така в червено и на 72 добре ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСпоред мен са имали друго предвид, но доста хора ще го разберат грешно!
Подозирам, че са имали предвид, че ако сега ипотеката е 3% - ще скочи с 10% (т.е. с още 0.3%) и ще стане сумарно 3.3%.
А потребителските от 7% - ще станат 7.7%, (а не 17%)! Но ще видим де....
Бая народ няма да може да мигне тая вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение10 % СКОК НА ИПОТЕКИТЕ ХА ХА ХА !!!!!
Очакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
4% по ипотека, чак догодина...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОчакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
Подозирам, че са имали предвид, че ако сега ипотеката е 3% - ще скочи с 10% (т.е. с още 0.3%) и ще стане сумарно 3.3%.
А потребителските от 7% - ще станат 7.7%, (а не 17%)! Но ще видим де....
Бая народ няма да може да мигне тая вечер.
- 3 Харесвания
Коментар
-
10 % СКОК НА ИПОТЕКИТЕ ХА ХА ХА !!!!!
Очакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеСпоред мен, ако се случи така, държавата ще подпомогне ипотекарите - кредитна ваканция или нещо подобно. Те от Западна Европа ще подскажат какво да се прави. Може би пак спестителите ще са прецакани. Общо взето и спестителите и ипотекарите ще са зле. Да развия темата, представи си, че Европа навлезе в криза, еврото се срине спрямо долара (1,80:1), безработицата нарастне и цените на имотите замръзнат. В евро и лева цените на имотите може и да са същите, а новото да спре да се строи, защото ще е с космически цени заради материалите. В долари или злато ще има срив, макар по номинал да няма. Това ми е прогнозата за след няколко месеца, като още една година ще има наместване, до другото лято. След това нещата ще се успокоят, просто перманентно ще е зле положението за всички и ще се свикне.
Кел файда, че щели да растат в евро/лева?!
Прецакани ще са тия де стискат еврата...
Седни си - тройка!(на поправителен)
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto
10 % ДОБРЕ ЛИ Е ?
ХА ХА ХА ХА
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Смяташ ли, че този път вече ще познаеш?
Последните 6 години, не ти се получи. Не казвам, че няма предпоставки за някакъв спад, но 40% ако чакаш не мисля, че ще купиш някога.
Както и съм сигурен, че вероятността да паднат с % по-висок от 10 е също 10%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Според мен, ако се случи така, държавата ще подпомогне ипотекарите - кредитна ваканция или нещо подобно. Те от Западна Европа ще подскажат какво да се прави. Може би пак спестителите ще са прецакани. Общо взето и спестителите и ипотекарите ще са зле. Да развия темата, представи си, че Европа навлезе в криза, еврото се срине спрямо долара (1,80:1), безработицата нарастне и цените на имотите замръзнат. В евро и лева цените на имотите може и да са същите, а новото да спре да се строи, защото ще е с космически цени заради материалите. В долари или злато ще има срив, макар по номинал да няма. Това ми е прогнозата за след няколко месеца, като още една година ще има наместване, до другото лято. След това нещата ще се успокоят, просто перманентно ще е зле положението за всички и ще се свикне.
Това време дето спестителите плащаха приключи ,дойде време да си плащате масрафите образно казано .
Никой няма да подпомага никой защото както виждаш банковите печалби изчезват ,това е риск за банковата система
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Няма таван на тези числа ,масови сривове и масови фалити на чатни лица .опа ама те даже и да фалират нямат право ,,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
10 вече падат ,40 % минимум обаче
Последните 6 години, не ти се получи. Не казвам, че няма предпоставки за някакъв спад, но 40% ако чакаш не мисля, че ще купиш някога.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВчера си приказвам с един програмист от махалата, та той ми казва, че няма пари за нова кола. Питам го: Ама как така, нали заплатата е американска, а той: аз спестявам в имоти. Всичкото спестен кеш е станал на тухли. (човека въобще не чете имотни теми). Попитах го за бройката. досега са 4бр и ном.5 е на път. (всичко у Варна)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Може и да познеш с 5-6 години закъснение.
Да паднат, да паднат, с колко да паднат? 10% добре ли е?
[ATTACH=CONFIG]n3950697[/ATTACH]
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...ate=28.11.2017
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/evropa/334/a...jiteli-356892/
След срив на печалбата Julius Bär замразява наемането на служители
Много им се живее на завалийките, ама......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеУ ЦЕЛ СВЕТ ПАДАТ САМО У БЪЛГАРИЯ ОСТРОВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТОЯ ПАЗАР ,Е ДА ДЕ АМА НЕ
Да паднат, да паднат, с колко да паднат? 10% добре ли е?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...ate=28.11.2017
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар