Синхронизираното увеличение на ценит навсякъде, без значение дали са панелни апартаменти, ваканционни имоти, малки или големи градове, е сигурен признак на забранената дума с "Б". Особено ако наистина има такива случки като описаната във Варна - да купуват с идеята за бърза препродажба при все това, че продавачът дължи данък.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
То се случва пред очите ти бре, ти си гастар и се озърташ като плъх в трициНормалната емиграция купуваме евтино на нормални локации - те ти на бяло море, те ти на червено.
. Но...купи там, ще има къде да се печеш. И 13€ там не мож докара наем.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-) И ние искрено се надяваме гастарбайтерите и некупилите някога да си купят евтини имоти, но за съжаление, няма никакви изгледи това да се случи.Нормалната емиграция купуваме евтино на нормални локации - те ти на бяло море, те ти на червено.
Коментар
� -
Кольо, не съм ти аз виновен, че ще си останеш доживот в детската стая. Защо се заяждаш? За ме накараш и провокираш да ти отговоря по начин, заради който модераторите да ми наложат бан ли?
====================================
Сега, към модераторите: Ето аз не съм се обърнал към никого конкретно, но ето че най-големия шушляк в темата който я обърна на личен блог пак подклажда и провокира полемика. Още отсега мога да ви кажа, че бан ще получа аз, въпреки, че зададох въпроси на модератора keep_calm на които така и не получих отговор.
- 1 like
Коментар
� -
Ох, гледам ,че пак се е започнало с няма човек, няма проблем, а ? Пък ,че точно този човек казваше на Кавръков, че имотите ще поскъпват и така стана ама на никого не му пука освен на загубилите които тотално го намразиха ! Вместо да го плюете да го бяхте чели по-внимателно нямаше да загубите толкова пари и време. Не разбирам и да спре да пише тук цените на имотите ще паднат ли, ами няма за жалост !
Не знаете какви цени стигнаха имотите в Созопол и затова си мислите, че в София, ей сега след някой и друг месец и цените ще са 50 % надолу, е да ви кажа няма да паднат ,нито толкова, нито осезаемо дори
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
В сравнение с инфлацията от 17% заплатите са намалели като покупателна възможност. Няма как да е вярно което пишеш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това не е Левчо а *** от град Банско ,който живее отскоро във Варна ,в Албена за да сме точниLast edited by X_Y; 18.07.2022, 18:14.
Коментар
� -
Тук е обратното, доходите се покачват и все повече хора попадат в критериите на банките за отпускане на ипотечен кредит. Така, че за нас има да чекате нооооого дъъълго.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Левчо,
пиша от 2005 с този ник!Last edited by X_Y; 18.07.2022, 18:14.
Коментар
� -
Ще се радвам, ако най-накрая не изляза прав и сбъркам с прогнозата! Ще си говорим пак, стига да не смениш ника или съсвсем се откажеш да търсиш имот.
пиша от 2005 с този ник!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМиналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
Не търсенето не е намаляло, но все помалко хора отговарят на критериите за отпускане на заем.
Няма как цените да не падат при това положение.
Първо при нас, после и у вас.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМиналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
Не търсенето не е намаляло, но все помалко хора отговарят на критериите за отпускане на заем.
Първо при нас, после и у вас.
- 1 like
Коментар
� -
Едно си баба знай, едно си баба бай.
Пак ще си пишем след няколко месеца.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Миналата неделя имах гост. Работи в голяма банка и е отговорен за отпускане на кредити за финансиране на имоти. На въпросът ми дали търсенето е намаляло ми отговори така.
Първо при нас, после и у вас.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар