IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ти от биткоините защо реши да навестиш имотите?
    Ми щото имам и имоти, отделно в темата за Биткойн освен мен почти никой не пише, скука. Тук е по интересно - засега (докато спукат и имотите).

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Скачай СЕГА на 1800 ако намериш нещо читаво и не чакай пак! Иначе ще купуваш на 3200. Ти не си тръгнал да купуваш имот за инвестиция, а за собствено ползване. Тогава не купуваш според икономическия цикъл, а веднага що намериш желаното. Писа ти го Дъричка, писа ти го Левчо, писа ти го Песимиста, пиша ти го и аз. (даже и Левон ти го е писал)
      За да продължи този възход на имотите е нужно централните банки да продължат с разпасаната си политика, а останалите банки да 'радват' потребителите с евтин кредит.

Според теб политиката на печатането ще продължи и сега ли?
      Според мен ще има пауза с дълбока рецесия и едва след това ще има нови 'количествени улеснения'.

Защо да скача сега?

ПП преди време той говореше за долари, а аз бях скептичен, но ето сбърках - който си държа парите в долари за последната година компенсира инфлацията... донякъде.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Първо надуват, после пукат! Въпреки че тая "гимнатиска" я правят на всеки 10-15 год. все има недоразбрали!
        Ти от биткоините защо реши да навестиш имотите?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Чакай ако купя мой имот да питам ще ме махнеш ли от схемата с Берти 1:1,да се мотивирам така затова питам ?
          Скачай СЕГА на 1800 ако намериш нещо читаво и не чакай пак! Иначе ще купуваш на 3200. Ти не си тръгнал да купуваш имот за инвестиция, а за собствено ползване. Не купуваш според икономическия цикъл, а веднага щом намериш желаното. Писа ти го Дъричка, писа ти го Левчо, писа ти го Песимиста, пиша ти го и аз. (даже и Левон ти го е писал) Първи имот ще ти е все пак. Не го мисли, а действай, ако ти стиска. Мани го маминия, той си има семейни имоти и не е на твоя хал. Ето аз ти давам пример, ще купувам скоро ако не ми мине котка път.
          Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 19:51.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

първо трябва да сгъне икономиката и после ще 'помагат'
            те палят пожара, а после го гасят със самосвала с пари.
            Първо надуват, после пукат! Въпреки че тая "гимнатиска" я правят на всеки 10-15 год. все има недоразбрали!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Недей така, че Кавръков тъкмо се зарадва на повишението на лихвите, а те ще почнат да говорят за намаляване на лихви, стимули, заемни ваканции....
              първо трябва да сгъне икономиката и после ще 'помагат'
              те палят пожара, а после го гасят със самосвала с пари.

Коментар

Само в Бг всичко ще цъфне и върже, тълпи купувачи с чували, ще дойдат да изкупят имотите на "инвеститорите" купили на върха!
                Мрачно и несигурно: МВФ понижи за трети път прогнозата си за световния БВП

https://www.investor.bg/drugi/338/a/...ia-bvp-356981/
                Недей така, че Кавръков тъкмо се зарадва на повишението на лихвите, а те ще почнат да говорят за намаляване на лихви, стимули, заемни ваканции.... да не забравяме, че идат избори в US.

Коментар

Само в Бг всичко ще цъфне и върже, тълпи купувачи с чували, ще дойдат да изкупят имотите на "инвеститорите" купили на върха!

тези са оптимисти според мен, а като се вземе в предвид инфлацията картинката въобще не е розова.
                  ако има ръстове то те трябва да дойдат от енергетика и земеделие, а не от финански и помпане на цени на активи ( НИ в това число)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

