Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Хе хе сделката минала през нотариус.Мъка ,мъка.
Тук направо изплиска коритото
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Тая теза за пръв път я чувам. Едва ли ще намериш броки което да си сложи името под тая глупост. В огрмната си част брокерите са обучени в нормите на браншовата им организация и даже са се подписвали на това ако са членове.
Чети тука
https://www.nsni.bg/sites/default/fi..._site_2018.pdf
и да допълня, никой не бърза с продажбата вече. Има бързи кредити, мостови заеми, ипотеки за 1 един и какво ли не. Това с бързите сделки е парадигма от преди 20 години.Който продава иска сделката му да мине бързо. Мислиш ли ,че продавача пуска имота си за продажба и много иска да чака защото заплатката, така му се иска. Пълни глупости отново !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Лошата новина е че подобни неща не са единични случаи. Сещаш ли се какво означават ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Да видим. Ще е интересно.
Междувременно в Инвестора има нова статия, МОЖЕ БИ ЕЦБ ще вдигне лихвите ОЩЕ в края на годината...
https://www.investor.bg/pazari/538/a...022-g--345293/
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не ,това е от един форум ,
Коментар
� -
Ето, затова не купувам без сериозен брокер на зелено... ако инвеститора поиска да направи такъв номер дали брокера ще му позволи, ако така си прецака стотиците дългогодишни клиенти? Затова давам брокерски, да има кой да ме защити в определен момент.Адвокат излиза по-евтино.Не че ако стане Мяу договора има значение.
Last edited by nradev; 06.02.2022, 19:41.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Пак не четеш внимателно, затова не си увеличаваш имотите си. ШАфиора цитира шефа си.Ти като си увеличваш имотите защо пиеш Пещерска мастика.Ако лихвите ги вдигнат ще трябва да минеш на студена вода.
Last edited by nradev; 06.02.2022, 19:31.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ето, затова не купувам без сериозен брокер на зелено... ако инвеститора поиска да направи такъв номер дали брокера ще му позволи, ако така си прецака стотиците дългогодишни клиенти? Затова давам брокерски, да има кой да ме защити в определен момент.А и ти говориш все едно че тоя брокери всички са топ юристи.Те повечето са с килийно обарозвание и са станали брокери защото за друго не стават.
пп.Не че като стане Мяу договора е от значение.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми ще поживеем и ще видим...Щом шАфИОра гарантира аз няма да споря с него.Според мен нито лихвата ще е такава нито цената.
Коментар
� -
Да не си се ушил на зелено.
Коментар
� -
Ето, затова не купувам без сериозен брокер на зелено... ако инвеститора поиска да направи такъв номер дали брокера ще му позволи, ако така си прецака стотиците дългогодишни клиенти? Затова давам брокерски, да има кой да ме защити в определен момент.
Дай по сериозно.
Явлена е една от най сериозните агенции за имоти в България,да не кажа нйа добрата,с нйа силния юридически екип...казвам го защото бях там,и да ти кажа няма брокер който да е наясно какво ще направи един строител.Дори и да го познава от много години.В момента всички са рискови.Грийн Лайф са едно от силните имена,о виж за ккаво иде реч В началото на 2021 тръгнах към един проект н аИдея Хоум,които също са в топ строителните компании,криха апартаментите и ги качваха не знам колко пъти и вдигнаха цените с едни 20% още 6 месеца преди планове за разрешение за строеж,и на финала не само че не почнаха строежа есента на 2021 година,ами не съм сигурен сега дали изобщо са почнали ...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пазете се от Green Life....
Искам да предупредя хората от групата за една порочна практика, която за съжаление ще става все по-често срещана в идните месеци: Желанието на строителите да индексират цените на жилищните проекти на зелено без това да е заложено въобще в договорите.
Доста се говореше за това, но ето че сега дойде и на моята главаВъпросният строител е компанията Green Life. За договори сключени преди 2 години се иска по доста безпардонен начин "индексация на цените на проектите заради инфлацията на материалите". Не само това, ами и отлагат завършването на проекта за след 6, че даже 8 месеца след крайния срок по договора.
От инвеститорска група е...
- 1 like
Коментар
� -
Да не си се ушил на зелено.Last edited by cecostef; 06.02.2022, 18:18.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеА защо строители_инвеститори също прибягват до услугите на брокерски фирми при новоизградените си обекти?
пп.Новоизградени звучи оптимиситчно.Обикновено е на дупка.Last edited by nradev; 06.02.2022, 20:13.
Коментар
�
Коментар