IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Пробвай с поне 300 000. Официален.
    Я виж с статистиката колко имат над 5000 ма овца
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ходи си сложи ГОЛЯЯЯЯЯМ диоптър. Хич не виждаш. Има само 30-на хиляди с по голям ОФИЦИАЛЕН доход от моя. Аз с крадци и измамници не се равнявам
      А в село сигурно си сред първите 100
      Вдигни малко летвата.

Коментар

ходи си сложи ГОЛЯЯЯЯЯМ диоптър. Хич не виждаш. Има само 30-на хиляди с по голям ОФИЦИАЛЕН доход от моя. Аз с крадци и измамници не се равнявам
        Пробвай с поне 300 000. Официален.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Ботич, като ти гледам доходите, разбирам защо си се излакумил да продадеш рано.
          Сиромашията не е добър съветник

Коментар

Ама и капризи, пъпната връв в Лувъра ли ви я отрязаха?
            Видяли свинете 2к заплата и си помислили че станали милионери.
            Днес ме изненадаха - пенцията 1322лв . Доволно. Нещо заплатата изостава - беше 5 пенсии сега близо 3
            Ботич, като ти гледам доходите, разбирам защо си се излакумил да продадеш рано.
            Сиромашията не е добър съветник

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То в провинцията има и по мода от 1970г или 1950 г.

Като е чисто, за мен не е проблем.
              Ама и капризи, пъпната връв в Лувъра ли ви я отрязаха?
              Видяли свинете 2к заплата и си помислили че станали милионери.
              Днес ме изненадаха - пенцията 1322лв . Доволно. Нещо заплатата изостава - беше 5 пенсии сега близо 3

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.investor.bg/novini/130/a...iskove-341250/
                Австрийският гуверньор с предупреждение за инфлационните рискове

Винаги съм бил против твърде тясното свързване на програмата за изкупуване на облигации и повишаването на лихвите, казва Роберт Холцман

Членът на Управителния съвет се застъпва за това централната банка да запази възможността за повишаване на лихвите отворена, дори докато все още купува допълнителни облигации. „Винаги съм бил против твърде тясното свързване на програмата за закупуване на облигации и повишаването на лихвите“, добавя Холцман.
                Едно е да ти се иска, друго е – да можеш, а пък трето и четвърто да го направиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                  По наблюдения на моята позната брокерка - пазарът в момента е в забавяне на върха на изкачването. Огледите понамаляват, повечето оферти в най-търсените квартали и конфигурации - за инвестиция, са от разни търгаши с твърде високи очаквания - 1800-2100 на квадрат, а клиентите си държат на цени макс 1400-1500 евра за двустайните. Няма засечка и според нея щяла да се успокои тук топката, дори и да коригира. В същото време - наемите все така мижави, даже с отлив тук-там. Дали няма да се наака чаршафът?
                  https://www.investor.bg/novini/130/a...iskove-341250/
                  Австрийският гуверньор с предупреждение за инфлационните рискове

Винаги съм бил против твърде тясното свързване на програмата за изкупуване на облигации и повишаването на лихвите, казва Роберт Холцман

Членът на Управителния съвет се застъпва за това централната банка да запази възможността за повишаване на лихвите отворена, дори докато все още купува допълнителни облигации. „Винаги съм бил против твърде тясното свързване на програмата за закупуване на облигации и повишаването на лихвите“, добавя Холцман.

Коментар

• По наблюдения на моята позната брокерка - пазарът в момента е в забавяне на върха на изкачването. Огледите понамаляват, повечето оферти в най-търсените квартали и конфигурации - за инвестиция, са от разни търгаши с твърде високи очаквания - 1800-2100 на квадрат, а клиентите си държат на цени макс 1400-1500 евра за двустайните. Няма засечка и според нея щяла да се успокои тук топката, дори и да коригира. В същото време - наемите все така мижави, даже с отлив тук-там. Дали няма да се наака чаршафът?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

То ако беше компонент София нямаше да е 1300000 калпака официално и не знам колко си неофициално.По селата чист въздух в изобилие ама няма желаещи всички се бутат у мръсното
                      Глупаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнение

Основния проблем на пуе'ен даге е, че е населен с плевенчани, които са дивни селяндури. Всеки който има поне щипка потенциал духва от там при първа възможност. Те хората са го казали - от плевен котка не се взима, ти жена си довел...
                        Скъпотия.Виждал съм прилични за 200 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                          Жилищата в София поскъпнаха с над 63% за период от пет години и половина. Това нарежда столицата на първо място сред градовете в страната с над 120 хил. жители в класация за поскъпване на имотите.

https://www.dunavmost.com/novini/rus...rite-zhilishta

Ако някой беше послушал понижителите и чакаше 5г. да си купи жилище в София....
                          Днес имаше ли промоция?

Коментар

• Жилищата в София поскъпнаха с над 63% за период от пет години и половина. Това нарежда столицата на първо място сред градовете в страната с над 120 хил. жители в класация за поскъпване на имотите.

https://www.dunavmost.com/novini/rus...rite-zhilishta

Ако някой беше послушал понижителите и чакаше 5г. да си купи жилище в София....

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Тези видения сега тук във форума ли са :-)
                              между видения и факти има разлика, аз съм писал и преди, че София няма да се разраства, сегашната отрицателна миграция го доказва. Света се променя, начина на работа също, все повече хора ще имат доходи извън офиса.
                              Обратното важи за Банско; апартамент без такса поддръжка заминава за макс. 2 дни, всичко на пазара в момента е с такса поддръжка между 10 и 15 евро на м2 за година.
                              Last edited by bulgarian lev; 07.12.2021, 15:39.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

София ще опустява все повече. Това е добре за сегашната кочина. Дано помогне малко повече на чистотата и приветливостта на града, както и на задръстеното движение. След време аз лично виждам запустели крайни квартали и панелки и цени като преди 5 години в Банско. На правителствено ниво освен съкращенията в държавния сектор, трябва някой да реализира старата идея министерствата и институциите да бъдат разхвърлени из цялата страна, даже сега с дигитализацията това ще се случи много по-лесно.
                                Тези видения сега тук във форума ли са :-)

Коментар

Working...
                                X