бердже, около мене се движат програмисти с написан толкова реда код, за колкото на теб няма да ти стигнат 3 живота. ДА, хората са понакупили едно дуго, НО нямат наглостта да учат другите как да инвестират. При всички положения ако ти беше тръгнал от нищо, съм сигурен, че сега щеше да бъдеш доста по-нормален събеседник. Седни си на задника и се осъзнай. Бъди благодарен, че имаш кой да ти дава гръб, което може би в твоя случай даже е минус и никога няма да разбереш какво е да не дължиш нищо никому. Гледай си семейния бизнес и не раздавай акъл на хора постигнали съвсем сами всичко, колкото и да е то. Ти винаги ще си останеш синчето на мама и тати.
                    Виж сега ,нека гледаме по отгоре на всичко.
                    Той все пак е развил бизнеса,ако беше некадърен нямаше да го развие,ти също имаш потенциал и го знаеш,не искам да изпадам в подробности но искам и хората да знаят,че въпреки че се заяждаме и обиждаме,ти си квалифициран и имаш много качества,това го казвам ,защото го знам,да го знаят и другите във форума,без да изпадаме в детайли и лично инфо.
                    В този ред на мисли всеки се бори с живота и постига не малко успехи,кантар да слагаме до най малката подробност няма смисъл.
                    Има много хора като Берти,да е жив и здрав,родителите са положили основа,спор няма,ти пък може да се радваш че сам си успял да създадеш и две деца,и брак в Холандия,много международен опит,и куп още неща.
                    В спора се ражда истината,така че да сме живи и здрави всички,да знаеш че ако на някой живота му даде много ,в изобилие от нещо то има и много да му вземе,в друг момента,баланса си е баланс знаеш.

Коментар

• Само в Бг всичко ще цъфне и върже, тълпи купувачи с чували, ще дойдат да изкупят имотите на "инвеститорите" купили на върха!

Коментар

Не ме интересуват семейните имоти. Знам, че всичко семейно е и твое. Въпросът ми беше друг, но ти избягваш да отговориш честно и почтено. Имотът който обитаваш като основен купуван лично от теб ли е? От отговора ти разбирам, че не е, защото и той е "семеен". Семейния бизнес е ясен, няма лошо стига да не забравяш, че не ти си този който го е създал и благодарение на който ти сега можеш да се тупаш по гърдите и да раздаваш акъл.

В крайна сметка се оказва, че "притежаваш" само "семейни" (демек наследствени) имоти. Гледай да не ги продаваш за да ги преобръщаш в играчки-трактори и спиртоварни за лавандула, които няма да ползват децата ти.

Пожелавам ти успех със семейния бизнес. И бъди по-обран откъм съвети относно имотите. Когато сам стартираш фирма от 0 с 0 капитал и стигнеш до покупка на имот. Тоава ела и смело раздавай съвети. До момента с кавръчето сте 1:1, и ти и той сте само наследници. Разликата е в квадратурата на "семейното" жилище. :–))

пп. Познавам двама братя, на които леля им е накупила имоти на корем, а когато дойде време да я унаследят то всеки поотделно от тях ще може да ви купи семейните имоти и бизнес по няколко пъти. И въпреки това момчетата са обрани и не раздават непоискан акъл. Карат таратайки и не се надуват излишно, защото много добре знаят откъде са кинтите. Капиш?
                        пиша ти го за последен път, че се изморих
                        никой не знае колко много е постигнал баща ми и колко трудно му беше в началото колкото аз ( и майка) . уважавам го и го ценя. ще се опитам като него да направя така, че от децата ми да станат хора, които да се трудят.

за последните 25г имам написани толкова реда код колкото книги вероятно не си чел, но да приемем, че ти това не го отчиташ и си по-добър програмист, проектант и търговец.

със софтуер написан лично от мен се извършва стокоборот за 2+ милиарда лева годишно ( не искам като бетера да те каня при нотариус)
                        жив и здрав бъди, но знай, че в софтуера нищо не се наследява, особено когато се минава от дос на уиндоус.

успех

ПП с удоволстие бих продал фирмата на някой за 1-2-3 милиона лева при положение, че програмирам АЗ

Коментар

Не ме интересуват семейните имоти. Знам, че всичко семейно е и твое. Въпросът ми беше друг, но ти избягваш да отговориш честно и почтено. Имотът който обитаваш като основен купуван лично от теб ли е? От отговора ти разбирам, че не е, защото и той е "семеен". Семейния бизнес е ясен, няма лошо стига да не забравяш, че не ти си този който го е създал и благодарение на който ти сега можеш да се тупаш по гърдите и да раздаваш акъл.

