Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Аз визирах само колегите, но идват и архитекти и доктори - всяка добра локация ще намаже дебело, както с цените на НИ, така и с наеми.
както вече неведнъж съм казвал, скоро туглите ще станат по лев за дведействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениети му викаш "здраств", то ти вика "уй"!
тъй ли очакваш да мине разговора?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениети му викаш "здраств", то ти вика "уй"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Тренирам за новите ми наематели - спипал съм си 50 грама Столична. Чета и речник, че съм го забравил езика вече. Здраств уй. Тъйсяч евро в месяц. Но всъщност не ми и трябва - те програмистите в целия свят знаят англиски!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Не знам какво пушиш или пиеш, но е добро, признавам ти го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМладост 4 до Бизнес парка вече тръпнат, тръпнат!
Около Фантастико и Спорт депото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7qj7qh&f1=1
4К м2 за ергенско таванче. Стигнахме и задминахме някои столици, ако гледаме конкретната обява. След финансова криза ще е на промоция на 3К м2 - направо без пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМладост 4 до Бизнес парка вече тръпнат, тръпнат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеУтре е "свети първи". Милионите руски програмисти няма да получат възнаграждение за труда си, защото на много от тях работодателя им е чуждестранна компания, а Суифт не работи вече в Русия. Хората с тъга в душата си и лаптоп под мишница, ще тръгнат по света. Само 0,05% от тях да дойдат тук и ще видим цунами в цените на НИ, както и на наемите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеУтре е "свети първи". Милионите руски програмисти няма да получат възнаграждение за труда си, защото на много от тях работодателя им е чуждестранна компания, а Суифт не работи вече в Русия. Хората с тъга в душата си и лаптоп под мишница, ще тръгнат по света. Само 0,05% от тях да дойдат тук и ще видим цунами в цените на НИ, както и на наемите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Утре е "свети първи". Милионите руски програмисти няма да получат възнаграждение за труда си, защото на много от тях работодателя им е чуждестранна компания, а Суифт не работи вече в Русия. Хората с тъга в душата си и лаптоп под мишница, ще тръгнат по света. Само 0,05% от тях да дойдат тук и ще видим цунами в цените на НИ, както и на наемите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако до 10 дни се разберат,ЕЦБ ще вдигне шоково лихвите.
И да не се разберат пак ще има свиване на ликвидността.
Най лошия сценарии е световен конфликт.
Ти как виждаш след такива зверски санкции за път назад и Путин да продължи да управлява когато света разбра че е луд ??
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не съм сигурен в нищо, това, което казваш е само вариант. Ако продължи конфликта очаквам 2-3 години пробеми с доставките на всичко, може и купони. Откъде си сигурен, че ЕЦБ няма да се изплашат и да оставят лихвите на мира още дълго?
За ЕЦБ,предстои да видим,но имай в предвид че мандата за ценовата стабилност е оставен на произвола,и така или иначе те трябва да направят нещо.Натиска над тях за действие е осезаем.Обществата в Европа искат ценова стабилност и всички правителства са до стената в момента.
За Щатите дори прогнозите са за един процент в началото,има и трети вероятен сценарий,оставят ли лихвите ,икономиката сама ще се счупи защото инфлацията просто ще премине в рецесия ,която пък ще доведе до спад в цените и дефлация.
Конкретно при нас единственото хубаво нещо е че имаме Валутен борд,който все пак е инсталиран,за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако до 10 дни се разберат,ЕЦБ ще вдигне шоково лихвите.
И да не се разберат пак ще има свиване на ликвидността.
Най лошия сценарии е световен конфликт.
Ти как виждаш след такива зверски санкции за път назад и Путин да продължи да управлява когато света разбра че е луд ??
Коментар
Коментар