Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
За продажбите ... не сте ме разбрали правилно. Всеки е в правото си да се разпорежда със собствеността си както намери за добре. На мен лично ми е жал за възрастни хора които не са видели нишо от живота и чакат да умрат на хляб и кисело мляко стоейки върху камара от пари. Няма как това да има смисъл. Нервирам се заради глупостта им, но не ме касае. По същия начин ше се нервирам ако видя някой да се пробва да вдигне с Ферарито си 80 на първа. Но какво да се прави, има си Ферари , може да си го чупи колкото иска. Ако мога да си позволя Ферари , последния проблем ше ми е че някой си чупи неговото.
България и специално София имат лошо качество на живот и аз се оглеждам за имот за лично ползване главно по носталгчини причини. Само, че няма да мога да го ползвам веднага , та ше е добре да има опция да стои под наем докато се наглася. Засега не виждам как ше стане. Вече пуснах няколко линка със сравнителни жилиша в Ница и София и сравнението не е на страната на София дори и като цена, да не говорим за качество на живот. Разликата става оше по-серизна ако се сравняват жилища по крайбрежието на Испания, там дори и Люлин изглежда скъп. В тази връзка, ше Ви бъда много признателен ако кажете горе долу в какъв район е собственоста ви около Щвейцария и какво е качеството на живот, средни цени , наеми и въобще каквото за Вас е ок да споделите.
Коментар