IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мога да продължавам за липсващите плажове и многото хотели, но не си струва, така че драги, напротив много даже съм си в час
    Добре, уважаема, вие сте дълбоко възмутена, разбираме, но това не пречи хората да купуват, както виждате, 100 процента ръст. Вий, разбира се, имате висши критерии и селянията там не ви е по вкуса, затуй почивайте на друго място и всичко ще е 6.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

А за последните 14 години - с кръгла нула
      При мен е важно за последните 20. Там е десеторно капиталова + 100% изплатени от наеми

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
        Зa eднa гoдинa ĸвaдpaтният мeтъp в cтoлицaтa e пocĸъпнaл c 250 eвpo, a caмo пpeз втopoтo тpимeceчиe pъcтът e c 80 eвpo/ĸв.м.

https://money.bg/property/apartament...ten-metar.html
        А за последните 14 години - с кръгла нула

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

хубава храна по нашето море много трудно може да се намери, а чисто още по-трудно.
          за качествена риба уж скъпите ресторанти в гърция са на цени по-добри от нашите вип по морето.
          Една от хубавите им риби синегрида хапваме за 80Е килото , но като погледнеш идва 16лв за 100гр.. , а по нашите 'топ' места за някакви измислени риби са по 20+ кинта стоте грама (така ги обявяват в менютата нащите и затова така го пиша)...

В България само края на август началото на септември за 3-4 дни кокото децата да знаят, че имаме море .. и при това не всяка година.
          За да съм коректна ресторантите, които отсрамиха стария град Несебър бяха тези на брега на морето, етажираните. Те спасяват положението и града според мен. Там има ниво. Тези от вътрешната страна около портата където колите вече не продължават поне миналата година бяха пълен дизастър. А е грехота при толкова история и красота да цари такава некомпетентност в обслужването.
          Last edited by Selena; 17.07.2022, 04:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Честно да си говорим, днес обикалях няколко часа из София, толкова малко коли не съм виждал може би никога, или може би от 35 години поне. От време на време минаваше по една кола покрай мен, включително по Черни връх имаше моменти да няма кола на улицата, и по Арсеналски, и къде ли не още, да не изброявам. Все съм виждал лято и намалял трафик, но днес ми се видя призрачно направо.
            Нормално е за сезона, народът си е бил камшика из Черно море и Халкидики. Били им скъпи бензина и имотите - аре у лево с тези оплаквания. Магазините, улици, паркове - почти празни, като август в Рим е в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Честно да си говорим, днес обикалях няколко часа из София, толкова малко коли не съм виждал може би никога, или може би от 35 години поне. От време на време минаваше по една кола покрай мен, включително по Черни връх имаше моменти да няма кола на улицата, и по Арсеналски, и къде ли не още, да не изброявам. Все съм виждал лято и намалял трафик, но днес ми се видя призрачно направо.
              потвръждавам .. аз съм по цял ден по улиците на софия и днес софия беше празна .. на какво се дължи ?! да не е паднала атомна бомба и аз да не съм забелязъл, че всичко се е изпокрило
              действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Още по-неприятно е да ти паркира на улицата, дето не е твоя. Освен ако си я заградиш с бутилки и т.н. като пълен , глоби до откат
                Крети, не си разбрал, аз се подигравам на прийомите, които се използват в България но не ги практикувам. Всъщност работят практически в ежедневието и може да са полезни за някой инвеститор в семеен хотел в Несебър или другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...ef=home_layer2
                  Ето и потвърждението - всеки калъф може да е шофьор и да предизвика подобни трагедии. Данъци и застраховки смешни. Затова и 4 лв. бензин никой не плаши, пак си карат като за последно.

Коментар

• Зa eднa гoдинa ĸвaдpaтният мeтъp в cтoлицaтa e пocĸъпнaл c 250 eвpo, a caмo пpeз втopoтo тpимeceчиe pъcтът e c 80 eвpo/ĸв.м.

https://money.bg/property/apartament...ten-metar.html

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Браво Селена ,
                      Хубаво им го каза в лицето,то даже няма какво да се добави ...нашето море е пълна помия ,пълна,нормалните хора там не ходят...
                      Казвам го със съжаление това
                      хубава храна по нашето море много трудно може да се намери, а чисто още по-трудно.
                      за качествена риба уж скъпите ресторанти в гърция са на цени по-добри от нашите вип по морето.
                      Една от хубавите им риби синегрида хапваме за 80Е килото , но като погледнеш идва 16лв за 100гр.. , а по нашите 'топ' места за някакви измислени риби са по 20+ кинта стоте грама (така ги обявяват в менютата нащите и затова така го пиша)...

В България само края на август началото на септември за 3-4 дни кокото децата да знаят, че имаме море .. и при това не всяка година.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Оооо, аз “гастарбайтерката” какви истории имам

Ще ги запазя за зимата. От мене чао и приятна вечер
                        Чао и поздрави на Испания,да пиеш едно калимочо с екстра лимон и за мен както се казва.

Коментар

Ха ха ,тия наистина са били много прости типове.
                          Оооо, аз “гастарбайтерката” какви истории имам

Ще ги запазя за зимата. От мене чао и приятна вечер

Коментар

Аз мога и една друга история да ти разкажа - преди години два простака от Бургас решават да отворят възможно най-просташкия бар на пъпа на Марбея на … кредит, който щели да изплащат от … оборота на бара. Да, де, ама в бара (беше потресаващ кич) не влизаше жив клиент предвид околните заведения … и …фалираха с гръм и трясък, а аз освен че им оправях бакиите си изкарах една почивка на тази коста.

Тези двамата така и не разбраха защо фалираха. Ама вика в Бургас капанчето вървеше …. Те така те …
                            Ха ха ,тия наистина са били много прости типове.

Коментар

Сам си си отговорил що в БГ дори Хемус се строи незаконно и от фирми, дето после се продават на клошари след яко кражба на пари от бюджета.
                              ПП: километър немски път е по-евтин от българския, в цял свят трудно ще намериш по-скъп всъщност. Никъде не се краде чак толкова!
                              То нещата горе-долу отиват до проста аритметика - като няма високи данъци, няма голям бюджет за обществени нужди, оттам няма как да има приемливи държавни и обществени услуги. То и затова мечтата на всички е частна улица, частна болница, частно училище, частна охрана, на частно да си навсякъде, защото другото е пълен батак.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...ef=home_layer2
                              Ето и потвърждението - всеки калъф може да е шофьор и да предизвика подобни трагедии. Данъци и застраховки смешни. Затова и 4 лв. бензин никой не плаши, пак си карат като за последно. Бог да ги прости невинните.
                              Last edited by Pringles; 16.07.2022, 21:20.

Коментар

Браво Селена ,
                                Хубаво им го каза в лицето,то даже няма какво да се добави ...нашето море е пълна помия ,пълна,нормалните хора там не ходят...
                                Казвам го със съжаление това
                                Аз мога и една друга история да ти разкажа - преди години два простака от Бургас решават да отворят възможно най-просташкия бар на пъпа на Марбея на … кредит, който щели да изплащат от … оборота на бара. Да, де, ама в бара (беше потресаващ кич) не влизаше жив клиент предвид околните заведения … и …фалираха с гръм и трясък, а аз освен че им оправях бакиите си изкарах една почивка на тази коста.

Тези двамата така и не разбраха защо фалираха. Ама вика в Бургас капанчето вървеше …. Те така те …
                                Last edited by Selena; 16.07.2022, 21:11.

Коментар

X