Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не казвам, че НАТО ще нападне Путин, а точно обратното. И по-точно такива като нас и Балтийските републики - понеже сми хилави слабаци със стратегическо местоположение.
САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Moята ситуация с продажбата също не е в добра позиция но имам достатъчно кеш за покупка ,златото ще ескалира но без изнасяне на конфликта към НАТО ще задържи
Всичко това е игра в която аз и ти сме статисти плащащи цената и дори и да спечелим е временна случайност...
- 3 Харесвания
Коментар
-
От НАТО ние само имаме вреди, никакви ползи. Даваме им пространството си без пари и им се кланяме. Ако се наложи да ни защитят обаче - ще подвият опашки и ще се изпарят. Руските ядрени подводници кръжат около градовете на САЩ с междуконтинентални ракети. Заради България Байдънчо няма да пожертва нито Чикаго, нито ЛА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А ти какво - направо изуваш гащи?
- 3 Харесвания
Коментар
-
С тоя манталитет на изутите гащи къде точно мислиш че можеш да се скриеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бобка не знам какво си пушил ама не е на добре.Много ми е интересно как тия хора със семейства ще опазят земите си от руската армия?Това да не са ти френските педали в Коиловци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Айде сега както Путин може да ползва ядрено оръжие, така и САЩ могат. Изключено е Нато /Сащ/ да допуснат превземане на страна от Нато от руснаците. Това би обезмислило целият съюз и руснаците са наясно, че при такова тяхно действие ще има ВОЕНЕН отговор... , ако е нужно и ядрен....дори и за България.
В конкретният случай става въпрос само за държави които не са част от Нато и го отнасят без вина. Първо Американците свалиха / дори не криха бюджета колко им е струвало - жълти стотинки/ с преврат проруският президент Янукович / избран на избори/ и назначиха техни подлоги след това / все едно Кире/ , сега Путин ще ги измете и ще назначи руска подлога разбира се с цената на вероятно стотици хиляди невинни животи и разрушена прекрасна страна / харесвам много Украйна/
Тъй да се каже батковците бият шамари на случайно срещнати минувачи.... тъпа работа, но такъв е света.
Това с прехвърлянето на кеша навън е безумие по време на война. Ето например точно в Украйна много пъти мислех да си отворя сметки там. Даваха по доларовите депозити по 10% и повече лихва.... ама дали може да си ги вземеш после....или по-точно сега или ще ти ги изплатят в гривни поевтинели няколко пъти за периода....
Акции на ТВОЕ име / не на посредника/ или сейфове по добри убежища вероятно е ок, но отново над нивото ми е.... Аз съм дребно селско човече отдавна приключил с кариери и т.н. Силите ми стигат да осигуря имоти за близките си хора у нас и толкова....
- 1 like
Коментар
-
Много ясно, че "имаш" планове от А до Е, но само така си мислиш. Светът се крепи на хора със семейства, които си пазят земята от мародери и разбойници като руснаците. Ако бяха като теб, скоро нямаше да има къде да се скриеш.
- 1 like
Коментар
-
НАТО като нападна Югославия за да отдели Косово - кой беше тогава мародерът и разбойникът? Я си спомни? От София се виждаха експлозиите.
Много глупави и промити мозъци сте, ей. Щял да защитава земята си. Ако се стигне до война ще бягаш с 200 към летището и ще се молиш ти и семейството ти да можете да се качите в последната секунда на някой самолет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДоста народ накупили до сега жилища ще реват и то много ,това е истинската криза ,затова и толкова се надяват на бежанци белким нещо пак дойде от небето да закрепи цените ,това беше ,кризата в истинската си същност сега се разгръща.
А,тези със зеленото не ми се мисли ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Добре де, не забелязваш ли, че долара и златото поскъпват тези дни? А твоя имот, който продаваш, няма ли по същата логика да го хване намалението на цените? Дори и да паднат цените на имотите, имаш ли кеш да се възползваш? И на колко ще купуваш, къде ще е дъното според теб? Ей тия въпроси ме глождят и се чудя как ги мислиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДоста народ накупили до сега жилища ще реват и то много ,това е истинската криза ,затова и толкова се надяват на бежанци белким нещо пак дойде от небето да закрепи цените ,това беше ,кризата в истинската си същност сега се разгръща.
А,тези със зеленото не ми се мисли ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
До Атина дали ще стигнат. Щото аз там смятам да бягам. Да не мислиш че съм ги взел ей така за лудо (освен че сега са 3-5 ПЪТИ повече във финикийски знаци)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да ей сега са ттръгнали бежанците ,в момента дори няма с какво да ги евакуират ,а и много от тях казват че ще си останат .
Хората не са подлоги като теб и други .
Освен това бежанци ще приемт и всички останали държави ,видяхме колко е желана България при бежански поток ,заобикалят я като дявол от тамян .
Къде ще иде един украинец в България или в Германия ,Полша ,Унгария ,Словакия и да не продължавам ???
Българина ще изяде дървото защото е прост и алчен и това е масово .
Подчертавам прост и алчен в комбинация ,като никога не е в час къде е гранницата да наливаш пари в нещо ,а биткойна е чудесен пример заедно с имотите .
В момента в НАТО се разгръща план за актиивация на членове в защита на страните членки при нападение и заплаха плюс екшун план за още войски и техника по фланга .
Още след Ковид ви набутах в умните тикви че идва война ,но е трудно да го проумееш с пилешкия си мозък .
Коментар
Коментар