В крайна сметка се оказва, че "притежаваш" само "семейни" (демек наследствени) имоти. Гледай да не ги продаваш за да ги преобръщаш в играчки-трактори и спиртоварни за лавандула, които няма да ползват децата ти.

Пожелавам ти успех със семейния бизнес. И бъди по-обран откъм съвети относно имотите. Когато сам стартираш фирма от 0 с 0 капитал и стигнеш до покупка на имот. Тоава ела и смело раздавай съвети. До момента с кавръчето сте 1:1, и ти и той сте само наследници. Разликата е в квадратурата на "семейното" жилище. :–))
                          Чакай ако купя мой имот да питам ще ме махнеш ли от схемата с Берти 1:1,да се мотивирам така затова питам ?

Коментар

Искрено и лично с Миглена Ангелова пасти да яде

Прекалено много си се фиксирал. Не съм споделял за останалите семейни имоти защото корем ще те заболи и ти спестявам добри новини.Всъщност знаеш само част от тях. Приеми, че съм горд с постигнатото от родителите си и работя (в последните 25г), за да постигам още. Семейният бизнес е така, но е важно да се бачка. Старая се да възпитам децата си да се трудят и да са предприемчиви. Ще се радвам ако успееш да надградиш постигнатото от твоите предци в Банско без да ти се налага да продаваш всичко там!

За 2029-та не мога да кажа пазара къде ще е и в каква валута ще измерваме цените на НИ в България, НО си мисля, че преди това ще има доста сътресения и драма. Ще се радвам ако греша, но ластикът е опънат до скъсване.

пп. Познавам двама братя, на които леля им е накупила имоти на корем, а когато дойде време да я унаследят то всеки поотделно от тях ще може да ви купи семейните имоти и бизнес по няколко пъти. И въпреки това момчетата са обрани и не раздават непоискан акъл. Карат таратайки и не се надуват излишно, защото много добре знаят откъде са кинтите. Капиш?
                            Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 18:55.

Коментар

Виж кавръчето как си призна за ненаучените уроци. Та в този ред на мисли, ти няма ли да кажеш нещо по въпроса с основното ти жилище? Как го придоби? Чувам, че и работодател си станал. Да не би да си направил стартъп и вече и персонал да си наел? Кажи нещичко де. Нашия пазар е ясен, само напред и нагоре до... 2029.
                              Искрено и лично с Миглена Ангелова пасти да яде

Прекалено много си се фиксирал. Не съм споделял за останалите семейни имоти защото корем ще те заболи и ти спестявам добри новини.Всъщност знаеш само част от тях. Приеми, че съм горд с постигнатото от родителите си и работя (в последните 25г), за да постигам още. Семейният бизнес е така, но е важно да се бачка. Старая се да възпитам децата си да се трудят и да са предприемчиви. Ще се радвам ако успееш да надградиш постигнатото от твоите предци в Банско без да ти се налага да продаваш всичко там!

За 2029-та не мога да кажа пазара къде ще е и в каква валута ще измерваме цените на НИ в България, НО си мисля, че преди това ще има доста сътресения и драма. Ще се радвам ако греша, но ластикът е опънат до скъсване.

Коментар

Само едно ще кажа - не си губи времето човекът и търси къде да си вложи парите
                                Не мога да отрека, че има попадения...

Да гледаме нашия пазар дали ще обърне или ще излита докато всичко около нас пада
                                Виж кавръчето как си призна за ненаучените уроци. Та в този ред на мисли, ти няма ли да кажеш нещо по въпроса с основното ти жилище? Как го придоби? Чувам, че и работодател си станал. Да не би да си направил стартъп и вече и персонал да си наел? Кажи нещичко де. Нашия пазар е ясен, само напред и нагоре до... 2029.

Коментар

Working...
                                X