IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• така в червено и на 72 добре ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Според мен са имали друго предвид, но доста хора ще го разберат грешно!

Подозирам, че са имали предвид, че ако сега ипотеката е 3% - ще скочи с 10% (т.е. с още 0.3%) и ще стане сумарно 3.3%.

А потребителските от 7% - ще станат 7.7%, (а не 17%)! Но ще видим де....

Бая народ няма да може да мигне тая вечер.
      Има видео ,чака за догодина поне над 4% по ипотеките + още вдигане гледай видеото

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        10 % СКОК НА ИПОТЕКИТЕ ХА ХА ХА !!!!!

Очакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
        Оффф Каврък, .. от 2.56 до 2.81. Това са 10те %.

4% по ипотека, чак догодина...

Коментар

Очакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
          Според мен са имали друго предвид, но доста хора ще го разберат грешно!

Подозирам, че са имали предвид, че ако сега ипотеката е 3% - ще скочи с 10% (т.е. с още 0.3%) и ще стане сумарно 3.3%.

А потребителските от 7% - ще станат 7.7%, (а не 17%)! Но ще видим де....

Бая народ няма да може да мигне тая вечер.

Коментар

• 10 % СКОК НА ИПОТЕКИТЕ ХА ХА ХА !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
              Според мен, ако се случи така, държавата ще подпомогне ипотекарите - кредитна ваканция или нещо подобно. Те от Западна Европа ще подскажат какво да се прави. Може би пак спестителите ще са прецакани. Общо взето и спестителите и ипотекарите ще са зле. Да развия темата, представи си, че Европа навлезе в криза, еврото се срине спрямо долара (1,80:1), безработицата нарастне и цените на имотите замръзнат. В евро и лева цените на имотите може и да са същите, а новото да спре да се строи, защото ще е с космически цени заради материалите. В долари или злато ще има срив, макар по номинал да няма. Това ми е прогнозата за след няколко месеца, като още една година ще има наместване, до другото лято. След това нещата ще се успокоят, просто перманентно ще е зле положението за всички и ще се свикне.
              То е достатъчно да паднат с 1/3 в долари.

Кел файда, че щели да растат в евро/лева?!

Прецакани ще са тия де стискат еврата...

Седни си - тройка! (на поправителен)

Коментар

• https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto

10 % ДОБРЕ ЛИ Е ?
                ХА ХА ХА ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Смяташ ли, че този път вече ще познаеш?
                  Последните 6 години, не ти се получи. Не казвам, че няма предпоставки за някакъв спад, но 40% ако чакаш не мисля, че ще купиш някога.
                  Всъщност съм сигурен, че няма да купиш

Както и съм сигурен, че вероятността да паднат с % по-висок от 10 е също 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Според мен, ако се случи така, държавата ще подпомогне ипотекарите - кредитна ваканция или нещо подобно. Те от Западна Европа ще подскажат какво да се прави. Може би пак спестителите ще са прецакани. Общо взето и спестителите и ипотекарите ще са зле. Да развия темата, представи си, че Европа навлезе в криза, еврото се срине спрямо долара (1,80:1), безработицата нарастне и цените на имотите замръзнат. В евро и лева цените на имотите може и да са същите, а новото да спре да се строи, защото ще е с космически цени заради материалите. В долари или злато ще има срив, макар по номинал да няма. Това ми е прогнозата за след няколко месеца, като още една година ще има наместване, до другото лято. След това нещата ще се успокоят, просто перманентно ще е зле положението за всички и ще се свикне.
                    Спестителите няма как да са прецакани вечно,защото сметката стана много дебела и тия с дълговете /които могат /ще плащат по дебело вече .
                    Това време дето спестителите плащаха приключи ,дойде време да си плащате масрафите образно казано .
                    Никой няма да подпомага никой защото както виждаш банковите печалби изчезват ,това е риск за банковата система

Коментар

Няма таван на тези числа ,масови сривове и масови фалити на чатни лица .опа ама те даже и да фалират нямат право ,,

Коментар

10 вече падат ,40 % минимум обаче
                        Смяташ ли, че този път вече ще познаеш?
                        Последните 6 години, не ти се получи. Не казвам, че няма предпоставки за някакъв спад, но 40% ако чакаш не мисля, че ще купиш някога.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                          Вчера си приказвам с един програмист от махалата, та той ми казва, че няма пари за нова кола. Питам го: Ама как така, нали заплатата е американска, а той: аз спестявам в имоти. Всичкото спестен кеш е станал на тухли. (човека въобще не чете имотни теми). Попитах го за бройката. досега са 4бр и ном.5 е на път. (всичко у Варна)
                          Това е контрапример - човекът си ги е купил а не банката. Има нюанс

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Може и да познеш с 5-6 години закъснение.
                            Да паднат, да паднат, с колко да паднат? 10% добре ли е?

[ATTACH=CONFIG]n3950697[/ATTACH]

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...ate=28.11.2017
                            10 вече падат ,40 % минимум обаче

Коментар

https://www.investor.bg/evropa/334/a...jiteli-356892/
                              След срив на печалбата Julius Bär замразява наемането на служители
                              Ееех, тъй ше стане - адашите ше издънят работата!

Много им се живее на завалийките, ама......

Коментар

У ЦЕЛ СВЕТ ПАДАТ САМО У БЪЛГАРИЯ ОСТРОВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТОЯ ПАЗАР ,Е ДА ДЕ АМА НЕ
                                Може и да познеш с 5-6 години закъснение.
                                Да паднат, да паднат, с колко да паднат? 10% добре ли е?

Click image for larger version

Name:	19.11.2017.JPG
Views:	1
Size:	66.9 КБ
ID:	3950697

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...ate=28.11.2017

Коментар

Working...
                                X