Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Отличен 6, Андрешко...
Ай ся се поспри малко с армиите дето са ти в главата и си почини малко, та и форума да отдъхне!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз все пак имам хубав спомен от социалистическите времена - безгрижно детство, хората не бяха опростачени, събираха се много по домовете, имаше другарство и приятелство, по-малка престъпност, нямаше крайна бедност.
И имаше културен разцвет, за разлика от сега.
Учеха ни на руски език ,който е някакво подобие на българския и няма никакъв смисъл от него .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж какво водил съм разговори с първите комунисти които са признавали за кражбите на режима и че този режим е бил крадлив и уродлив -дотук !
Комунизма в чист вид е перфектен защото комунизма на Маркс е идеалната система която съчетава и благата на капитализма с тези на комунизма неслучайно Маркс е бил преследван от комунистите .
Комунизъм който се бори срещу неравенството но с растежа на капитализма е варианта за нас
- 1 like
Коментар
� -
Виж какво водил съм разговори с първите комунисти които са признавали за кражбите на режима и че този режим е бил крадлив и уродлив -дотук !
Комунизма в чист вид е перфектен защото комунизма на Маркс е идеалната система която съчетава и благата на капитализма с тези на комунизма неслучайно Маркс е бил преследван от комунистите .
Комунизъм който се бори срещу неравенството но с растежа на капитализма е варианта за нас
И имаше културен разцвет, за разлика от сега.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз забелязах, че колегите спряха колите и ползват градски транспорт.
Имам един комшия с хубава заплата, той си кара Сузуки Гранд Витара и не го бърка.
Къде отиваш ?
Приемаме че имаш доход между 2 000 и 3 000 лева колкото са масовите /да не говорим че има доста народ и под тези стойности !!!/
Я сметни колко ще ти е разхода месечно ако си караш като преди,уикендчета,насам натам,да въртиш със същия интензитет ?
- 1 like
Коментар
� -
за горвата съм се изказал ,няма как да щракате с пръсти до безкрай ,сядайте си на задниците ,това може да стане само с цени от 4 лева на дизел ако е нужно и по високи ,ей го колеги вече не идват с колите си на работа заради цените ,други се опитват да ходят на почивки с автобус защото горивото до морето е златно ,трети даже се чудят дали изобщо ще имат пари за почивка заради нараснали разходи по много пера .така че това е ..клякайте и си налягайте парцалите с харчовете
Имам един комшия с хубава заплата, той си кара Сузуки Гранд Витара и не го бърка.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И как да стане това?А после като влезе Руската армия?????Можеш ли да разбереш че на Изток е руската армия а на Запад са климатичните изменения...Иде перфектна комбинация умнокрасивите няма къде да се денат...А ти днеска така утре иначе мяташ се като риба на пясък.Сабалем си капиталист следобяд революционер.Нещо много си раздвоен
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ти нямаш и грам мозък в празната глава само бръмбари
Ай ся се поспри малко с армиите дето са ти в главата и си почини малко, та и форума да отдъхне!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Тук става дума за спред на доходност между страна от ЕС и референтна страна като Германия. България е с малка задлъжнялот но е с рейтинг ВВВ със добра причина. Риска от несъстоятелност е огромен. А тия неща трябва да се обясняват по заобиколно че има и закони уж... Та от тука нататък с с досещане - като вдигат бюджетни заплати и пенсии и не произвеждат нищо следващите 5 години "инвестициите" им на управляващите каква е съдбата на един такъв дълг? И като не сме в еврозоната, кой ще ни пази спреда? Ако внезапно се спре с популизма и просто излапаме фонда за възстановяване и еврофондовете може да се разминем. Обаче влизаме в предизборна кампания където всички са популисти. Едиствените които говорят чесно за икономика са Възраждане. До там я докарахме.
Държавният ни дълг е 20% от БВП, а на Гърция е 200%. Бюджетни заплати няма да се увеличават! При частният дълг, когато започнат сривът и фалитите тези с депозитите ще помогнат на тези с кредитите...просто е!
Не виждам риска от несъстоятелност в който си се вкопчил!Last edited by Laconic; 17.06.2022, 12:43.
Коментар
� -
Превантивно да обесят всички русофили преди да е влезнала руската армия .
Коментар
� -
Човека е познал много неща включително и сега и предишната криза за раазлика от кохортата дето беше събирана по чаршафите и която както виждаш се изпари !
Нали така ?!
Отбора на завършилите вечерно училище яко дим изчезна /повишителите /!
- 1 like
Коментар
� -
за горвата съм се изказал ,няма как да щракате с пръсти до безкрай ,сядайте си на задниците ,това може да стане само с цени от 4 лева на дизел ако е нужно и по високи ,ей го колеги вече не идват с колите си на работа заради цените ,други се опитват да ходят на почивки с автобус защото горивото до морето е златно ,трети даже се чудят дали изобщо ще имат пари за почивка заради нараснали разходи по много пера .така че това е ..клякайте и си налягайте парцалите с харчовете
Коментар
� -
Ти нямаш и грам мозък в празната глава само бръмбари
Нали така ?!
Отбора на завършилите вечерно училище яко дим изчезна /повишителите /!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, ама при тебе налягането очевидно се е вдигнало.
Голям Пауър си получил, голяма тяга си развил; щом чак халюцинации денем получаваш!
Освен сутринта да си хапнал от радиоактивния бобец?Аз другояче не си го обяснявам...
Коментар
�
Коментар