Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеБорсите по света тръгнаха пак нагоре (въпреки лихвените увеличения от страна на ФЕД) НООО, имотите ще падат де...
Доходите в цял свят биват индексирани с инфлацията, НООО, имотите ще падат де...
Цените на строителните материали и труда в строителството поскъпват в цял свят, НООО, имотите ще падат де...
Само търпение си трябва и чеканье е нужно....
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 123455 euro
Средна цена на кв.м: 1763 euro.
#Кога?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Борсите по света тръгнаха пак нагоре (въпреки лихвените увеличения от страна на ФЕД) НООО, имотите ще падат де...
Доходите в цял свят биват индексирани с инфлацията, НООО, имотите ще падат де...
Цените на строителните материали и труда в строителството поскъпват в цял свят, НООО, имотите ще падат де...
Само търпение си трябва и чеканье е нужно....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Иска тя, но не и тук. Още преди 20 години каза, че е навита, но при сестра ми в Монреал. Трябваше да я послушам и да заминем.
Ма то с тия оправдания доникъде не се стига. Ако имаше значение, Люксембург щеше да е с най-висока раждаемост, не най-ниска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Ех, Канада!
и като ти кажат, скачай, скачаш, при най-големия комуняга Трюдо..
Ковид, мерки, ваксини, няма шест - пет.
Каквото каже партията, това.
Тук може да е по-зле устроено, но все още е по-свободно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да бее, вместо да зарадва всички, като каже, чакаме спад от 60% и големо мяу
и да го признаем за "професор", той глей ка се излага
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеКонституцията чел ли си я ?! Не е лоша въпроса е ,че няма кой да я спазва и не щото нашите не искат !!!Конституцията е неефективна и зле написана.И доказателство за това са резултатите в момента който жънем.
Я виж съседни на нас държави.Румъния,Турция или пък Гърция.Може ли да убиеш човек там и да те пуснат след 3 дена и после след 3год. да ти дадат само условна? Нашата конституция ли е добра,или техните ?
- 1 like
Коментар
-
Вчера някой даде инфо за разпродажби на къщи за по 4000 парчето. Може ли повече инфо с линк или текст?
Не може на етаж от къща в нищото да му искат 154хил. лв, а цели къщи да се продават за 4 хил.
Хайде бетерчо стига си крил инфото. Даже и ратко питаше.Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 13:29.
- 1 like
Коментар
-
Иска тя, но не и тук. Още преди 20 години каза, че е навита, но при сестра ми в Монреал. Трябваше да я послушам и да заминем.
и като ти кажат, скачай, скачаш, при най-големия комуняга Трюдо..
Ковид, мерки, ваксини, няма шест - пет.
Каквото каже партията, това.
Тук може да е по-зле устроено, но все още е по-свободно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениетази сутрин некеф льольо по нова нюз се изцепи че до 2025 година или 3 години ще има ръст на имотиту по 10-15%
Ти така казваше и през 2017-та когато продаде "на връх". Пак льольовците ти бяха виновни. Кога ще измажеш къщата бе ботич? Бива ли такава излагация и мизерия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениетази сутрин некеф льольо по нова нюз се изцепи че до 2025 година или 3 години ще има ръст на имотиту по 10-15%
и да го признаем за "професор", той глей ка се излагапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пачанга малко грубичко го написа, но да не познавам жена която да не иска деца или повече , освен ако няма някакви притеснения например със справянето.....Трябва да направиш нужното, така че да е спокойна, че всичко ще е наред....
При нас вече възрастово е сложно, но случи ли се още някое нема да го върнем....:-)
Ама Кака Дури ги разбира предполагам повече нещата :-) Ако иска може да каже как е от женската гледна точка.
Коментар
-
+1
Искаме. Жените не искат
И аз го потвърждавам.
Не знам защо българката се мисли за принцеса........като всички жени имат розичка и не е нещо специално. Докато е свежа пъпка е супер, но като прецъфти, никой не иска да се занимава с нея. Не търся нито манекенка, нито моделка, интересувам се от вътрешната красота и да не е луда или опростачена. Нито искам да ми слугува. Сам се справям с тези дейности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Затова Вълчо Мечков само ме напада ,днеска един познат от една банка ми обясни че ще увеличат лихвите до над 5%,можело да се стигне и до 7,,8,9 % заради насоки от ЕЦБ и изобщо картинката която е в момента .
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар