If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента твоя имот можеш да го продадеш за не повече от 220 000 евра ,ако искаш пробвай за да разбереш колко ти дават но ти гарантирам че това е цената ,колкото и да не ти се вярва .
Сори, не мога да ти докажа, нито да споря ако не съм продал. Щом така мислиш, добре. Чуваш ги цените, вярвам ти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
+1 Много колеги така направиха. Но инфраструктурата дори в столицата е лоша. По селата далеч е потресаваща. Не става въпрос само за чистене на сняг. Нито само за недостига на лекари в София и липсата им далеч от нея. Пробвал съм в Родопите цяло лято. Тока е дискотека. Докато клетката на оператора има нафта, всичко 6. Но като няма ток повече от ден и батерията на лаптопа пада. А веднъж някой беше гепил нафтата на клетката и като спря тока - отпуска! Ако искаш в селска къща 4 неща ти трябват - 2м дувар, хидрофор, генератор и пушка. И пак няма кой да почисти пътя зимата. И пак няма лекар на 100 км. А за опера не ми се говори даже
Принципно може и да отидеш в някой малък планински град, не село. Такива имаме в изобилие и там проблеми с тока и клетките няма. Аз примерно имам наследствени имоти в Априлци. Красотата на всичко е уникална и човек може да се усамоти, да се зареди с енергия. Но примерно съседите ми играят разни номера, няма едно кафе къде да изпиеш, няма млади хора, няма болници, нито едно заведение като хората с хубава храна...Само сбирщина от пияници и завистници, които могат да ти стъжнят живота. Трудно издържам там по-продължителен период от време
Може би добър вариант е да си вземеш някой малък апартамент/къща в такова градче (без пари са, буквално) и да редуваш - седмица там, седмица в София. Така няма да ти липсват удобствата на София (ако изобщо могат да се нарекат удобства), но и ще презареждаш батериите редовно.
+1 Много колеги така направиха. Но инфраструктурата дори в столицата е лоша. По селата далеч е потресаваща. Не става въпрос само за чистене на сняг. Нито само за недостига на лекари в София и липсата им далеч от нея. Пробвал съм в Родопите цяло лято. Тока е дискотека. Докато клетката на оператора има нафта, всичко 6. Но като няма ток повече от ден и батерията на лаптопа пада. А веднъж някой беше гепил нафтата на клетката и като спря тока - отпуска! Ако искаш в селска къща 4 неща ти трябват - 2м дувар, хидрофор, генератор и пушка. И пак няма кой да почисти пътя зимата. И пак няма лекар на 100 км. А за опера не ми се говори даже
Тепърва ще се наиграят всички,които са заложили твърдо на хоум офиса,като на нещо което им е дадено твърдо в перспектива.Кой ти гарантира че ще работиш дистанционно така,че да си реорганизираш целия живот в тази насока ?
Къде е записано,че ти или който и да е ще работи дистанционно и занапред,че да се изнасяш,къщи да правиш ..и т.н.
Утре буквално всичко ще върнат в офисите...и това го казвам със сигурност,защото дистанционната работа води до ниска ефективност,да не говоря за щетите които нанася в социална гледна точка на хората,поради липса на нормално общуване...
Това е интересен въпрос с брокерските такси и срещу какви услуги се регламентират?
Също и размера й, от 1,5% често в Нидерландия до 5-6% в Щатите се сещам, на какво се дължат големите разлики
Както и ситуацията, когато се заплаща на един брокер пълна такса от двете страни на сделката, но чии интереси представлява в този случай?
Всички знаем ,че в България няма закони които регулират изобщо този занаят,колкото до останалите държави,нормално е да има разлики ,защото това са различни стандарти,икономики,регулации и закони...къде са Щатите,къде е Европа,несравними икономики....
Това е интересен въпрос с брокерските такси и срещу какви услуги се регламентират?
Също и размера й, от 1,5% често в Нидерландия до 5-6% в Щатите се сещам, на какво се дължат големите разлики
Както и ситуацията, когато се заплаща на един брокер пълна такса от двете страни на сделката, но чии интереси представлява в този случай?
При 100% работа от вкъщи ти трябва само едно 4g, може и на 300км от София да си.
Коментар