USD | CPI (YoY) (Jul) | 8.5% | 8.7% | 9.1% |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Вял юни за строителството у нас
Сградното строителство също е на отрицателна територия на месечна база със спад от 1,1% през юни.
В същото време сградното строителство отбелязва годишен ръст от 0,7%, който обаче се забавя чувствително спрямо повишението с 8,3% през май. От началото на 2022 г. сградното строителство е отбелязало само един годишен спад през април.
https://www.investor.bg/a/534-novini...elstvoto-u-nas
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Митко,
Отдели малко време,не много и прочети за комунизма като идея,но по скоро относно чистата му форма и се абстрахирай от проекциите му в България ,СССР ,и други диктатури .
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Алианц Банк предложи положителни лихви по депозитите си
https://trud.bg/alianc-bank-predloji...depozitite-si/
Коментар
-
Митко,
Отдели малко време,не много и прочети за комунизма като идея,но по скоро относно чистата му форма и се абстрахирай от проекциите му в България ,СССР ,и други диктатури .. Иначе вековния стремеж да се вземе от имащия и да се даде на нямащия, вместо да се научи нямащия как и той да бъде имащ и да му се създадат условия за развитие ще го има докато свят светува. В едно общество дори развито бедните са най- голям процент, след като няма имуществен и образователен ценз както е било преди за да може да си гласоподавател, то бедните и необразованите са най- голямата група гласоподаватели и съответно политиците гледат да ги спечелят с всевъзможни помощи и лозунги как ще вземат от богатите и ще дадат на тях защото гласът на Илън Мъск и негъра на социални помощи примерно имат еднаква тежест. Затова и комунизма намира почва в доста страни, въпреки че в момента за комунистически страни можеш да броиш само Венецуела, Северна Корея и Куба
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Taм ти е основният проблем. На практика имаш държавен капитализъм с върхушка червена аристокрация или номенклатура.
Теорията е красива и дотам.
Всички сме я чели теорията.
На практика имаш една ояла се потомствена каста с ред привилегии, която не само смуче, а и нагло подкрепя континюитета на този деформиран модел икономически модел.
И после митето пита що разни наши “милионери” били соц. Носталгици.
Реторичен въпрос.
Трябва да намалим политическо-чиновническата власт в БГ. Тя мъти и имотния пазар. Тя дели хората/бизнеса на НАШ И ВАШНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Митко,
Отдели малко време,не много и прочети за комунизма като идея,но по скоро относно чистата му форма и се абстрахирай от проекциите му в България ,СССР ,и други диктатури .
Теорията е красива и дотам.
Всички сме я чели теорията.
На практика имаш една ояла се потомствена каста с ред привилегии, която не само смуче, а и нагло подкрепя континюитета на този деформиран икономически модел.
И после митето пита що разни наши “милионери” били соц. Носталгици.
Реторичен въпрос.Last edited by Selena; 10.08.2022, 14:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То това за децата всеки сам си решава според вижданията си за живота или други обстоятелства. Мен ме чуди друго- как човек имащ Милион независимо дали лева или евро може да е с леви възгледи и соц носталгия
Коментар
-
То това за децата всеки сам си решава според вижданията си за живота или други обстоятелства. Мен ме чуди друго- как човек имащ Милион независимо дали лева или евро може да е с леви възгледи и соц носталгия
няма значение колко си гениален или колко си богат или колко си красив - ако си комплексиран си носиш бремето до живот.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз съм за СПРАВЕДЛИВОСТ и СВОБОДА, СВОБОДА и всякакви ИЗМАМНИЦИ И ПОРОБИТЕЛИ капут. Няма значение какви - руски ботуш, османски чалми, гръчки маляки, англосаксонски фашисти или ес ЛГБТ+++++.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дари ги за образование на деца, които нямат финансова възможност, а имат желание да учат.
Че аз не се сещам. Слуга можеш да си и без да учиш. за кво да пращам някой да учи как да стане по голям роб, как да не мрънка и да работи като роб по 20 часа за чужди господари.
Аз не понасям РОБСТВОТО - властването над какво да е същество. Дали ще е човек, куче, червей все тая. Всеки при мен прави квот си иска, и жената дет еба същоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Винаги съм се чудел ,с тия възможности едно дете да си беше направил още преди 30 години ,друг щеше да ти е живота ,аз да ти кажа честно без да ми се обаиждаш обаче ,въпреки всички трудности които имам и заради разстоянието най-вече и покрай жената,ядове но факта че го има и изобщо друг е смисъла на живота ,другото лично аз не го разбирам ,против природата ми е.
Имам познати ,останаха си така ,еми само за себе си мислят ,надебеляха ,само се оплакват от болести,мислят само за единия си стомах и да се наспят ,не е живот това ,за мен лично пак казвам без да се обиждаш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
не само сме го построили ами и пак имаме 1млн ИЗЛИШНИ дет НЯМА какво да ги правим. Не одя по "жени" (че ще ме изтрият), не пия, не пуша, бело пък НИКОГА не съм, е няма за кво да ги профукам
Имам познати ,останаха си така ,еми само за себе си мислят ,надебеляха ,само се оплакват от болести,мислят само за единия си стомах и да се наспят ,не е живот това ,за мен лично пак казвам без да се обиждаш
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар