Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако сметнеш твоя парцел, нинус 50 бона за събаряне на незаконния ти паметник, значи имота ти струва 10 000лв.
Онези 100 бона в банката, за 1г. са се обезценили с 40%. Злато и аз имам за около 6000, ама и там сме на загуба и такаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха - ПРАЗЕН ПАРЦЕЛ срещу мен струва толкова 60к лева за 600кв - без вода, ток, ограда. НИЩО САМО ТРЪНИ.
РЕАЛНА СДЕЛКА тази пролет
Онези 100 бона в банката, за 1г. са се обезценили с 40%. Злато и аз имам за около 6000, ама и там сме на загуба и така
Коментар
-
Ааа, така съм съгласен за апартите в Атина. За незаконния паметни, незаконен и неизмазан на 30км. От метрополията, махни една 0Само не разбрах, ти верно ли на 47 си тотално сдал здравословно
РЕАЛНА СДЕЛКА тази пролетНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Хаха, този келеш на 47 ли бил? Пенсионер по болест и с милионна незаконна и неизмазана къща във Веринско!!. Значи моята в Редута трябва да е 10млн$това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Къщата 300кв + 100 тераси = 300к€
Апарти в атина - 300к€
КЕШ - 100к в банки, 80к в къщи.
Злато - 10к
Земи 50д - 50к.
Айде събирайте дрисльовциСамо не разбрах, ти верно ли на 47 си тотално сдал здравословно
Last edited by Bailor; 22.09.2022, 22:30.
Коментар
-
Хаха, този келеш на 47 ли бил? Пенсионер по болест и с милионна незаконна и неизмазана къща във Веринско!!. Значи моята в Редута трябва да е 10млн$
Апарти в атина - 300к€
КЕШ - 100к в банки, 80к в къщи.
Злато - 10к
Земи 50д - 50к.
Айде събирайте дрисльовциНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Постройката като какъв % от тези милион евра я калкулирш?
Имам подозрения, че малко си надценяваш портфолиото
И си отпусни малко душицата, много скромно го караш, а живота е кратък.
- 1 like
Коментар
-
ха ха - по тая логика в София има 500 000 НЕЗАКОННИ имоти.
Правилно си прочел - 500 000.
Аз съм АКТИВНАТА страна в актовете. Боли ма какъв иска да го пише държавата. няма нужда от НИКАКЪВ, и никой не може и копче да ми каже. ИМА ОПЛАКВАНЕ В ОБЩИНАТА - отхвърлено е като НЕСЪСТОЯТЕЛНО !?!?!?!?
Парите КЕШ са умножени БЛИЗО 2 пъти. Активите - поне 3 пъти. Гонят МИЛИОН ЕВРА.
Е можеше и да са 2-3 милиона ама и тези са ми много. Аз живея с 1000 евра месечно.
Мога да живея ОЩЕ 100 години само от активите които имам. Едва ли ще издаяня толкова - до 147
Имам подозрения, че малко си надценяваш портфолиото
И си отпусни малко душицата, много скромно го караш, а живота е кратък.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin
За да е къща, трябва да има разрешение за ползване.
Иначе е незаконна постройка
Правилно си прочел - 500 000.
Аз съм АКТИВНАТА страна в актовете. Боли ма какъв иска да го пише държавата. няма нужда от НИКАКЪВ, и никой не може и копче да ми каже. ИМА ОПЛАКВАНЕ В ОБЩИНАТА - отхвърлено е като НЕСЪСТОЯТЕЛНО !?!?!?!?
Парите КЕШ са умножени БЛИЗО 2 пъти. Активите - поне 3 пъти. Гонят МИЛИОН ЕВРА.
Е можеше и да са 2-3 милиона ама и тези са ми много. Аз живея с 1000 евра месечно.
Мога да живея ОЩЕ 100 години само от активите които имам. Едва ли ще издаяня толкова - до 147Last edited by bota156; 22.09.2022, 20:51.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ти готов ли си да ПОЕМЕШ спада следващите ГОДИНИ.
