Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Относно надскачането съм изцяло съгласен - всеки трябва да си знае мястото , а ипотечката е начин да попаднеш на място, което ти е над нивото.
Обаче колкото и да върнат сега имотите / очаквам го/ , дългосрочно посоката е яко нагоре защото сме все още много изостанали ценово от останалият свят, така че ипотечковците, които не се потопят по пътя накрая ще са на голям плюс. Предпочитам да плащат наеми на хазяите вместо на банката....Ето давам пример - в момента имам апарт даден в Ковид кризата на наем който е с 50-75% по-нисък от настоящите нива и не съм го актуализирал нито изгонил наемателя, а банките започнаха мигом да вдигат техният наем / лихвата/....
Кой, колко има е много спорен въпрос Замисли се над това как е възможно някой да има възможност да пише във форума по всяко време....дали пък примерно не се е пенсионирал на млади години и си върти синджирчето както иска ?!.....
Фактите са такива, че всички завистливци и злобари НЯМАТ собствен имот в София и чакат цените да паднат с 60 или май беше с 300% :-))), че да купят.... А това просто няма как да се случи....Всички касиерки в Лидъл собственици на блокове във Вазов ...хаххахахах
ПП И преди съм писал - образованието за масовката е силно надценено и със спорни бизнес резултати след него. Какъв е смисъла мами и тати да инвестират в някой / Ванчо/ да се учи в Щатите или на Запад 1-2 апартамента и той да се върне да работи в провинцията за 2-3К примерно. Безумно финансово решение. В същото време Бай Гошо е станал плочкаджия или келнер спестил е 200К евро от обучение и за 5 години плочкаджийстване е изкарал и спестил още поне 100К Та тогава Ванчо идва и почва да реве, че имотите са му скъпи и как може Гошо да е толкова напред в сравнение с него.....:-)
Коментар