Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЦитираш инфо от 2009 и 2010та ли ве
Много си актуален, цепиш мрака както винаги.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Не им вярвай, не познавам фалирал строител, както и фалирал земеделец. Освен ако не е много тъп или алчен. Все реват и карат коли за по половин милион. Хич не ги мисли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
С мерак и опит. Последното, който го има...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Но ако го е обитавал е спестил поне 42К евро от наеми при 250 евро на месец наем до сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да,де от ей таквиз ми ти работи стават чудеса..
За Бургас какви идеи имаш ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахаха, разбирам майтапа ти, но наистина, не в Редута, а в Слатина пред блока излязох в отпуск през 1994г., когато работих като сервитьор в ресторант на Витошка.
От стар евреин бях купил машина за захарен памук. Ходих до с. Костенец където купих пръчки за памука. Метнах един удължител през балкона и сложих машината до оградата на училището. За едно голямо междучасие продавах по 30 памука. На обяд, когато се сменяха големите и малките, още толкова. Блажени времена
За Бургас какви идеи имаш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
В Редута какво мислиш,че няма да върви хот дога и царевицата,ооо,не знам с това къще там как не си развъртял нещо такова и място имаш и всичко..
От стар евреин бях купил машина за захарен памук. Ходих до с. Костенец където купих пръчки за памука. Метнах един удължител през балкона и сложих машината до оградата на училището. За едно голямо междучасие продавах по 30 памука. На обяд, когато се сменяха големите и малките, още толкова. Блажени времена
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Проблемът е в бившата му жена. Оттам идва травмата. Тя е била имотна в София, център. Човек трудно се отървава от такъв комплекс, разберете го и него, всеки може да остане в такова разкрачено положение. Кавръка е положителен герой с трагична съдба, като Есхил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
15 хиляди, ако средно му отнема да кажем 5 минути на коментар - ясно е че за някой много повече за друго много по-малко, но приемам че средно са 5 минути с тоя бавно зареждащ форум. Това са 1250 часа или почти 8 работни месеца (160 часа на месец) инвестирани във форума и рутенето на цените. С нулев ефект.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis
15000 ( 15 хиляди) ! коментара има Кавръка. Колко пъти му се каза да вложи тоя ентусиазъм в нещо градивно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
С мерак и опит. Последното, който го има...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ама там където си ,се чудя що още не си я монтирал ?
След монтажа ми се обади да дойда с една тенджера варена царевица и хот дог ,да видиш до 1 година ще има за още 2 апартамента
Накрая ще ми писне и ще отдам всичко за 5000$ наем и ще си отида в Радомир и Бургас според сезона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение...
големият въпрос е как ще преминем през кризата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Въпрос имам към теб , колко пари направи за тези няколко години в които си изключително активен тук ?! Тази излишна енергия я култивирай в градивни и полезни неща за теб и семейството ти . И не не ми отговаряй ,че си майка тереза , не си !
ПП Знаеш,че те уважавам но си се отдалечил от пътя , пътя на един мъж !
ПП Истинския мъж не се занимава с празнодумия и виртуални компенсации. Мъжът действа и мълчи !!!
Коментар
Коментар