СЕГА ЩЕ ПАДАМЕ ПОВЕЧЕ И ОТ ПОВИСОКО. МАЛОУМИЕТО НА НУЛЕВИ ЛИХВИ ПРОДЪЛЖИ 3 ГОДИНИ ПОВЕЧЕ. ЩЕ ЯДЕМ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПО ГОЛЯМ ОГРОМЕН ЧЕП ОТЗАД. ДОГОДИНА ЕВРОПА ЩЕ РАЗПОЛАГА САМО С ЕДИН ЗАМРЪЗНАЛ ГОЛ ГЪЗ
А можеше поне да измажеш постройката, която обитаваш..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти готов ли си да ПОЕМЕШ спада следващите ГОДИНИ.
СЕГА ЩЕ ПАДАМЕ ПОВЕЧЕ И ОТ ПОВИСОКО. МАЛОУМИЕТО НА НУЛЕВИ ЛИХВИ ПРОДЪЛЖИ 3 ГОДИНИ ПОВЕЧЕ. ЩЕ ЯДЕМ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПО ГОЛЯМ ОГРОМЕН ЧЕП ОТЗАД. ДОГОДИНА ЕВРОПА ЩЕ РАЗПОЛАГА САМО С ЕДИН ЗАМРЪЗНАЛ ГОЛ ГЪЗ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Няма от какво да се засягам. Добре, че си призна, че си давал грешни прогнози преди 3 години, макар и преди 5 пак пишеше за големо МЯУ, което не се сбъдна. За разлика от бацета, мацета, яндокси, беърфокси и лаконици, които си сменят никовете всяка година, за да имсе смеят и гугутките. Готов ли си с Бота 156 да си поделите разликата в цената от 2017г. насам, ако Кавръка купи към днешна дата? А, ако ви потърсят сметката и други каръци...
СЕГА ЩЕ ПАДАМЕ ПОВЕЧЕ И ОТ ПОВИСОКО. МАЛОУМИЕТО НА НУЛЕВИ ЛИХВИ ПРОДЪЛЖИ 3 ГОДИНИ ПОВЕЧЕ. ЩЕ ЯДЕМ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПО ГОЛЯМ ОГРОМЕН ЧЕП ОТЗАД. ДОГОДИНА ЕВРОПА ЩЕ РАЗПОЛАГА САМО С ЕДИН ЗАМРЪЗНАЛ ГОЛ ГЪЗНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Няма от какво да се засягам. Добре, че си призна, че си давал грешни прогнози преди 3 години, макар и преди 5 пак пишеше за големо МЯУ, което не се сбъдна. За разлика от бацета, мацета, яндокси, беърфокси и лаконици, които си сменят никовете всяка година, за да имсе смеят и гугутките. Готов ли си с Бота 156 да си поделите разликата в цената от 2017г. насам, ако Кавръка купи към днешна дата? А, ако ви потърсят сметката и други каръци...
Радвам се, че голямата криза все ни пропуска, но това не значи, че не трябва да мислим критично.
Проблемът не е дали някои от нас са мечо или бичо настроени - проблемът е, че има една категория хора, които искат да тече безспирен поток от заяждания, разправии и тн. 2015-та бях бик, сега съм по-скоро мечка.. въпрос на време е да видим какво ще се случи.
ПП твърдо съм на мнение, че НИ са един от стълбовте на икономиката, но също така смятам, че трябва да се мисли така, че купени тези имоти да носят доходи. Ратко, дури, че и левчо са в този клас инвеститори и за тях дума не мога да кажа накриво... но и те не са се залетели да гонят михаля... нали.Last edited by bertram; 22.09.2022, 17:22.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Вярно е, че който има глава на раменете си, не трябва да вини другите. Но както и преди съм отбелязвал баш тези които са най-информирани, най-знаещи, са най-непригодни да вземат решения за покупки. Малко като онази приказка "твърде учил, за да работи". Защото не е нужно чак да анализираш световната икономика всяка минута, ако не гледаш пазара в района, в който търсиш имот.Last edited by Chio; 22.09.2022, 17:13.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар