Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
А за последните 14 години - с кръгла нула
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗa eднa гoдинa ĸвaдpaтният мeтъp в cтoлицaтa e пocĸъпнaл c 250 eвpo, a caмo пpeз втopoтo тpимeceчиe pъcтът e c 80 eвpo/ĸв.м.
https://money.bg/property/apartament...ten-metar.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хубава храна по нашето море много трудно може да се намери, а чисто още по-трудно.
за качествена риба уж скъпите ресторанти в гърция са на цени по-добри от нашите вип по морето.
Една от хубавите им риби синегрида хапваме за 80Е килото , но като погледнеш идва 16лв за 100гр.. , а по нашите 'топ' места за някакви измислени риби са по 20+ кинта стоте грама (така ги обявяват в менютата нащите и затова така го пиша)...
В България само края на август началото на септември за 3-4 дни кокото децата да знаят, че имаме море .. и при това не всяка година.Last edited by Selena; 17.07.2022, 04:18.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Честно да си говорим, днес обикалях няколко часа из София, толкова малко коли не съм виждал може би никога, или може би от 35 години поне. От време на време минаваше по една кола покрай мен, включително по Черни връх имаше моменти да няма кола на улицата, и по Арсеналски, и къде ли не още, да не изброявам. Все съм виждал лято и намалял трафик, но днес ми се видя призрачно направо.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Честно да си говорим, днес обикалях няколко часа из София, толкова малко коли не съм виждал може би никога, или може би от 35 години поне. От време на време минаваше по една кола покрай мен, включително по Черни връх имаше моменти да няма кола на улицата, и по Арсеналски, и къде ли не още, да не изброявам. Все съм виждал лято и намалял трафик, но днес ми се видя призрачно направо.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Още по-неприятно е да ти паркира на улицата, дето не е твоя. Освен ако си я заградиш с бутилки и т.н. като пълен , глоби до откат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...ef=home_layer2
Ето и потвърждението - всеки калъф може да е шофьор и да предизвика подобни трагедии. Данъци и застраховки смешни. Затова и 4 лв. бензин никой не плаши, пак си карат като за последно.
Коментар
� -
Зa eднa гoдинa ĸвaдpaтният мeтъp в cтoлицaтa e пocĸъпнaл c 250 eвpo, a caмo пpeз втopoтo тpимeceчиe pъcтът e c 80 eвpo/ĸв.м.
https://money.bg/property/apartament...ten-metar.html
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Браво Селена ,
Хубаво им го каза в лицето,то даже няма какво да се добави ...нашето море е пълна помия ,пълна,нормалните хора там не ходят...
Казвам го със съжаление това
за качествена риба уж скъпите ресторанти в гърция са на цени по-добри от нашите вип по морето.
Една от хубавите им риби синегрида хапваме за 80Е килото , но като погледнеш идва 16лв за 100гр.. , а по нашите 'топ' места за някакви измислени риби са по 20+ кинта стоте грама (така ги обявяват в менютата нащите и затова така го пиша)...
В България само края на август началото на септември за 3-4 дни кокото децата да знаят, че имаме море .. и при това не всяка година.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Оооо, аз “гастарбайтерката” какви истории имам
Ще ги запазя за зимата. От мене чао и приятна вечер
Коментар
� -
Ха ха ,тия наистина са били много прости типове.
Ще ги запазя за зимата. От мене чао и приятна вечер
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз мога и една друга история да ти разкажа - преди години два простака от Бургас решават да отворят възможно най-просташкия бар на пъпа на Марбея на … кредит, който щели да изплащат от … оборота на бара. Да, де, ама в бара (беше потресаващ кич) не влизаше жив клиент предвид околните заведения … и …фалираха с гръм и трясък, а аз освен че им оправях бакиите си изкарах една почивка на тази коста.
Тези двамата така и не разбраха защо фалираха. Ама вика в Бургас капанчето вървеше …. Те така те …
Коментар
� -
Сам си си отговорил що в БГ дори Хемус се строи незаконно и от фирми, дето после се продават на клошари след яко кражба на пари от бюджета.
ПП: километър немски път е по-евтин от българския, в цял свят трудно ще намериш по-скъп всъщност. Никъде не се краде чак толкова!
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...ef=home_layer2
Ето и потвърждението - всеки калъф може да е шофьор и да предизвика подобни трагедии. Данъци и застраховки смешни. Затова и 4 лв. бензин никой не плаши, пак си карат като за последно. Бог да ги прости невинните.Last edited by Pringles; 16.07.2022, 21:20.
Коментар
� -
Браво Селена ,
Хубаво им го каза в лицето,то даже няма какво да се добави ...нашето море е пълна помия ,пълна,нормалните хора там не ходят...
Казвам го със съжаление това
Тези двамата така и не разбраха защо фалираха. Ама вика в Бургас капанчето вървеше …. Те така те …Last edited by Selena; 16.07.2022, 21:11.
Коментар
�
Коментар