IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Абе той до скоро разправяще че всички повишители трябвало да се разчекнат и тн тн

А после почна да обяснява как брат му искал да го пуснат имота на 50к а той на 90к
    Остави тези подробности.
    https://www.marica.bg/region/karlovo...t-na-grada/amp

Прочети само на каква локация продавам.
    Виж за какви инвестиции става въпрос.
    Само да вметна ,който не е ходил реално двата града и Карлово и Сопот са слети,който е минавал знае колко е застроено.
    Два ритейл парка единия само е за 10 милиона инвестиции ,в момента има Кауфланд +стъпва и Лидл там,досега го нямаше.
    Така че който иска да дава 100 000 евра и да го взима ,не бързаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от LipGallagher

Ако имаш впредвид, че съм потребителят с ник redcretin или нещо подобно - не съм. Невероятно е, но съм нов тук. В момента правя стрест тест на форумчето ви да видя как е положението.
      Жив и здрав на мен не ми дреме такива като тебе отекоха десетки - Админите ще си преценят

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама чакай малко, вчера викаш, че добре, че съм продал а виж сега как обърна плочата.
        от кой ги учиш тия арменски номера, а?
        Абе той до скоро разправяще че всички повишители трябвало да се разчекнат и тн тн

А после почна да обяснява как брат му искал да го пуснат имота на 50к а той на 90к

Коментар

Разбираемо, но това, което написа е предостатъчно.

По сегащни цени аз бих могъл да си позволя в момента два двустайни апартамента, пак ново строителство в някой по-краен квартал и пак като теб да ги платя кеш. Но при мен има и личен фактор. Бих искал да имам жилище там, където наистина ми харесва да живея. Отраснал съм на пъпа в голям областен град, живея (под наем) на пъпа на София и тук искам да си купя. И не с цел инвестиция, а за живеене. И не двустаен 60 квадрата ново строителство с реална квадратура 47, а тристаен между 90 -110 квадрата. Представи си сега, че си на мое място на сегашните цени. Ще успееш ли да го направиш с моите критерии ? Питам, защото отговора ти към мен беше, че си по-млад от мен, имаш бизнес (и аз имам), натрупал си кеш (и аз съм натрупал, и понеже на BONI ще й е интересно - повече от цифрите в предишните ми постове), но аз не съм успял като теб да си купя дори един апартамент.
          Почваш ги полека,лека това е добре ...

Коментар

• Ратко чети,чети на каква локация продавам аз
            https://www.marica.bg/region/karlovo...t-na-grada/amp

Коментар

Поздравления! Сега много ще питам, ама все пак някаква специфика като площ, цена и година на апартаментите мога ли да попитам ?
              Не ми се споделя много в публичен форум.
              Само ново строителство, цените бяха доста под настоящите.
              Не е толкова важно какво имам, не съм и някакво екзотично изключение.

Коментар

Поздравления! Сега много ще питам, ама все пак някаква специфика като площ, цена и година на апартаментите мога ли да попитам ?
                Що реши че некой е длъжен да ти дава отчет?

Тук сме джентълмени и си верваме

Коментар

ама чакай малко, вчера викаш, че добре, че съм продал а виж сега как обърна плочата.
                  Вероятно има арменски съветник той за това е така напреднал с материала

Коментар

Еми продал си защото така си го усетиш,но щом си се паникьосал,значи не може да прогнозираш нито спад нито ръст.Ако си здраво стъпил на прогнози и война да стане не продаваш.Не продаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Големи специалисти,само като думнаха ключалката на света през 2020 та продадоха буквално от днес за утре апартаменти в Младост от страх.Това истината.
                      препоръка е

Коментар

Нито един .
                        Всеки е с имоти от майка си,баба си и така нататък по родата.
                        Ниви,земи дето друг ги е изкарвал.
                        Тъщата броим ли я ? :-)

Коментар

Какво за мен да разбира ?
                          еми, че живееш в апартамента на майка си и че се опитваш да продаваш наследство.
                          точно както си писал
                          препоръка е

Коментар

Апропо, колко от "повишителите" тук са си платили апартамента кеш (с пари изкарани от работа, без на "тати нивити") и колко вече са си изплатили заемчето към банката ?
                            Аз не се възприемам като повишител, по-скоро реалист (дори очаквах малък спад миналата година преди централните банки да се активизат).
                            ​​​​​
                            Платил съм повече от един апартамент в кеш (с пари изкарани от бизнес) и съм по-млад от теб и Кавръков.

​​​​​​Градско чадо съм, ниви семейството ми няма.

Коментар

Интересно с какво ще си плащат бъдещите вноски. Днес са сербез крипто барони, а утре - охрана в Билата.
                              Големи специалисти,само като думнаха ключалката на света през 2020 та продадоха буквално от днес за утре апартаменти в Младост от страх.Това истината.

Коментар

човека пита кой е купил, ти защо се изказваш.
                                той така или иначе скоро ще разбере за теб
                                Какво за мен да разбира ?

Коментар

Working...
                                X