Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Защо мислиш че е купил с кредит ?
Така и не се научихте че кеша не е средство за мерене на богатство, а само за улесняване на размяната за стоки и услуги и по-лесно данъчно прибиране. Т.е. тези 83% повече кеш може да се окажат по-малко реално нещо..... демек минал е покрай печалбата....
Стойността на имотите е виртуална - средната офертна в imot.bg няма нищо общо с истинската стойност на притежаваното от теб, не и докато не намериш някой глупак, който е готов да го купи от теб.
Коментар
-
За кредит времето беше преди година и го изпуснах, лично мнение. Иначе сега си е доста рисково с тези покачващи се цени да влизаш...За да не съм голословен да кажа, че бях 2016 на БФБ до 2019 и там имам реална печалба 140 % пак за 3 години. Джонка ще си ги мерим ли още пачелабите ...
Т.е. в различно време трябва да си в различни активи.Last edited by pepe1234; 29.03.2022, 13:55.
Коментар
-
Щом казваш добре. Сега чакам цените да паднат с 60% поне та да си прав....
Коментар
-
Защо мислиш че е купил с кредит ?
Така и не се научихте че кеша не е средство за мерене на богатство, а само за улесняване на размяната за стоки и услуги и по-лесно данъчно прибиране. Т.е. тези 83% повече кеш може да се окажат по-малко реално нещо..... демек минал е покрай печалбата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Спасил си се ама само на ужким !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какво точно е запазил? Той е затънал до гуша в кредити, какъв кеш, какви 5 лева?
Кешът е запазил този, който е купил преди 3 години, сега е продал и кешът му в момента е с 83% повече. Останалото са фантасмагории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗдравейте, строят ми апартамент. Цена 1900 евро/квм. Трудно преценявам дали ще стигне тази цена. Сега е на плоча 0.
Слушай сега внимателно.
Набутал си се и то яко.
В момента умните строители изчакаха,когато войната приключи,а тя ще приключи скоро за да почнат и продължат с по ниски цени за материали,а тези на които ти плащаш са тези дето ти калкулират моментното и спекулативно поскъпване.
В момента обираш инфлацията,а умните ще купят след като тя приключи с криза и спад в цените.
Айде честито !
Коментар
-
фортис, виж сега. Къде ти го строят, кой ти го строи, как го строи, какъв договор си подписал? Консултирай се с някой или строител или строителен надзор. Бъдещето никой не може да предсказва, според мен повече шокова инфлация няма да има, но си сметни според мен по 10-15% годишна инфлация.
Пачанга, смешно е. Същото важи за всеки един актив. Аз не съм го купил с цел ликвидност. И така ти, как спаси твоя кеш? Е така от любопитсво, щото аз съм предвидил още 2019 високата инфалция и съм търсил нискорискова инвестиция и виж бия и злато и индекси и си клатя краката.Last edited by pepe1234; 29.03.2022, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Грамотен или не си е запазил кеша....
Все едно да ми пука че съм селски келнер :-)
Кешът е запазил този, който е купил преди 3 години, сега е продал и кешът му в момента е с 83% повече. Останалото са фантасмагории.
Коментар
-
Нещо си се объркал. Не се радвам на инфлацията, а констатирам факти.
В минимална степен се радвам защото съм спасил навреме 50-60% от активите ми и загубата ми не е опустошителна както при баща ми през 90-те.... научен урок.
ПП Ракията е по желание може и без кръчма. Виж покрива и топлото са задължителни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За такива като него няма да изпитам и капчица жал като фалират и тръгнат да реват по телевизиите как държавата им била виновна, че имотите им не струват нищо. Жал ми е за семейства, подлъгани от такива мошеници да теглят кредит и да купят на подобни малоумни цени некачествени боклуци.
За съжаление покрай мошениците и спекулантите страдат точно тези, които имат наистина нужда от жилище. Всяко нещо обаче рано или късно се връща и равновесието в природата настъпва.
Що за хора са това пита ли огледалото ? :–)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.03.2022, 13:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А,ти помниш ли нашия герой pepe как се беше разтреперил когато затвориха света,защото той е от тези дето купуват на зелено с цел препродажба?
За съжаление покрай мошениците и спекулантите страдат точно тези, които имат наистина нужда от жилище. Всяко нещо обаче рано или късно се връща и равновесието в природата настъпва.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар