If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жонката в BASF ли е инвестирал малкото, което има?
Че те само днес са -4%, дано да не си посегне..
За 2 години няма ли да дадат толкова дивидент ?
Поне разбра що се е напрегнал ... за пореден ден.
А при имотите дори и да няма толкова виртуална капиталова, като знаеш, че си похарчил кеша за нещо тежко е такъв кеф....:-)
И ти като ферибота точиш зъби да спасяваш ипотекари, ма те ни щат. Плащат си редовно вноските и си свиркат. Живеят си в "абсолютното нищо", вместо в деЦката.
Не се умориха sir. Постоянно спасяват хора, които си плащат ипотеките и не са и чували за Джони-мрънкалото и Кавръка-властелина от детската стая
Плащат накуп 50 годишни наема + лихва (качваща се)+данъци+нотариус+брокераст. Аз плащам едномесечен наем, а свободният кеш генерира дивиденти, които ми покриват наема x 2. Нека ми е зле.
BASF ли Ви генерира дивиденти?
Тези -50% за колко години ще ги избиете?
Пенсионерите ако не са децата им са умрели прави !
Кило сирене 20 кинта , песния 300-600лв . Честито !
ПП 2.4к лв средна в София , след 1г ще стане 3к лева и отгоре а квадрата коптор ще стане 1к евра до Хамериканското . Момци шумата се обезценява и с нея коптора ,това е бъдещето . Най добрата сметка е като извадите една нула !!!
И ти като ферибота точиш зъби да спасяваш ипотекари, ма те ни щат. Плащат си редовно вноските и си свиркат. Живеят си в "абсолютното нищо", вместо в деЦката.
Плащат накуп 50 годишни наема + лихва (качваща се)+данъци+нотариус+брокераст. Аз плащам едномесечен наем, а свободният кеш генерира дивиденти, които ми покриват наема x 2. Нека ми е зле.
И какво сега, да се молим покрай италианския дълг да се спасят и ипотекарите за сметка на всички работещи и плащащи високите цени?
БГ ипотекарите специално няма как и господ да ги спаси - не толкова заради лихвите, колкото заради факта, че са купили нещо на кредит, което нещо не струва абсолютно нищо.
По-скоро наблюдаваме ситуация, в която Еврото като валута силно прилича на Италианската Лира през 90те и май няма да издържи много още.
След 10-20г по селата съвсем няма да има хора и няма да има и продажби.
Зависи от местоположението. Селата в близост до областните градове са на практика предградия на тези градове и дори и да намалява населението им,има тенденция за преместване на хора от градовете в тях.Така че в момента има голямо търсене на имоти,строеж на нови къщи и реновиране на стари.По отдалечените села след 15-20 години ще са призрачни и там ще стане както ти казваш.Няма да има нито хора, нито продажби.
Но все повече българи предпочитат да живеят в къща близо до града,отколкото в апартамент в самият град.Затова имотите в близките до градовете села ще си запазят цената.
Не, в Плевенско съм изпуснал влака. Къщи в селата за изриване или ремонт тотал по 90К€. На морето - скъпо и имаше проблеми с неузаконени пристройки. Засега ще сменим само една наследствена къща на жена ми. Ще я преместим от Силистренско на Балкана.
Бравос,
След 10-20г по селата съвсем няма да има хора и няма да има и продажби.
нали се оглеждаше за къща в Плевенско и на морето?
Купи ли нещо?
Не, в Плевенско съм изпуснал влака. Къщи в селата за изриване или ремонт тотал по 90К€. На морето - скъпо и имаше проблеми с неузаконени пристройки. Засега ще сменим само една наследствена къща на жена ми. Ще я преместим от Силистренско на Балкана.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Още 2016 или 2017 имаше на 2К€ там дето Джони иска. И то малко, единични непродадени. Бръмчал бях там, на Козяк. После се отчаях и излезе ателието на ВМА. Дето избутах с лакти всички като Маверик беше първи на огледа.
Привет,
нали се оглеждаше за къща в Плевенско и на морето?
Коментар