ра
2. До към 2029-та
3. По-скоро до към 2039-та.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар