Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Излиза, че не си прочел договора не само като си взимал, но дори като са ти вдигнали лихвата! Неграмотността е повсеместна
пп поне договорите за покупка на имот четеш ли или пак кълвеш на мазни приказки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЕдно въпросче- какво ви кара да мислите, че при първите признаци на рецесия в следствие на повишените лихви фед- а няма да пусне пак принтера и да намали наскоро повишените лихви, а ецб да го последва?
Коментар
-
Китай правят всичко за да не позволят тегленето на кеш, Илън Мъск продаде 75% от биткойните си, а дядо Кийьосаки казва, че идва спукване на балона на имотите. Дали богатите се подготвят и трупат кеш за да купуват евтино?
Китай извади танкове по улиците да пазят банките от гневни вложители
В две китайски провинции на хората от април насам не е разрешено да си изтеглят парите
https://www.segabg.com/hot/category-...vni-vlozhiteli
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Отдавна е тихо, (купувачи визирам).
На купувачи, потърсили услуга при мен, от няколко месеца препоръчвам да почакат.
Това е брокер ,така се прави
Винаги съм знаел че си професионалист.
Ти знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЕдно въпросче- какво ви кара да мислите, че при първите признаци на рецесия в следствие на повишените лихви фед- а няма да пусне пак принтера и да намали наскоро повишените лихви, а ецб да го последва?Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЕдно въпросче- какво ви кара да мислите, че при първите признаци на рецесия в следствие на повишените лихви фед- а няма да пусне пак принтера и да намали наскоро повишените лихви, а ецб да го последва?
Докато това се случи като време ще минат няколко години като срок,а през тези години пазара ще се преобърне както се е обръщал винаги,и през 2008,и преди това...
Ще има хора които ще им вземат жилищата,ще има инвеститори ,които ще глътнат вода,фалити ..има време..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Излиза, че не си прочел договора не само като си взимал, но дори като са ти вдигнали лихвата! Неграмотността е повсеместна
пп поне договорите за покупка на имот четеш ли или пак кълвеш на мазни приказки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В лв беше, но вече не си спомям кво пишеше в дог - то тогава, кой ти чете бе братко. С едни мазни усмивки ти ги дават мангизите, сетне започва филма. От тогава нямам стотинка кредит и абсолютно всичко съм купил с лични пари, дори лизинг нямам! Смятай до какво са ме докарали банкстерите! Внимавайте, четете и на банкстер не вярвайте!
пп поне договорите за покупка на имот четеш ли или пак кълвеш на мазни приказки?Last edited by BONI; 21.07.2022, 20:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така се пази име
понякога комисионното не е най-важно
Ликвидостта вече катастрофира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така се пази име
понякога комисионното не е най-важно
Коментар
-
На купувачи, потърсили услуга при мен, от няколко месеца препоръчвам да почакат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИменно!
Ама наша Дъри /и тя като другите/ си прави сметка без кръчмар.
Мисли, че тия пари у бурканите и дюшеците ще се юрнат да купуват имоти в най-голямата рецесия... хах!
Коментар
-
понякога комисионното не е най-важнотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар