Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Цените на имотите в София се покачват, а цените на имотите в обезлюдяващите се и загиващи малки градчета спадат. Случва се точно обратното на очакванията на некупилите навреме.
Започна ли охлаждането на пазара на недвижими имоти?:: Investor.bg
Не се очаква спад на цените на недвижимите имоти в България, а по-скоро нормализиране в едноцифрени ръстове на тренда на покачване от 20 до 30%, който се наблюдават през първото полугодие. Има първи сигнали, че ножицата между офертна цена или това, което очаква продавачът, и това, което е готов да плати купувачът, вече е голяма и би следвало цените да се нормализират.
==================================2029============ =========
Амааа... как така?!!! Нооо... защо?!!! Откъде-накъде?!!!
---------------
Жалко, жалко, жалко... доста очаквания за собствено жилище ще останат напразни. Некупилите ще трябва да се примиряват с 40/60.Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 15:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Родил съм се в къща, живял съм повече от 20 години в апартамент, от доста години живея в къща....и да ти кажа обратното е. Като остарееш къщата е повече опция.
Какво значи мързеливи...Не знам как няма да ти се занимава с нищо. Аз работя 7 от 7, тази година внезапно реших и започнах да ходя на народни танци....от нула, не можех право хоро. Отделно ходя на фитнес умерено нередовно, карам колело. На 56г. съм и все още се мисля за млад....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Половината ми живот е минал в къща ,до време си е ,като станеш на около 60 и с нищо няма да ти се занимава .
Тогава къщата ще ти стане като воденичен камък ,и какво означава мързеливи ?
Ако не произвеждаш нещо ,храна например в двора ,всичко останало се обезмисля като поддръжка ,но и това да е като теглиш времето,разхода ,труда ,оставаш роб на двора си
Какво значи мързеливи...Не знам как няма да ти се занимава с нищо. Аз работя 7 от 7, тази година внезапно реших и започнах да ходя на народни танци....от нула, не можех право хоро. Отделно ходя на фитнес умерено нередовно, карам колело. На 56г. съм и все още се мисля за млад....
Коментар
-
Това седи вече месеци и само го свалят като цена,иначе кредит не ми трябва купувам го кеш ако искам ,разбери че не съм като тебОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Ти продаде на ниските цени,ама нищо така е дошло
А новият собственик наби доста пари и личен труд, за да лустроса вилата. Аз нямаше как да го направя, далеч е от София и нямам такова време.
Не знам колко му е печалбата, той си знае.
Коментар
-
https://segabg.com/hot/category-econ...at-kupuvachite
Надутите цени и некачествените имоти отказват купувачите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Басейнът иска много поддръжка, но точно той може да продаде един имот.
Ние имахме таква вила. Новият собственик имаше голям мерак, веднага я освежи, боядиса едната спалня в червено, събираха се компании, излъчваха лайфове, от масата, снимаха си чиниите, надуваха музика, къпеха се в басейна.......правеха си селското в продължение на 3г и после я препродаде с печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Последен шанс преди гоУемото поскъпване. Продава 2-СТАЕН в град София, Красна поляна 1 - 61 кв.м / 112000 EUR :: imot.bg Обява
Вземи и кредит от ДСК и действай, че след още 3-4 години пак ще съжаляваш. 3-ти етаж не е високо. (само от наема на мазето си избиваш парите) Днешната ми оферта за етажа в Карлово е: 43000 лв.Last edited by X_Y; 18.07.2022, 13:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Къщата е кеф неописуем. Но само ако не те бърка да плащаш 20К поддръжка на година и още толкоз за коли, шофьори, таксита. Ако нямаш толкова се почват мъките, цепиш дърва, косиш, режеш, чистиш, влачиш. Чакаш децата след училище или те чакат, чак докато чукнат 18. Още по-голям хой е да си направиш басейн, разходите по 2.
Ние имахме таква вила. Новият собственик имаше голям мерак, веднага я освежи, боядиса едната спалня в червено, събираха се компании, излъчваха лайфове, от масата, снимаха си чиниите, надуваха музика, къпеха се в басейна.......правеха си селското в продължение на 3г и после я препродаде с печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Къщата е кеф неописуем. Но само ако не те бърка да плащаш 20К поддръжка на година и още толкоз за коли, шофьори, таксита. Ако нямаш толкова се почват мъките, цепиш дърва, косиш, режеш, чистиш, влачиш. Чакаш децата след училище или те чакат, чак докато чукнат 18. Още по-голям хой е да си направиш басейн, разходите по 2.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Къща е за БОГАТАШИ. Дето могат да си позволят градинар, чистачка/прислуга. Иначе верно си е мъка.Last edited by X_Y; 18.07.2022, 13:22.
- 1 like
Коментар
-
Ми вземи изчисти и оправи ,такова поведение идва така да се каже "too much" не мислиш ли ?
Вземи и кредит от ДСК и действай, че след още 3-4 години пак ще съжаляваш. 3-ти етаж не е високо. (само от наема на мазето си избиваш парите) Днешната ми оферта за етажа в Карлово е: 43000 лв.Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 13:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Сглобяема турска (че най-йофтини) е за бедните селяни. По стандартния начин с тули мин. 200кв, ако не и 300 со барбекютата. Номера е да си намериш читави ора, че няма кой да ти забърше праха и окоси моравата. Моята гледа внуче и си затънах в мръсотия
Коментар
Коментар