If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам време да чета, колеги. Но в момента редя пъзела - тъкмо се хванах да купувам имот с акт 14 и се оказа че по принуда трябва да вземам още един за родител. Мислете му, докато сте зелени, че узряването е болезнено.
двама се изакаха виждам. Изтриха ги, без да съм ги прочел.
И предства си нямат какви мечти ги чакат...блянове!
Колкото повече поскъпват имотите , толкова по-зле се представят бляновците-кибици. Толкова са фрустрирани и дезориентирани, че се чудят на коя мантра да полегнат. Жалка история...направо не са на себе си, докато 5 години чакаха промо, а промото им закла кеша
Къде е Адреналин, този крупен седем имотен инвеститор - географ ?
Уж го бях питал за нещо на далавера по центъра в Бургас. Нали вече бил местен там.
Тук съм, но не знам защо си въобразяваш, че ме интересуват въжделенията на другите. Нито съм брокер, нито ме интересуват далавери. Всеки има глава, ако не му е увита в тюрбан, да си търси неговото...След няколко дни ще посетя Бургас, да моят имот...и кво? За центъра..в центъра е и кво....няква селска пръчка иска да ме пита нещо, но и той сам не знае какво точно..
ПП От 7-те, само един е в центъра на Бургас, 4 са в Софето и два на 40 и 50км. от Софето, това е всичко...
Нямам време да чета, колеги. Но в момента редя пъзела - тъкмо се хванах да купувам имот с акт 14 и се оказа че по принуда трябва да вземам още един за родител. Мислете му, докато сте зелени, че узряването е болезнено.
двама се изакаха виждам. Изтриха ги, без да съм ги прочел.
И предства си нямат какви мечти ги чакат...блянове!
Моя строител почва три нови сгради, не много големи. На етап "разрешение за строеж" са. Има всичко на всичко по два три апарта свободни, другото са гаражи паркоместа.
Ясно че обезщетенията и те скочиха, но от 20тина апартамента да има два свободни на кафяво...
Е то кой нормален си представя хиперинфлация? В евра !!! - ти сериозно ли?
Да не сме в турски лири!?
Сега е идеално време за разчистване на всякакви боклуци, пазара поема всичко!
Няма да е още дълго така.
Разчиствай, пък после ако щеш ги обръщай във валута, ако щеш в злато.
Аз вече съм разчистил.
Имам няколко провинциални имота, но там търсенето е слабо.
Пешо, извинявай, но не мислиш ли ,че прекаляваш вече ?! Нали не искаш да ни убедиш , че по времето на социализма сме живели много добре или ,че трябва да сме много благодарни на социалистите, че са ни ограбили построявайки панелните квартали ?! Построили са ги и днес в тях живеят всякакви хора и демократи и поклонници на социалистите както и всякакви избиратели на останалите политически партии.
Дурка ти в кой свят живееш???Как така ще те убедя ми това не е възможно.Предубеден човек не може да се убеди в нищо..
ха ха това по талавизията ли ти го казаха. Я кажи колко изнасилвания разкриха на бежанците. Я кажи колко откраднати ОРГАНИ има от деца, че и деца. Викаш в украйна сега са изчезнали СТОТИЦИ деца и те не са ОТВЛЕЧЕНИ от западно евройейската мафия. Фондовете дет са ТРИЛИОНИ не са крадат от евройейската мафия/чиновник. Аз не говоря за кокошкарите а за КРАДЦИТЕ
И като как изнасилването или отвличането го броиш кражба? И кво е туй чудо кражба на органи? Предрусал си нещо.
И като взривят балоните крепени на 1-2% ипотеки, ултра ниски лихни по потребителски(автомобилни), държавен дълг - следва рецесия и политически сътресения и критика към ЕЦБ, което стартира нова спешна програма.
В Европа, САЩ, Канада, Австарлия има най-голяма законност и най-много хващат крадците. В Африка, Азия, ОНД се краде най-безнаказано.
ха ха това по талавизията ли ти го казаха. Я кажи колко изнасилвания разкриха на бежанците. Я кажи колко откраднати ОРГАНИ има от деца, че и деца. Викаш в украйна сега са изчезнали СТОТИЦИ деца и те не са ОТВЛЕЧЕНИ от западно евройейската мафия. Фондовете дет са ТРИЛИОНИ не са крадат от евройейската мафия/чиновник. Аз не говоря за кокошкарите а за КРАДЦИТЕ
И аз мисля, че няма да има хиперинфлация.
Но има инфлиране на паричната маса. И не е хубаво само кеш да се държи.
Е то кой нормален си представя хиперинфлация? В евра !!! - ти сериозно ли?
Да не сме в турски лири!?
Сега е идеално време за разчистване на всякакви боклуци, пазара поема всичко!
Няма да е още дълго така.
Разчиствай, пък после ако щеш ги обръщай във валута, ако щеш в злато.
Коментар