Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Всъщност ние с имотите се интересуваме от цените на покупка, а не на продажба....
Цените на продажба са интересни само за безимотните :-))))
Иначе , ктм момента се развиват някои поне за мен странни неща за които нямам отговор. Няколко от важните неща, които следя наистина предполагат да се обърне посоката. Такава е логиката. Не мога да кажа дали ще са 2, 5, 10 или 80%, но е логично да има знак минус.
Странното е че все още има ръстове у нас на офертните цени. Не знам дали е инерцинно, но не е логично....:-)
В момента бързат защото от наесен лихвите рязко ще тръгнат нагоре ,а до Декември ипотеки под 5 процента няма да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Инфлацията вече е отразена в цените на имотите най-малко три пъти, а с тези високи лихви по-добри цени за продажба едва ли ще видите в близките 10 години!
Цените на продажба са интересни само за безимотните :-))))
Иначе , към момента се развиват някои поне за мен странни неща за които нямам отговор. Няколко от важните неща, които следя наистина предполагат да се обърне посоката. Такава е логиката. Не мога да кажа дали ще са 2, 5, 10 или 80%, но е логично да има знак минус.
Странното е че все още има ръстове у нас на офертните цени. Не знам дали е инерцинно, но не е логично....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.08.2022, 11:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеИ кой е луд да продава в момента и какво по дяволите да прави с парите, при инфлация 30 процента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеИ кой е луд да продава в момента и какво по дяволите да прави с парите, при инфлация 30 процента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
добро утро
във всяка мечка дреме бик (и обратното) - въпросът е цена и перспектива
Коментар
-
Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!Last edited by Laconic; 23.08.2022, 10:47.
Коментар
-
https://sdelkisimoti.bg/blog/2022/08...8%d1%82%d0%b5/
Вдигането на лихвите по кредитите – какво се оказва по-лошо от това?
Две основни групи хора се притесняват от вдигането на лихвите по кредитите. Първата е тази, която вече има кредити.
Какво точно ще означава за тези хора вдигането на лихвите с 1% или дори двойно, вече засегнах в предходна статия.
По-интересно ще стане, поне според мен, за другата група.
За онези, на които тепърва ще се налага да ползват ипотечни заеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАйдеее еврото е под 1$.
Всичкото хедж фонд ще почне да инвестира в сф и бг ще е център на вселената!Last edited by Demertsel; 23.08.2022, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Това ме учудва, доколкото разбирам от писанията ти не се интересуваш от покупки на НИ или съм грешала ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Това ме учудва, доколкото разбирам от писанията ти не се интересуваш от покупки на НИ или съм грешала ?
във всяка мечка дреме бик (и обратното) - въпросът е цена и перспективатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз ако продавах, щях да надуя цената, за да оставя впечатление, че цените хвърчат и "сега е момента, после ще е късно". Продавачи, сега е момента, ако някой дойде вдигнете му цената, лихвите все още са ниски, надупете амсалака. Ние сме търпеливи, ще им ги вземем след някоя и друга год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеброят на офертите продава за София град всеки ден се увеличава с по 100 обяви при все , че все още сме 'остров на стабилност' и лихвите са ниски
да - повечето обяви са 'луди', но явно много хора се усещат и искат да извлекат максимума от ситуациятаLast edited by better; 22.08.2022, 20:52.
Коментар
Коментар